Како отворити браву без кључа? Власник картице из ваше клипборда својим рукама

Неугодна ситуација са било којом од њих може настати када због губитка кључа или његовог неуспјеха у дворцу није могуће доћи кући. Наравно, можете се обратити сервису који је специјализован за решавање ових проблема. Али морате доказати да сте власник овог стана и да предочите пасош, у којем је наведено ваше пребивалиште. Али мало људи носи са собом пасош, преферирајући да га остави код куће, тако да ће вам сигурно бити додељено категорично одбијање на ваш захтев. Ако је пасош са вама, они ће вам помоћи, али ћете платити округли износ за то. Зато је још теже, али јефтиније отворити браву без кључа, користећи ручне алате.

садржај

  • Шта да радим ако изгубим кључеве?
  • Отварање алата за дворце
  • Шта да радим ако се кључ поквари у брави?

Шта да радим ако изгубим кључеве?

Специјализоване продавницепродају показиваче , које могу отворити готово све браве. Али да бисте их користили, потребна вам је вештина коју имате, наравно. И враћајући се у мрак, уморни након посла, мало је вероватно да ћете имати жељу да потражите такву радњу. И желим да идем кући.

Не очајавајте, шкаре се могу направити од обичних спајалица или укосница. Да бисте то урадили, узмите 2 спајалице. Потребно је затегнути и изравнати дуги крај да би се добила релативно једнака жица. Садапрелазимо на други клип . Требало би да буде потпуно уврнуто тако да се приликом савијања на средини крака папира спајају прветребате направити око центиметар краћи од другог, чији избочени дио би требао бити савијен деведесет ступњева. Сада се други клип за папир мора уметнути у кључаницу и притиснути у смјеру окретања браве.

У случају да не можете да се сетите овог правца, шансе за успешан завршетак операције за откључавање закључавања без употребе кључа су једнаке педесет процената. Можете покушати да гурнете снимак у складу са кретањем стрелице у сату, тако да је већина браве отворена.

Међутим, постојеизузеци од овог правила . Ако је правац одабран исправно, лако ће се заврнути папир, јер неће бити практично никаквог отпора. Сада, након што сте фиксирали притисак, покушајте да пронађете прву иглу помоћу првог затика, по правилу, они су само 5. Почните са задњом страном запорнице и један за другим притисните на све пинове. Треба их поправити. У том случају, ако је пин постао потребан, чут ћете клик. Када сви пинови стану на своје место, направите још један заокрет са штипаљком и врата ће се отворити.

Отварање алата за дворце

Исто тако, без тастера, врата се могу отворити помоћу алата који се бирају, у зависности од типа браве. На пример, ако имате једноставан експресивни дворац са круциформским цилиндром,не може без бушилице . Потребно је бушити рупу преко запорног зазора и уз помоћ квачила подићи стоп, након чега остаје само померити кукицу и затварач је отворен. Ако добијете браву, која је цилиндар са пиновима, избушите у њу рупу, након чега,уметните прекидач и окрените га, отворите врата. Добродошао кући.

Мало другачије ствари се догађају са шаркама. Без кључа, може се отворити на два начина:

  1. Уз помоћ хоткеи-а, као што је горе поменуто, веома је тешко урадити
  2. .
  3. Цастле само сруши. Да бисте то урадили, можете да користите сцрап: притисните носач на носач са кућиштем, а закључана бравица ће се отворити, односно, сломити. Зар не излази? Преплавити ножем, који траје не више од 10 минута

Ако се ријетко налазите као издржљив и поуздан крилни дворац, користите обичну алуминијску лименку. Прережи дјетету од ње и отвори браву његовим средњим језиком.

Лако је отворити браву за закључавање без кључа, ипостоје три начиназа то.

  1. Између улаза и врата, треба да убаците одвијач, снажно повучете врата, повучете омчу са рибарске линије, гурнете је у кључаницу, савијате игле и повуците је до себе. Шине су гурнуте назад - врата се отварају.
  2. Овај дворац се може отворити без употребе кључа са мрквом или оловком. Да бисте то урадили, подмажите механизам и отпустите вијак, а затим окрените врата у истом смјеру док затварате врата, а онда морате убити једног од тих "улова" у кључаници, окренути га и отворити врата.
  3. С бушилицом и одвијачем. Прво одредите локацију вијка - између оквира врата и врата, требали бисте истегнути комад папира, а затим, након што сте осјетили вијак, направите рупу у кутији са бушилицом иОдвијач ће само гурнути вијак.

Шта да радим ако се кључ поквари у брави?

Наравно, прво га морате уклонити. употребите тестеруза убодну тестеру . Морате га уметнути у кључаницу тако да су зуби усмерени према горе, а затим покушајте да притиснете кључ и ако успе, само га извуците. А онда, користећи горе наведене методе, отворите врата. А ако део сломљеног кључа делује из кључаонице? Овде је прилично лако - можете добити кључ и отворити браву, тако да су клијешта при руци. Додиравши кључ, окрените га према отвору врата, а затим га извуците.

Коначно, треба напоменути да коришћење ових метода за отварање браве, да је савјесно и да се памти, палуба туђих врата је кажњива по закону.