Како одредити пол зеца

Одређивање пола кунића је веома тешко, чак и за искусног зеца, који већ прича о почетницима. У практично свим ситуацијама, важно је знати колико жена и мушкараца имате, јер узгој ових животиња директно зависи од њиховог пола. У чланку ћемо покушати дати потпуни одговор на питање: "како одредити пол зеца".

Кратак опис појединаца

Кунићи су увијек изазивали поремећаје других, сматрају се слатким и пахуљастим. За љубавнике, животиње су прави симболи љубави. Главна тешкоћа са којом се сусреће сваки зец је дефиниција пола појединца. Ако се женка и мужјак смјесте у једну ћелију, сигурно ће имати велико потомство. Али јесте ли спремни за ово?

Животиње истог пола заједно се слажу са великим тешкоћама. Мужјаци се стално боре, а жене постају неподношљиво гласне. Животиње са искуством препоручују да се купују животиње старије од четири месеца. У овом узрасту, зечеви су већ формирали нервни систем. Дефиниција рода не захтева много времена. Одлазак зечева на четири месеца није тежак, па вам ни не треба ни жена. Код одраслих животиња, одређивање пола је једноставан задатак, али је практично немогуће да то уради новорођенче.

Идентификација зечног спола

Није вредно утврдити пол одмах након рођења животиња. Према спољним знаковима то је немогуће урадити, само ћете губити време. Сви сполни органи изгледају исто, не могу се разликовати.Најискуснији зец ће моћи разумјети под тек након двије седмице. Што је старији Вухан точнији резултат.

Обратите пажњу!Одредите пол зеца на фотографији - бесмислене лекције, чак ни то не покушавајте. Појашњавање пола зечева треба обавити само уз директно испитивање.

Најбоље вријеме за ову мјеру је мјесечева доб. Прије тога не требате продавати слушалице. Нису били потпуно засићени мајчиним млеком и нису јели никакве витамине и минерале. У неким земљама чак постоји закон који забрањује продају новорођених кунића. Он је приказан у закону. Ако га је зец сломио - мораш платити прилично добро. Одговорност почива на продавцу и купцу.

Важно је одредити однос полова зечева до 4 мјесеца. У овом периоду, животиње почињу сексуално сазревати. Ако у то време не можете да засадите животиње у кавезима, у паровима, тада ће доћи до такозваног инбреединга. Кунићи ће се почети умножавати, такав нездрав однос ће довести до болести, мутација и смрти новорођених кунића. Здравствено стање појединаца ће утицати не само на породичне везе, већ и на потпуно необрађене гениталне органе.

Зечеви у ћелијама ће се такмичити, борити се и као резултат тога њихово крзно ће бити размажено, а за вријеме борби добијају сложене ране и огреботине. Садња кунића је неопходна од 1,5 месеца након рођења.

Примарне полне карактеристике

Такви знакови одређивања пола зечева укључују спољне органе. Они дају стопроцентну гаранцију, гениталије су положене на генетски ниво. Њихова структура се формира чак иу оплођеном јајету у телу зеца. Развој ових органа зависи од рада хормона.

Секундарне сексуалне карактеристике

Ово укључује алегоријску потврду. Они узимају темељ за развој животиња и пубертета. На пример, зечеви са искуством могу да разумеју женско или мушко у својим очима. Мужјаци се одликују округлим обликом и великом главом. Они кавези свој урин.

Према спољним карактеристикама кунића је више љубазан. У трбушној шупљини нема два реда брадавица, линије конституције су глатке. Међутим, у одређивању пола зеца "на око" лако се може направити грешка. Овај метод идентификације није увијек оправдан.

Како правилно прегледати гениталне органе

Ставите људе на равну површину. Држите руке за врат и уши, окрените леђа. Глава би требала бити распоређена на зеца. Неопходно је контролисати мирно понашање звери. Рука треба да растеже кожу у перинеуму. Након тога треба притиснути прст на дно репа и анални анус. Морате кликнути на избочену грбу.

Код мушких зечева појавиће се цилиндар беле боје са малим отвором. Код појединаца који су већ прошли фазу пубертета, пенис се може променити, са годинама може отећи. Код здравих особа он јецурвед пинк. Након периода пубертета, тестиси ушију се скривају, а налазе се на малој удаљености од пениса. Изгледа као две мале лисице.

Женке треба да имају језик. Може бити у облику петље или конуса такође у ружичастој боји. Ако погледате зеца постранце, језик заузима трокутасти облик. Дуги прорез је увек видљив.

Прије извођења ове процедуре, зечеви би требали бити добро храњени и добро храњени тако да схвате да нису у опасности.

Како одредити пол мудраца у првом месецу

Генитални органи још нису формирани и немогуће је одредити мушко или женско. Али, наравно, можете покушати. Кунићи треба да имају пукотину, а мужјаци имају малу грбу. У овом периоду, главна варијанта идентификације је удаљеност од гениталних органа до аналног пролаза. Код женки је мали (од 0 до 2 мм), а код мушкараца више од два пута. Сићушне уши могу повући тестисе унутра, посебно када су забринути и неповјерљиви. У овом узрасту мушки примерци имају само препуитс, од којих пенис расте.

Како одредити пол вокинуса у другом месецу

Мушки мужјаци могу узети у обзир мали пенис, али већина тестиса није видљива. Само три месеца касније биће одржани. Ако се то не деси, онда је твој муж можда некако болестан. Женке ће формирати сићушну туберкулозу. По понашању, мушкарци постају много активнији, почињу да показују агресију.

Како одредити пол вукханова у трећеммесец

Када расту, гениталије почињу да расту и мењају се. Пол зеца ће изгледати као цев. Тестиси се не крију. Код женки се формира петља језика. Гениталије се повећавају. Сексуална припадност појединаца показује њихово понашање. Женке су више љубазне, не показују агресивност и не означавају територију, али мужјаци су веома насилни и активни.

Сада знате како одредити пол зеца, главна ствар није журба у овом послу. Морате сачекати тачно време и период, онда ћете сви изаћи.