Како одабрати постељни ормар

Ивичњак је често део спаваће слушалице, али се дешава да је одвојено одабран, а спаваће собе у спаваћој соби обично иду у спаваћу собу, али често се одабиру одвојено. Обично вам је потребна колевка, величине која ће бити идеална за унутрашњост, али често критеријум избора такође постаје цена. Иако, наравно, постоје многи други принципи за избор овог елемента унутрашњости.

Шта су ноћни ормарићи

Рубници у спаваћој соби могу бити врло различити - правокутни, квадратни, трокутасти, заобљени, боцовидни. Рубници могу изгледати као столица, грудни кош и не само. Овај намјештај може стајати близу кревета или чак бити дио њега.

Постоје многе варијације ноћних столова који се разликују по величини и облику

Није потребно располагати рачунима и модифицираним стварима које могу постати прави камен. На пример, мало модификован кофер, пртљажник, акваријум, сеф, па чак и плетена корпа. То јест, таква ствар, користећи упутства са Интернета, можете то учинити својим властитим рукама.

Ноћни ормар: димензије и стилови

Већина произвођача се руководи следећим димензијама: ширине 50-55 цм и висине 50-60 цм. Ова ширина и висина су стандардне, али нису обавезне. Штавише, фокусирајте се на величину ваше спаваће собе, дизајн кревета, други намјештај за спаваће собе и, наравно, стил собе.

Најчешће су ноћни ормарићи стандардни, али се могу и наручити

Пътни стъпки върху стили интериера:

 • Винтаге- врло софистицирани рубницизакривљене, можда, коване ноге;
 • Схеббис цхиц- рубници са ефектом абразије;
 • Прованса- робне плоче сличне столицама са извлачивим фиокама, корпама (шибља);
 • минимализам- строги пиједестали без ексцеса;
 • класика- производи са ковањем, штукатурама, односно њиховом имитацијом, као и производи за резбарење дрва;
 • Еко-стилје столица од бамбуса, врба, природно дрво.

Па, ако поново креирате етно стил у спаваћој соби, све зависи од тога који стил преовладава. На пример, постоље од мароканског стила имаће светлу боју - теракота и резбарене узорке. У стилу фузије можете уживати иу стубовима у траци, у грашку, са сликом апстракције.

Зашто нам је потребан ноћни ормарић за постељину

Ноћни ормарићи у спаваћој соби имају неколико функција одједном. Обично се на столу чувају неке ствари - књиге, часописи, сандуци. Лампа или лампа могу стајати на столу. Стол може бити само прибор који повољно представља кревет.

Ноћни ормарић је врло функционалан: може примити лампу или лампу, као и спремити часописе или књиге

Понекад је потребан ноћни ормарић за симетрију, што очигледно недостаје у просторији. Тада су са обе стране кревета такви столови, од којих је сваки - лампа. Али симетрија није увек неопходна, што је чудно, у мањим собама је мало, па је зато створена посебно. У великим спаваћим собама асиметрична решења могу бити ефикаснија.

Висећи ноћни ормарићи - шта је то

Привјесак - занимљива опција за спаваћу собу, само једна од особина овог дизајна чини ову ствар оригиналном. То могу бити прилично јефтини производи, који су, међутим, шармантни у спаваћој соби.

Привезак у спаваћој соби изгледа веома елегантно и оригинално

Постоји осећај да се чини да рубник благо лебди изнад зида. То може бити правилан квадратни или правоугаони рубник, или више издужена ствар, више као гломазна полица или конзола. Постоје висећи модели који су или на малој удаљености од зида или су суспендовани за нешто.

Ноћни ормарић за инвалидска колица: погодна опција

Ноћни сточић на точковима је вјероватно исти стол за послуживање, који је прилично погодан за кориштење у спаваћој соби. Столови за послуживање су модерни и модерни. Они могу употпунити дизајн спаваће собе или постати крајња тачка за стварање жељене атмосфере удобности и опуштања.

Ноћни ормарић на точковима је одлична опција за оне који желе створити удобност и удобност у спаваћој атмосфери

Најпопуларнији су столови од стакла и дрвета, чији облик може бити произвољно различит. Стакло + метал је такође популарна комбинација. За израду таквих столова користите посебно прозирно стакло у боји или тонирано. Има полирану ивицу, што чини овај сто сигурним.

Зашто су нам потребне таблице за сервисирање? Дизајнирани су да служе храну и различита пића, честоопремљен са одвојивим лежиштем. Табеле имају ограничења која спречавају пад посуђа. Столови могу бити опремљени различитим гадгетима и боцама.

Постоје и сложени столови на котачима који се користе у малим становима. У склопљеном облику, они су често скривени иза ормарића или иза завјесе, можда иза леђа кревета. Згодан и практичан.

Модеран и леп: ноћни ормарићи за спаваћу собу од стакла

Технолошки пробој омогућио је да се не вјерују само дрво и метал, већ и стакло, које је постало основа разноврсног намјештаја, посебно - столова. Стакло се научило да се стврдне на високој температури. Прво се загрева на 680 степени, након чега се равномерно хлади са обе стране ваздуха. Овај третман претвара стакло у издржљив материјал отпоран на ударце, који је неосетљив на разуман механички утицај.

Ноћни ормарић од стакла изгледа беспрекорно - додаје спаваћој соби лакоћу

Столка за ножна стакла има своје предности:

 • У унутрашњости изгледа лако и прозрачно;
 • Такав сто ће се спојити са тапецираним намјештајем и меканим тепихом на којем стоји;
 • Стол може једноставно бити невидљив у унутрашњости, што је корисно у малим собама, гдје се чува сваки центиметар.

Ако ставите вазу са цвећем или воћем на овај сто, услугу чаја, ставите на њу књиге или часописе, осетићете да сви ови предмети лете у ваздуху. Посебан шарм стаклених столова је у свијетлим интеријерима, бијелим илиБеж намјештај и стаклени стол стварају њежни и покретни ансамбл.

Врсте стаклених столова

 • Само стакло - без додатних инклузија;
 • Стакло + дрво - изгледа добро иу модерној иу класичној унутрашњости;
 • Стакло + метал - погодна опција за хигх-тецх стил.

Избор стаклених столова за спаваћу собу је веома велик, па се водите искључиво према свом укусу

Такви столови могу имати округлу или овалну плочу, правоугаоне и квадратне, асиметричне. Од тренутно популарних опција, можете одабрати витражни сто, одабиром прозирних боја, сачуват ћете његову лакоћу и лакоћу. Још увек постоје стварни столови са мат стаклом, само мат не би требало да буде цела површина, већ само одређени део.

Бараке у модерном ентеријеру (видео)

Ноћни сточић треба да буде удобан, органски у унутрашњости, а не веома нагласак. Они треба да се поклапају са стилом у којем је креиран кревет или сет. И све то може да обезбеди јефтине опције за такав намештај.

Добар избор!

Дизајн ноћних ормара за спаваћу собу (фотографија у ентеријеру)

)