Како одабрати био-тоалет, купити био-тоалет за дацху

Данас мало људи воли тоалет с септичком јамом, јер то није сасвим естетски, а мириси увијек желе бољи мирис. Стога је бољекупити био-тоалет за дацху . Али пре него што то урадите, морате темељито испитати које су њихове врсте, и сазнати главне предности и недостатке сваке од ових врста.

Главни плус биотоилетје да ради аутономно и не захтева посебну инсталацију. И није потребна рупа за копање, то јест, уштедјет ћете довољно времена. Производи људског живота се обрађују и претварају у компост или течност.
Како изабрати ВЦ шкољку?

постојетри главна типа:

1. Биотален тресета.Од свих сорти, то је најприватнија опција за животну средину, она функционише без хемије. Често се називају бушењем, јер када се отпад рециклира добија се компост, односно квалитетно и ефикасно ђубриво. Има следеће предности: еколошки, безбедни, помаже у образовању гнојива, јефтин је. Одлична јефтина опција јетресетод пластике. Уређај је веома практичан и практичан, иако изгледа не баш прелепо. Али ако се не бринете о његовом изгледу, онда можете да купите биотоилет да му дате управо то. Мора бити опремљен вентилацијом, управо из тог разлога, потребна је стационарна инсталација. По величини је мало више од обичног тоалета. Екстерно, врло слично хемијском, али у његовом горњем резервоарује тресет Нема испирања воде. Након што отпад уђе у дно резервоара, са горње стране излази тресет. Неки отпад људског живота испарава кроз вентилацију, док други реагују са тресетом. Када је доњи резервоар у потпуности напуњен, компост не можете одмах користити. Мораш га сипати у јаму. Само годину дана касније може се користити ђубриво.

2. Електрични био-тоалет- веома згодан, али лудо драг. Овај ВЦ може се инсталирати само ако се утичница налази поред ње. Изглед изгледа као обичан тоалет. Да би вентилатор и компресор обављали своје функције потребну снагу из електричне мреже. Отпад у њему се прво дели на чврсти и течни. Први компресор се суши и претвара у прах, улази у дно посуде. А течни отпад се стапа у јаму. Постоји велики број различитих модела овог тоалета. То је разлог зашто можете узети дизајн који ће се уклопити у унутрашњост ваше колибе. Електрични тоалет има своје предности: најпогоднији систем чишћења, троши мало струје. Међутим, то је веома скупо.

3. Хемијски био-тоалет.Они су веома погодни за транспорт и инсталацију. Мали и компактан. Тоалет има 2 спремника: за отпад и воду. Има ручно прање и елемент дизајна који показује колико је спремник напуњен. Принцип деловања: након прања водом, отпад улази у доњи резервоар. Уз помоћ хемије они се обрађујуштетне материје су сведене на минимум. Које хемикалије ће се користити зависи од модела биотоилете.

Можете користити суву градњу чак и ако још увијек градите, или ваши планови не укључују канализацију или воду. Успостављени биотоилет ће вам обезбедити константну чистоћу и лични комфор.