Како направити властите кровове за ауто

Сваки власник аутомобила размишља о томе како и гдје чувати свој аутомобил. Ако ће ваше возило бити изнад отвореног ваздуха, онда је то страшна количина природних падавина. То ће убрзати појаву хрђе на аутомобилу. Овај феномен се може избјећи различитим методама. Једна од најпопуларнијих јенадстрешница за аутомобил својим властитим рукама.

Тенда за ауто у вили својим рукама

Готово сви власници аутомобила радују се у својој гаражи, јер ће то бити њихово возило. Али не заборавите да аутомобил треба да буде у соби да буде чист и сув, иначе ће температура у гаражи помоћи да се још брже сруши.

Дакле, размислите неколико пута прије него што потрошите много новца на стварање гараже. И више пута прије него што размислите о загријавању.

Што се тиче практичности, надстрешница аутомобила у земљи сопственим рукама - то је најбоља опција, јер ствара добру заштиту од природног таложења возила. Када уђете у њега, аутомобил не долази под утицајем различитих температура. Осим тога, такво склониште ће испасти неколико пута јефтиније од стварања гараже.

Полица за аутомобил по дану

Ако користите полипропиленске цеви, можете створити привремену надстрешницу која ће пружити пристојну заштиту. Потребни алати: резач цеви, мерна трака и лемилица за овај материјал. Могуће је да се не троши и лемило за јефтиније. Премаз може бити израђен од ПВЦ-а, врло је поуздан. Ноге или само копање илиБетон у било ком капацитету. Можете користити лименке испод боје. Бетон ће вашој структури пружити максималну стабилност. Али, надстрешница за кола се може померати са једног места на друго.

Наравно, ова опција није импресивна својом оригиналношћу. Али стварно можеш да га изградиш једног дана. А ваш аутомобил ће моћи да сачека за погоднију зграду.

Како створити чврсти балдахин

Да би се ваша структура могла носити са стопостотном сврхом, потребно је поштовати два правила.

1. Одредите величину дизајна.Узмите у обзир не само величину возила, већ и не заборавите да направите бушилицу, тако да падавине не трпе испод аутомобила.

2. Правилно изаберите локацију.Могуће је да већ имате готове површине у дворишту за које можете поставити кров. Можете их користити, а онда ћете уштедети много времена и нећете загушити локацију.

Какве год шарке нисте усудили да урадите, то је увек оквир и кров. За оквир најбољи материјал ће бити метал.

Постоји неколико варијанти покривања. Али, потребно је унапријед размишљати како ће бити нагнуто или не. Нагиб је много профитабилнији, брзо ће побећи, али онда морате да решите проблем одвода са крова, иначе вам је обезбеђена локва.

коси кровможе бити два типа: једноструки и двоструки. Први је лакше конструисати, али је подручје огромно. Неће моћи да достави воду квалитативно одоздопадавина. Избор крова за надстрешницу зависи од ваших преференција и материјалних могућности. Могуће је да имате неки додатни материјал, онда га можете користити.

Караван за караван са својим рукама- једна од најтраженијих зграда. Помозите свом аутомобилу да вам дуго траје.