Како нанети декоративни малтер на бетонски зид

У панелима старих кућа, током година, падови зидова, и као резултат - имају неједнакости. Да бисте поједноставили процес поправке, уклоните стари поклопац са зидова и плафона на бетонску подлогу, како бисте накнадно нанели декоративну жбуку на зидове и плафон. Неједнака структура гипса ће изгладити мале дефекте и створити удобност. Да би се смањио трошак поправке примијенио декоративни малтер на бетонском зиду.

Након потпуног уклањања старог премаза, свакако гарантирајте цијелу површину.

Стандардни приступ је бојање стропа бојом. У изабраном приступу - плафон има боју и структуру зидова. У исто време када соба није постала рупа, трећина собе је обојена у бело. Такав дизајн проналаска ће додати контраст соби, а просторија се може поделити у две одвојене зоне.

Помоћу цртања равни симетричне линије, на чијим ивицама се лепи монтажна трака. Ниво и бели зид и плафон су због пара слојева китова, прајмера и бојења два пута мат боје. У том случају, након сваке фазе, сачекајте да се површина потпуно осуши.

У овом случају, декоративна жбука је купљена спремна са зрном од 1,5 мм. Ако је потребно, површина просторије је око 40 квадратних метара, а по просјечној цијени од гипса 2,2-2,5 кг /м2, попрскана у пет лименки од 20 кг. Боја је изабрана у продавници, и ту су додали боју директно у резервоар за раствор.

Потребно је покренути складиште из углова, отвора врата и прозора. На белим бојамалепљење сликарске траке, наношење малтера на површину. Подови морају бити покривени, а отвори за врата морају бити закривљени како не би покварили премаз. Ако малтер падне на под или батерију, боље је одмах уклонити. Суви малтер је тешко уклонити. На тешко доступним мјестима користили су мале лопатице, а на једнаким зидовима глетирану масу ширили радном површином.

Радови на сликању и жбукању трајали су око две седмице, јер су радили само увече и викендом.

Зрна декоративне жбуке изгладила је неједнакост бетонских плоча у просторији.

Одабрана бледо љубичаста боја не заклања просторије собе и изгледа необично. И током година, биће могуће урадити фарбање текстурне жбуке.