Како изоловати парну собу у кади

Да ли сте власник ваше дацха? Да ли се купате? Како ондаможе загрејати парну собу ? Колико добро то радите зависиће у потпуности од вашег одмора. И такође износ вашег потрошеног горива.

Како изоловати парно купатило у кади?

Сам процес загревања зависи од хидро и парне баријере. Прво, припремите зидове. И тако, све пукотине морају бити запечаћене бртвилом или гипсом. Чим се то уради, требало би да пређете на први слој изолације.Обратите пажњу!Ако је сауна сачињена од трупаца, онда се процес изолације треба обавити не раније од годину дана! Зато је неопходно да структура буде потпуно постављена.

Како водоотпорити парну собу?

Прво, неопходно је заштитити све површине од влаге на њима. Најбоље је користити полиетиленску фолију или фолију.

Како направити топлотну изолацију парне купке?

Након хидроизолације, потребно је непосредно прећи на очување топлоте. Прво, неопходно је ноктију на зидовима оквира од дрвета, он ће задржати топлотну изолацију и завршити. Направљен је од попречног пресека од 5 * 5 цм, потребно га је претходно третирати антибактеријским раствором. Корак монтаже дрвета треба да се у потпуности поклапа са ширином грејача.Обратите пажњу!Плоча се боље загрева од зидова и подних облога. Пошто се током протока топлог ваздуха, вероватноћа његовог удара, и сходно томе, и брине. То је из овогаРазлози за дебљину гријача требали би бити неколико пута више зидни топлотно-изолацијски материјал.

парна изолација парне просторије

Да би соба остала топла дуже време, потребно је направити последњу фазу изолације - парну бране. Његова главна сврха је да задржи топли ваздух. Према квалитету обављеног посла, ваш будући одмор ће у потпуности зависити. Материјал за парну баријеру може бити фолија, може брзо приказати топлоту, уз минималне губитке. Овај материјал треба поставити на врх гријача и на дрвени оквир. Кориштена је фолија за кламање.

Како извршити екстерну обраду?

Наравно, могуће је оставити отворену фолију, па је потребно наставити са завршном фазом изолације - плашта. Наравно, најскупља и најплеменитија опција је платно. Његова једноставна инсталација са сопственим рукама је једноставна, једина потешкоћа је што је потребно да се монтира на споју да би се избегли пукотине.

Неке препоруке за изолацијуПоред свега наведеног, можете додати још неколико препорука о додатнојизолацији парне купељи.сам.

1. Обратите пажњу на присуство прозора у просторији, они могу изазвати губитак топлоте. Управо због тога вреди одредити њихов минимални број. Такође је потребно да они нису били са једним дуплим окном, већ са неколико.

2. Врата и плафони су под утицајем топлотне изолације. Најчешће топлота идекроз велики зазор испод врата. Из тог разлога би требало уградити мала врата, правећи велики праг.

3. Обратите пажњу на пећ на пећи. Топлински капацитет камења ће зависити од брзине загревања парне купке и од очувања паре у њој.