Како изабрати прави квалитет ламината

Свако жели да јој секс постане лепа. Ово може помоћи ламинату. за куповинуквалитетан ламинатможе бити прилично разуман, а полагање не захтијева никаква посебна знања и вјештине. Постоји само један проблем -који је ламинат боље изабратии зашто. А главна ствар је да је служио много година. Генерално,квалитетан ламинатје јефтин аналогни паркет. За куповину овог грађевинског материјала идемо у посебну радњу. Тамо су консултанти за продају дуго говорили о томекоји је ламинат боље изабрати . Али што више дају материјал који сами продају, тако да не морате вјеровати свему што кажу. Боље је да се бавите овим питањем сами и да донесете исправну одлуку. Сви произвођачи покушавају да пруже што више истинитих информација о својим производима, указујући на све на паковању. Главна предност јеелементарност монтаже ламинатне плоче. Пре неколико деценија, на тржишту грађевинског материјала, водеће место је заузимало ламинат, чија се слова морала залијепити, а сада доступност браве поједноставила је цијели процес.

типови ламината

Сваки производ се може поделити на типове према неким критеријумима. Ламинат није изузетак, истакнутастандардна и отпорна на влагу . Свака врста је такође подељена на класе. Све класе указују на густину, стабилност и способност да издрже одређена оптерећења. Произвођачи дају својим клијентима гаранцију квалитета. Да би се одредио животни векматеријал и да се побрину за његову поузданост, развили су низ тестова. Њихова суштина је у томе што се помоћу ротацијефино-абразивног точка, ламинатарежу и виде индикатори његове абразије. Значај дебљине овог грађевинског материјала Не постоји само разлика у слоју ламината, већ иу његовој дебљини, тако да при куповини грађевинског материјала за једну просторију није потребно купити ламинат различитих произвођача. Потребно је купити материјал са резервом, око 15% укупне површине. Ако су узимани материјали различитих произвођача, онда се ламинат може и даље комбиновати. На пример, користећи таблу.Остале начине спајања ламината можете наћи на нашем сајту.

Разноврсне боје и нијансе

Произвођачи овог материјала створили су широку палету производа. Укључује различите боје и нијансе. Чак и најштетнији и најизбирљивији купац ће пронаћи оно што жели. Предузећа која се баве производњом све више стварају нове моделе грађевинског материјала. У одређеној мери, поједностављују инсталацију и додају период коришћења. Најчешће његова дебљина не прелази 12 мм. Минимална дебљина - 7 мм. Овај индикатор утиче на квалитет премаза. То ће директно зависити од температуре пода, њене поузданости и, наравно, звучне изолације цијеле просторије. Очигледно, није потребно објашњавати све суптилности чињенице да што више слојевитог слоја то боље. За јасан пример, можете упоредити дебелу плочу на поду и обичнулист папира.

При одабиру ламината одмахобратите пажњу на његов мирис . Оштар и непријатан мирис је први знак неквалитетног материјала. Добра даска нема мирис. За прави избор потребно је узети неколико дасака у руци и упоредити њихову тежину, боље је узети ламинат различитих произвођача. Мала тежина указује на лош квалитет материјала и малу дебљину и густину. ипакобратите пажњу на чињеницу да је ламинат раван , ако има савијене делове, онда је сам материјал инфериоран или је смештен на неовлашћеном месту.