Како декорисати плафон у расаднику: 5 модерних начина

Постављањем прелепог, удобног и шареног стропа у соби, деци ћете пружити радост и леп амбијент.Дијетална соба је мали кутак радости и њежног мира који желите испунити удобношћу, забавом и љепотом. Плафон је прекрасно платно за обим маште. Модерна технологија вам омогућава да попуните плафон практично било којим цртежима, било којим обликом и било којом текстом.

Како одабрати дизајн плафона у расаднику

Тржиште робе и услуга може понудити различите опције за дизајнирање плафонске плоче. Међутим, ако узмете у обзир властити дизајн, онда концепт плафона за дјецу неће бити тежак.

За почетак, хајде да видимо шта треба урадити при избору унутрашњег курса:

 • У соби за бебе треба да превладају пастелне нијансе и меко светло. Може се одмакнути од стереотипа плаве боје за дјечака и ружичасте за дјевојку. Нијансе брескве, сиве, зелене, дими ружичасте и плаве ће изгледати сјајно у бебиној спаваћој соби. Размислите о мекој расутој расвети: присуство тражења је добро за бебу.
 • Соба за дјечака. Ако се ради о дизајнирању стропа у соби за дјечака предшколског узраста или основношколског узраста, тада се могу остварити блиставе и одважне фантазије о самом дјетету. Аутомобили, боје, авиони, простор, море - све што ваше дете воли може се представити у дизајну стропа.
 • Соба за дјевојчице старости 3-9 година традиционалноиспуњен нежности и удобношћу. Лепи изгледи обимних лепих елемената на плафону, који наглашавају укус и профињеност будуће даме.
 • Соба дечака-ученика треба да буде релевантнија за потребе школског живота. Добра идеја је зона просторије са плафоном: спуштена конструкција може укључивати мрље за освјетљавање појединачних подручја изнад кревета или изнад стола.
 • У школској девојчици треба нагласити и образовни процес. Плафони помажу да се изолују зоне са светлом. Немојте заборавити на растућу гардеробу тинејџерки: може бити препоручљиво инсталирати зидни ормар од пода до стропа, што ће утјецати на дизајн стропа.

Приликом одабира плафона у дечијој соби, узмите у обзир укусе и жеље ваше бебе

Нијансе у избору плафони, у зависности од пола и старости, много. Један од најважнијих је да се напонски плафон од ПВЦ-а не сме ставити у просторију за гадну бебу. Овај материјал је мало вероватно да издржи удар лопте или било коју играчку.

Који плафон је најбоље урадити у расаднику модерне собе

Ако говоримо о материјалима будућег плафона у расаднику, онда су главни конкуренти за место у дечијој соби суви зид и напонски плафон од ПВЦ-а

.

Оба типа материјала имају предности и недостатке:

 1. Гипс картон је еколошки, издржљив, сигуран, од њега можете направити прелеп дизајн, али суви зид је дуг и тежак за монтажу и руковање.
 2. ПВЦ фолија се поставља за 1 дан са савршеним резултатомжељени цртеж са свим нивоима и басебоардс. Али ПВЦ не дише, а поред тога су и затезни плафони веома мекани и нежни.

Такође, увек постоји могућност да се ураде класични лични поправци: изравнати и побелити плафон, поставити традиционално осветљење, а не украсти неколико стропова до висине.

Плафон у дјечјој соби мора бити еколошки и нетоксичан

Приликом одабира горње границе, ослоните се на финансијске могућности као и на доб дјетета. За љубитеље лопти, пикада и митраљеза боље је инсталирати суви зид.

Испис фотографија на плафону у дечијој соби

Фотопринт се обично прави на плафону напетости тканине. То је еколошки материјал, издржљив и леп. И одаберите своју слику која ће помоћи вашој дјеци!

Деца често бирају:

 • цртани јунаци;
 • звездано небо;
 • слике биљака и животиња;
 • апстрактне слике фантазије;
 • орнамент;
 • пејзажи.

Будите сигурни да са дететом разговарате о томе какву слику жели да види на свом плафону. Немојте наметати своју вољу; Запамтите да је ово прије свега његова соба.

Фотографски отисак на плафону учиниће дечију собу оригиналном, светлом и удобном

.

Будите опрезни са избором цртаних јунака. Укус карикатура може да се промени брже од тензионог плафона.

Како нацртати слику на плафону у расаднику својим рукама

Да би слика на стропу била уредна, топла и са тушем, користите да бисте направили слику својим рукама.Може се практично примијенити на било којој површини, али чешће се користи глатка, добро уземљена сува стијена.

Како цртати на стропу без посебних умјетничких вјештина:

 1. Шаблони.Декорација шаблонима ће вам омогућити да направите слике цвећа, животиња, натписа, узорака итд. Молимо обратите посебну пажњу на израду шаблона. Боја се може користити као водена.
 2. Ваљак за лице.Лако је креирати благи узорак који се понавља кроз плафон или само у његовим појединачним дијеловима.
 3. Печати.Пробијање је модеран, лијеп начин да се ослика строп. Марке могу користити и деца.
 4. Наравно, строп можете осликати руком.Направите детаљну скицу и храброст ако сте довољно сигурни у своје способности. Популарне слике неба и цвећа.
 5. Цртање помоћу пројектора.Жељену слику можете распоредити директно на плафон помоћу пројектора, а затим ручно нацртати ову слику.

Посебно је популарна слика сунца на стропу у дјечјој соби, направљена његовим властитим рукама

.

Слика направљена властитим рукама је велико искуство обитељске креативности. За украшавање стропа ће бити сретни сви: од малих до великих. Деца ће бити поносна на оне слике које су радиле са одраслима.

Изаберите пројектор на плафону: бебе ноћи

Стропни пројектор савршено диверсифицира живот дјетета ако покупите играчкумудро Предност избора квалитетног пројектора је у томе што са таквим стварима није потребно осмислити тако занимљив строп.

Какие вида деца пројектори се представат на първоната на деца:

 • Једноставни јефтини пројектори за најмлађе показују неке мале слике на стропу, свирају мелодије, имају прекрасне сијалице. Када бирате такав пројектор, немојте га штедети: јефтине кинеске ствари брзо ће се сломити или имати веома лош квалитет слике и звука.
 • Домаћи планетаријум је намијењен старијој дјеци. Такав пројектор има програм слика слика простора, одвојених космичких тијела и сазвежђа.
 • Мултимедијални пројектори. Ова опција ће вам омогућити да гледате филмове, фотографије и било које друге слике цијеле породице.

Јединствена равна површина служиће као одлична позадина за беби пројектор

Не штедите на пројекторима! Пажљиво проучите будућу куповину, проверите њене перформансе пре куповине.

Комбиновани плафони - радост деце

Комбиновани плафони су дуго били део нашег начина живота. Комбинујте различите нивое, текстуре, боје и још много тога.

Цилини на таките комбинации могат да бъде вариант:

  Зонинг. Са комбинацијом различитих боја или текстура, можете одвојити кревет за бебе од простора за игру.
 1. Уоквиривање додатног нивоа. Прекрасан ниво изгледа уоквирен на плафону или прелепом лустеру.
 2. Исцртани цртежи могу бити направљени помоћу рефлектораматеријала када цео плафон остаје мат.
 3. Украсне комбинације боја и текстура стварају необичну слику на плафону.

Комбиновани плафон ће омогућити играње дјечје собе новим бојама

Комбиновани плафони - ово је не само лијепо, већ и врло практично! Чак иу дјечјим установама користе комбиноване плафоне како би се створило весело повољно окружење.

Деца са косим плафоном

Коси строп у дјечјој соби је простор за машту и родитеља и дјетета. Атмосфера у поткровљу пружиће вам удобност и авантуристичку ревност за вашу децу.

Карактеристика на стропа отличата целото разпоредение на просторот:

 • Требало би бити довољно прозора за дијете са закривљеним стропом за боље продирање свјетлости.
 • Прозори треба да имају побољшани систем безбедности.
 • Боље је да светло буде потпуно уграђено, јер лустер у комбинацији са косим плафоном неће бити ни практичан ни леп.
 • Намјештај у таквој просторији не би требао заузимати много простора.
 • Плафон би требао бити довољно нагласак и изражајан.
\ т

Немојте се плашити да урадите бебу у закривљеној соби: ако је исправан, ова соба ће постати омиљено место за децу!

у соби(видео) тензиони плафон

Чак иу установама за децу, користећи декорацију плафона да би се створила весела повољна атмосфера. Сјајни напонски плафон је лидер у креирању благданске атмосфере, али је његова уградња могућа само у просторији са високим строповима.Израда превисоких плафона такође може бити направљена у првој класи: идеје садржане у мрежи, као и искуство других људи ће помоћи да се истакну оне врсте плафона које би се уклопиле у ваш ентеријер.

Плафон у дечијој соби (фото)

)