Како да лепите бамбусове тапете, купите бамбусове тапете

Пре него штолепите бамбусове тапете , пажљиво прочитајте упутства за њих, јер неки типови захтевају специјално лепљење или "течне нокте".

Обратите пажњу!За такве тапете ни у ком случају не може се користити љепило чак и уз минимални садржај воде. Потребни су вам алати: пластична лопатица, лепљење алата за бамбусове тапете, најлонска четка од меке тканине. Не би требало да оставља нити влакна нити нити иза себе.

Правилно сечење бамбусових тапета

Бамбус је веома издржљив и поуздан материјал, захтијева мало пажње на себе, и зато га искључите, само улажући мало напора. За резање платна можете користити нож, а преко њега ћете морати да користите електричну убодну тестеру.

Обратите пажњу!Алат за резање тапета треба да има мале зубе, иначе ће само раздерати платно, а не исећи га.

припремни догодки

За добру наљепницу, морате се придржавати одређених правила и препорука. Прије свега, потребно је потпуно обрадити зидове од некадашњих слика. Поред тога, потребно је провјерити да немају стару жбуку или боју. Ако постоје мале грешке на површинама, онда није потребно много их прикривати и сакрити, бамбусова тапета ће то савршено обрадити. После чишћења, површину треба третирати прајмером и дати им времена да се осуше. Ако се исуше у потпуности, тапета ће се залијепитилоше

Директна примена лепка

Не заборавите да се једноставна средства за лепљење за ове тапете не уклапају, морате користити само специјално љепило. Поред тога, треба водити рачуна о заштити људског здравља. Такође, проветравајте просторију током и после лепљења. Тапете се морају опрати љепилом или текућим ноктима, али је потребно наносити на цијелу тканину, али само на густи дио. То јест, прво се танки слој наноси на зид, а затим на тапете. Велику пажњу треба посветити ивицама платна. Они треба да се темељно протрљају. Као што је често бамбус позадине залијепљен на спој, а ако то не учините, крпе брзо попустити. Онда оставите медијум да се осуши. То ће трајати 10 минута, не заборавите на то, јер ће се иначе појавити нежељени мехурићи на позадини.

лепљење тапета

Тканина треба бити чврсто притиснута на површину, мало посути по њима, а затим је поново уклонити. Након овог догађаја сачекајте још 5 минута, што би требало да се уради тако да се спојеви тканина на површинама у будућности не разликују. Када се изравнате, још једном притисните на зид, одвалите их и уклоните остатке лепка тканином.

Ако имате површину израђену од влакнене плоче или сухозида, бамбусове тапете могу се причврстити кламерицом.

Пазите!Тапете израђене од овог материјала се деформишу ако су озбиљно подеране. И након лијепљења траке се не могу помакнути, иначе ће се зглобови тапета распршити. Квалитет рада је могућПроверите у неколико сати, ако вам нешто не одговара, онда можете поновити процедуру. Успут,купити бамбусове тапетеможе бити практично у било којој грађевинској радњи по разумној цијени.