Италијански тапети у ентеријеру: 7 познатих подручја

Италијанске позадине могу се сигурно назвати моделом беспријекорног стила и елеганцијеИталиа ... само једна ријеч повезана с елегантним и суздржаним стилом, богатим бојама, стољетном повијешћу. Већ од давнина, управо из ове земље, дају се модни тон и спектакуларан дизајн, било да се ради о аутомобилима, одећи, намештају или обући. Све ове изузетне ствари носе осећај за моду и укус који је импрегниран временом. Не изузетак, и тапете, чије су колекције представљене у огромној количини, свака од њих одражава високу унутрашњу моду и стил.

Тапете из Италије: карактеристичне особине

Италијанске тапете су познате не само по гласном називу земље-продуцента, већ и по одличним квалитетним карактеристикама материјала.

Посебне особине тапета:

 • Засићена и разнобојна гама боја;
 • највиши квалитет сировина које се користе у производњи;
 • Снага платна;
 • еколошки материјал;
 • Широка структура цијена;
 • Тапете могу бити четкане;
 • На платно се наноси специјална боја. Дуго времена не губе своје карактеристике.

Позадине италијанских произвођача могу се похвалити редовним попуњавањем збирки новим узорцима. А по цени прилично великог асортимана тапета доступан је обичном грађанину, све зависи од бренда и колекције.

Италијанске тапете не само да су познате по одличном дизајну већ и по одличном европском квалитету

Колекције су представљене у разним материјалима - то су италијанске тапете на папиру,винил, флизелин, као и текстил. Сви они испуњавају најбруталније захтјеве свјетских стандарда.

Предност треба дати познатим брендовима који постоје већ више од једне деценије. На тај начин ћете се заштитити од куповине тапета или фалсификата лошег квалитета.

Произвођач Италија: тапете

Италијанске тапете су комбинација квалитета и лепоте на једном платну. Прављење оваквих тапета је право уметничко дело.

При избору италијанских тапета за зидове, ипак је потребно узети у обзир неке важне тачке:

 • Цена.Позадине из најпопуларнијих произвођача нису скупе.
 • Означавање.Вриједи обратити посебну пажњу на обиљежавање ваљка. Мора бити јасно назначено и најмање на три језика. На ознаци је обавезно навести: датум производње, број серије, правну адресу произвођача и карактеристике материјала.

Ролна тапета чврсто затворена да би се избегло оштећење. На отварању амбалаже не смију бити присутни никакви оштри кемијски мириси. Ширина тапета је представљена у три варијанте - 0.5 м, 0.7 м и 1.06 м

Важно је имати на уму да прави италијански тапети нису скупи

Корисно је купити тапете за италијанске произвођаче у познатим трговачким центрима и специјализованим продавницама. Дакле, у случају било каквих нијанси у погледу квалитета, можете поднијети захтјеве управи.

Купио сам праве италијанске позадине, а затим не штедим новац за издржавањеангажовати специјалисте. Они ће то урадити квалитативно, а зидове ће довести у ред.

Италија тапете у ентеријеру: фотографија познатих колекција

Италијански произвођачи валлпапер додатак елеганције, гламура и лепоте, обраћајући посебну пажњу на квалитет и трајност производа. Стога, могућност проблема са механичким оштећењем не може се бринути.

Италијански валлпапер различите колекције ће изненадити широк избор текстура и рацтсветок

Најпопуларнији и најпопуларнији су:

 • Портофино(Портофино). Марка производи близу тапете од антилопа (флоцк) на бази флизелина и папира. Субјект је представљен геометријским облицима, биљним свијетом и пругама. Овај материјал је влага и механички стрес, али племство и милост компензује све недостатке.
 • Сирпи(Сиирпи). Бренд има 24 колекције, направљене у занимљивој и оригиналној графичкој композицији меких и пастелних боја. Ово је вертикална трака, имитација ткива, цвећа. Произвођач користи винилне тапете на бази флизелина. Колекције изузетна «Сирпи Муралто Децоскин» - природна имитација крзна и камење, скакање коњ, скривених Вук и други.
 • ЗамбаитиПарати(Замбаити Парати). Папирна и флизелинска подлога са винилним премазом. Тканина је израђена у мат и бриљантној, глаткој и рељефној текстури. Велики избор је представљен са 39 збирки. Свака од њих - хармонија узорка и боје, изведена у једном мотиву.
 • ЕмилианаПарати(Емилиана Парати). Позадине овог бренда су ослобођенеполивинил хлорид на флизелин основи. Такве тапете се користе иу нестамбеним просторијама - интеријерима резиденција, хотела, јахти и канцеларија. Компанија сарађује са познатим произвођачем Валентина Иудасхкина и Роберта Цаваллија. Такве позадине наглашавају способност и висок статус власника.
 • Децори(Децорах). Произвођач комбинује добру квалитету са 9 колекција. Декорација користи квалитетне отиске на папиру и винилним тапетама.
 • Лимонт(Лимонт). Бренд има 10 колекција за чишћење тапета, направљених у богатој шареној палети цвјетних мотива, апстракција и вертикалних пруга.
 • Еседра(Езедра). Произвођач има 4 чувене колекције направљене у класичном стилу меких цветних украса.

Ови брендови имају добру репутацију и чврсто су укоријењени на тржишту завршних материјала.

Тапете су импрегниране посебним раствором, одбијају воду и прашину.

Италијански стил у ентеријеру

Италијански тапети заузимају највиши ниво међу осталим завршним материјалима, а заслужено је стекао популарност због квалитетног и софистицираног стила. Карактеристике ових позадина су савршена комбинација боја и одређеног јединственог стила.

Позадине из Италије ће одлично изгледати у свакој соби

Итальанские валлпаперс внутри:

 • Дневна соба.У овом случају, тапете су природна облога или са ефектом декоративне жбуке. Тако једноставна елеганцијаразблажен величанственим акцентима у облику масивног лустера на плафону или грубих греда.
 • Спаваће собе.У мирној и опуштајућој атмосфери, спаваће собе често користе обрасце са вегетацијом или стварају ефекат лакираних плоча старих стабала.
 • Занимљивости.За ходник су фини текстилни тапети етнички мотиви. Таква шик колекција првобитно украшава цијелу кућу.
 • Кухиње.Италијански дизајн кухиња најбоље се може направити са винилним тапетама у топлим, невидљивим тоновима.

У многим стиловима италијанских мотива присутна је нота удобности и удобности. Тапета није последње место у дизајну стамбеног простора, тако да избор тапета треба узети озбиљно. Уосталом, успешан избор тапета директно зависи од удобности, стила, лепоте и топлине у целом стану.

Главна правила италијанског стила су природни мотив и софистицирани луксуз.

Елите Италиан валлпаперс фром Роберто Цавалли (видео)

Тапете директно утичу на организацију и стварање удобног индивидуалног становања за све. Помозите да буде оригиналан, удобан и модеран. Велики избор слика италијанских тапета омогућава да задовољите софистициране жеље и захтеве апсолутно сваког купца. Свака слика је другачија са својом оригиналном изведбом и луксузном палетом боја.

Дизајн италијанских тапета (фотографија))