Италијанска унутрашња врата: клизна, стаклена и улазна челик

Сваки потрошач је свјестан да је Италија модератор у готово сваком пољу. Познати уметници и дизајнери рођени су и настали у Италији, што је дало огроман допринос развоју светске уметности. Наравно, у земљи у којој је дух креативности оплемењен сваком улицом, производимо високо квалитетна италијанска унутрашња врата.

Таква врата су такође доступна у Русији, а наши потрошачи су већ имали веома позитиван утисак о њима.

Шта разликује врата од Италије од конкурената?

Врата из Италије комбинују напредне технике производње и изванредан класични стил. Што се тиче дизајна, таква врата једноставно немају конкуренцију, јер нико не може да репродукује тако јединствен стил са одговарајућим нивоом квалитета.

Ако је почетком деведесетих година, унутрашња врата потрошача перципирана само као обавезан функционални атрибут просторије, сада људи желе да добију изузетан дизајн и да постигну своје заиста јединствене перформансе, укључујући, захваљујући вратима дизајнера из Италије .

Такви производи савршено одговарају спаваћој соби са профињеним ентеријером, како у дневном боравку тако иу купатилу. Ова варијација се постиже захваљујући чињеници да италијански мајстори дизајнирају врата не само различитих изведби, већ и различитих облика, користећи јединствене додатке.

Треба схватити да су производи из Италије уметничко дело које ће импресионирати дизајн свих гостију.

ИталијанскиУнутрашња врата имају једну занимљиву особину - апсолутна већина врата је израђена од низа дрвета, што им истовремено даје издржљивост и трајност, а истовремено повећава трошкове. Заиста, таква врата нису доступна свима, али ће послужити као одлична инвестиција за људе који цијене љепоту и поузданост.

Посебност врата из Италије је недостатак јефтиних материјала и структурних елемената. Без пластике, јефтине умјетне имитације природних материјала, картона, итд. Апсолутно су сви структурални и декоративни елементи природни, изведени на највишем нивоу.

Још једна разлика између врата италијанских произвођача је лакоћа дизајна уз очување легендарне италијанске поузданости.

Карактеристике производа различитих произвођача у Италији

Готово сваки мали град у Италији има своју радионицу на прагу. Сви се одликују изузетним квалитетом произведених производа, али имају одређене особине које их разликују једна од друге.

Могуће је разликовати три главне групе произвођача врата од Италије.

Прва група произвођача углавном производи унутрашња врата по технологији "празног тела". Таква врата могу бити глатка, или изгледати као глатка стакла на конструкцији, а такође имају и решеткасту површину. Кутија за врата је од ламеле. У суштини, такво дрво је лепљено у Бриселу, што крајњем производу даје немјерљиву снагу.

Плоче су израђене одфурнирана шперплоча. Таква врата су најјефтинија у производњи и имају заиста одличан квалитет. Можете их упутити на основне опције. Произвођачи ове групе могу направити врата и стакло. Стаклене варијанте таквих произвођача су веома интересантне. Италијанска врата овог материјала имају своју јединствену боју и изгледају скупо.

Друга група произвајалцев користи сличне производне технике. Кутија је такође направљена од дрвене летвице, унутар врата - шупље. Посебност производа ове групе произвођача је употреба шперплоче и фурнира од племенитог дрвета. Наравно, финални квалитет и цена ће бити виши од квалитета прве групе произвођача.

Италијанска врата производе трећа група произвођача, која намећу високе захтјеве за њихове производе. Прва разлика је у рафинираном дизајну, завршетку врата са разним уметничким елементима ручног рада.

Друга разлика је рад по појединачним налозима, одазив на жеље купаца, варирање одлука о дизајну. Трећа разлика је само употреба низа дрвета. Таква врата су најскупља, али и најинтересантнија у погледу дизајна и изгледају веома атрактивно.

Шта треба да тражим када купујем врата из Италије?

Италијанска унутрашња врата су веома популарна, међутим, ако постоји жеља за куповином таквих врата, потребно је знати њихове посебне особине и обратити пажњу на њих.

Прва карактеристика је необична локација шарки врата. Вратадомаћа производња и из Италије се разликују од оних који се отварају у различитим правцима: на себи - у Русији, а на властиту - у Европи. Ако се сматра да је руска варијанта десна, онда је италијанска - напротив. С обзиром на ову функцију, приликом наручивања треба да поставите релевантна питања за разјашњење.

Друга карактеристика се у већој мери односи на фурниране копије. Таква врата се одликују чињеницом да су изложена сунчевој свјетлости, односно лаганим освјетљењем. Ова карактеристика не утиче на квалитет врата која изгледају сјајно, већ је достојанство повезано са природношћу материјала.

Међутим, када купујете врата по боји, треба да знате ову особину и да је не прихватате због недостатка производа.

Монтажа врата из Италије такође има одређене јединствене карактеристике. Чињеница је да у Италији за уградњу користе посебне спајалице, ау Русији - монтажу пене. Процес инсталирања помоћу заграда је донекле другачији од уобичајеног руског потрошачког начина.

Кутија за врата, уметнута у рупу, подесива, а затим - фиксирана са конзолама. Након тога, шарке објесити врата и извршити подешавања, а затим уоквирити рупу специјалним плочама, испод којих носачи уопће нису видљиви.

Посебна разлика у начину изведбе инсталације - на спајалицама, или на пјени, за коначни резултат тамо. Инсталација на пену је лакша него на спајалицама, ау руској реалности се примењује много чешће.

Врата са клизним механизмом за отварање

КлизнаОпције су заслужене и италијанска врата овог типа су представљена и на тржишту. Такве промене су у становима, салонима, продавницама, сеоским кућама и свим просторијама које захтевају квалитетан и занимљив дизајн.

Клизна врата се састоје од кутије, крпе за врата, вођица, браве, ормара. Постоје два главна типа таквих врата - скривена у зиду, или отворена дуж зидова. Наравно, уградња другог типа врата је много јефтинија, али дизајн изгледа мање естетски.

Кључна предност клизне верзије је могућност уштеде простора кроз отварање врата. Врата с таквим механизмом могу се кретати у ормару, или директно у зид, ау собама, које карактерише мала површина, таква врата су једноставно неопходна.

Друга карактеристика клизних конструкција била је велики број опција са другачијим дизајном. Могу бити израђени од стакла, пластике или било којег другог материјала, будући да захтјеви за високим звучним и топлотним изолацијским својствима таквих врата нису приказани. Ова особина омогућава дизајнерима да направе право чудо.

Италијански дизајн ентеријера треба да се инсталира на квалитативан начин, клизна врата захтевају високо обучене мајсторе, јер за њихову инсталацију понекад је потребно смањити велике уздужне рупе у зидовима. Ако се претпостави и најмања дисторзија - потрошач ће се стално суочавати са потешкоћама приликом отварања врата.

НеТреба се сетити да верзија клизача има декоративну функцију, не штити је од хладноће, па би требало да изаберете собу у којој ће се врата инсталирати. Осим тога, такве конфигурације не можете користити приликом уласка у кућу.

Најатрактивније опције су стакло. Стакло може бити мат или занимљивог узорка. Слика може бити рељефна, што је веома трендовски тренд.

Најскупља опција је уграђени стаклени прозор од витраја. Такви радови се често обављају ручно, у вези са којима се повећава цена финалног производа.

Улазна врата из Италије

У Италији производе не само унутрашња врата, већ и улазна врата. Италијанска челична врата се одликују одличним дизајном, високом издржљивошћу и ненадмашним квалитетом. Приликом производње таквих врата користе се најнапредније технологије и најбоља опрема. Наравно, сертификовани су по европском стандарду и савршено извршавају своје функције.

Врата се граде са бравама са патентираним системом заштите од хаковања високе тајности. Петље таквих врата се поуздано штите од стругања. Кутија није подложна вртњи извана. Врата из Италије са таквим заштитним карактеристикама неће омогућити нападачима да уђу у кућу.

Стога су врата из Италије стандард квалитета. Њихова цена је висока, али је оправдана високим потрошачким квалитетима. Куповина таквих ствари је добра инвестиција, јер ће трајати много година и бићеувек задовољити своје власнике беспрекорним квалитетом и италијанским шиком.