Инсталирање јединице утичнице

Као разборита особа, ви, наравно, направили сте фотографију свих фаза приликом монтаже скривеног ожичења, а када сте завршили завршну обраду, схватили сте да инсталација утичнице - није тешко! Све што је потребно је алат, стрпљење, знање о сигурносним мјерама и жеља да се ради једном за свагда.Да видимо како да инсталирамо утичницу.

  1. Одрежемо жице које се спајају сукцесивно (кроз рупе у под-носачима), чистимо крајеве и скупљамо прве три утичнице на тежини. Кабл за напајање мора бити пажљиво изолован.

С обзиром на висину од пода, ради удобнијег лежања. По завршетку монтаже, убеђени смо да:

  • Голе жице нису видљиве са терминала;
  • Жице су сигурно причвршћене на контролним терминалима, додирујући их руком;
  • Дужина жица између две утичнице је 5-6 цм
  1. Пажљиво поставите жицу на дно под-носача, убацимо утичнице и помоћу клизних причвршћивача поравнајемо и фиксирамо утичнице на тлу. Скрећемо пажњу на то да оквири за под-носаче још нису уврнути!
  1. Угаси храну. Проверите недостатак напона. У примеру, приказан је проблем - грешка у ожичењу, која је повезана са цурењем земље.

Живо уземљење је обложено камбром и изоловано је траком за изолацију ткива. Можете почети са укључивањем утичница.

  1. Такође, у висећем положају, скупљамо последњу утичницу, уверавамо се у поузданост виљушке и стављамо унутрашњу утичницу.Ставку у последњем прикључку за спровођење теста.
  1. Укључите пренос и укључите напајање штита. Ако све ради, онда је преостало да покупи блок.
  1. Прве три утичнице поравнавамо са нивоом (они већ стоје у утичницама), и подешавамо четврти, тако да га фиксирамо клизним вијцима. Проверите тачност горње линије (иначе оквир на 4-утичној утичници неће стати на своје место).
  1. Поставите оквир, уметните унутрашње делове утичница и учврстите помоћу централног шрафа. Почињемо од спољашњих утичница.

Посао обављен. Сада знате како да инсталирате утичницу! Остаје да се очисти, стави алат и налепи мали маркер "Нема земље!" У утичницу.