Инсталација видео врата за бољу сигурност у кући

Једноставан интерфон се разликује од модерног видео портафонског апарата. Традиционално вам не дозвољава да видите колико је људи иза врата и колико су они пријатељски расположени, ау неким случајевима је веома важно да видите шта имају са њима. Сви ови проблеми могу ријешити видео портафон. Само погледајте монитор и можете процијенити ситуацију која се дешава изван куће, припремити се за њу и опћенито одлучити да ли ћете прихватити госте или не.
концепт видео интеркома

Интерфон је аналогно интеркому у технолошки напреднијој верзији, долази са монитором који показује шта се дешава иза врата у реалном времену. Овај систем је веома сложен, садржи различите уређаје који се хармонично допуњују и чине једну мрежу. Комплетан комплет садржи процесор и блок дијаграм за преговарање и уређај за отварање врата, систем непрекидног напајања, монитор улазне слике, уређај за снимање онога што се догађа и разне детекторе.

Телефонска станица се контролише путем рачунара, информације се снимају на инсталираном медију и доступне су као видео, можете снимати слике у посебно инсталираном програму. Ако је потребно, систем је конфигурисан тако да се све информације шаљу пошти. Ово је веома згодно када су гости дошли код вас, али у овом тренутку нисте били код куће. Систем може слати фотографије чак и на телефон. Поред тога, камере могу бити инсталиране,ко ће бити на улазу или до врата вашег стана. Видео камера је и видео камера. Веома је погодно поставити камкордер поред лифта.
поуздана опрема

Модерна технологија ради поуздано и без грешке, произвођач је проверава у свим фазама. Систем савршено одговара на све нестандардне ситуације, није застрашујуће и искључивање струје и изненадна уништења криминалаца. На уштрб инфрацрвеног система, фотографије и видео записи су веома добре квалитете у било које доба дана, чак и ако нема апсолутно никаквог освјетљења. Антивандални заштитни уређај је уграђен у видео портафон. Неки резервни делови се инсталирају у скривеном облику. Уређај за видео портафон је направљен тако да може радити и под неповољним условима иу свим временским условима.