Идеје за декор за кућу властитим рукама

Опште је познато да су људи понекад свјесни свега у својим домовима, али не и сви то раде како треба и према плановима који су настали први. Тако су, наравно, идеје о уређењу домавластитим рукаманајразличитије, али се њихова имплементација често сусреће са низом "нерјешивих" проблема које власници кућа једноставно не могу ријешити.

Заиста, један исти ентеријер може да смета за пар година, али нећете мењати исти јефтин намештај сваки пут због тога и редовно обојите зидове! Покушајмо да разумемо шта идеје за уређење домова користе водећи светски дизајнери и како се теидејемогу применити у пракси, без прибјегавања било каквој помоћи.

Освежите декор уз помоћ "светлих тачака"

Прије свега, да освјежитедекор куће , у његовом интеријеру можете додати само неколико свијетлих "пјега".

Смисао ове идеје лежи у чињеници да се унутрашњост сваке просторије може трансформисати и ажурирати светлим и елегантним објектима, који у њему прије нису били. На пример, може битиукрасни јастуциили пар нових и необичних предмета за намештај. Овде су власници куће отворени до заиста бескрајних могућности да покажу све своје жеље и страсти, које су се плашиле да остваре, на пример, желећи да префарбирају зидове соба у необичним бојама.

Изаберите одвојене елементе декорације

Као пример како можетеДа би се уобичајени предмети ентеријера распоредили на општу позадину, наглашавајући њихов посебан значај, то може бити употреба вишеслојних полица, на пример, стакла. На уштрб таквих, чини се, једноставног пријема могу се добити додатни декоративни елементи.

Дакле, елементарно, можете једноставно подићи велики лончић за цвијеће по поду, на примјер, ставити га на софистицирани стол или на ноћни ормарић. И пре тога, нема изузетног цветног лонца и биљке, које ће бујати новим бојама.

Користимо индивидуалне преференције

Ако је особа страствени турист, путовао кроз многе градове и земље, онда када је украшавао просторије својим властитим рукама, он се једноставно обавезао да унесе догађаје везане за његов занимљив живот. Као примјер, можете предложити фото колаж мјеста које су посјетили, а фотографије приказати најзанимљивије тренутке таквог путовања.

За људе који нису јако заинтересовани за туризам, може се понудити украшавање куће на најзанимљивији начин, на примјер, на основу њихових префињених преференција у храни. А у овом случају, тема необичне хране може се остварити приликом уређења трпезарије или кухиње.

Ми украшавамо кућу ручно рађеним производима

За уметнике или вајаре савршен начин да се окрене декор ће бити да то буде ваш сопствени рад, који се може практиковати у скоро сваком ентеријеру на различите начине.

И, на примјер, за оне који се диве плетењу, може се направити дио деке куке или игала за плетење, што ће битивећ започета, али не и готова ствар, или лијепо положене вунене рукавице. Изгледа да је ова декорација, успут речено, невероватна!