Хидроизолација купатила

На грађевинском тржишту у широком распону хидроизолационих материјала за подове, ови материјали се користе нужно, прије него се обрада обавља у купаоници. Купатило је веома влажна просторија у кући иу стану, стога је за рад нужно потребна хидроизолација, тако да током рада у случају појаве протока НЕ ​​попуњава доњи простор.

Сви знају да влага при уласку у затворени простор формира плијесан и гљивичну формацију, која постепено уништава дизајн премаза и има неугодан мирис који може изазвати разне болести. У производњи хидроизолационих материјала, за одабир жељене варијанте користе се различите подлоге и облици, потребно је размотрити различите врсте хидроизолација.

хидроизолација пода купаонице

Водонепропусна хидроизолација. Основа ових композиција могу бити акрил, гумени битумен, полимерни битумен, полиуретан, полимерни цемент или једноставно бетон. Као део материјала са битуменском базом, користе се различита пунила и адитиви, укључујући органске раствараче. Помоћу пунила мастикс постаје еластичан и добро везан бетонским и дрвеним површинама.

Битуменска хидроизолација може пукнути када се температура промијени, биоразградива је, али упркос томе, савршено је заштићена од влаге. Радни век такве површине не прелази 6 година. Пластични делови смо ексклузивни плус, тако да безСвака забринутост се може применити у купатилу. Материјал се наноси врло једноставно, не само на под, већ и на зидове. У зависности од потребног броја слојева, потрошена је потребна количина материјала.

Хидроизолациони тип лепка.Ово је веома ефикасан начин примене хидроизолације, али све што је исправно је много компликованије него са претходним композицијама. У раду се користе: исопласт, мостопласт, техноНИКОЛ и други популарни материјали. Производи се не подвргавају температурним промјенама ако се технологија правилно извршава.

Материјали се производе у облику рола или листова, имају водоотпорна својства и високу еластичност. Није лако поставити хидроизолацију у углове, тако да постоје два начина слагања, уз помоћ љепила и ако је материјал самољепљив. У првом случају, користи се битуменски мастикс, а љепљива трака је одмах заштићена од леђа филмом и уклања се прије полагања.