Ханс'с Гас Стове - упутства, цене, рецензије, поправке

Производња пољског произвођача Ханса на домаћем тржишту појавила се од 2000. године и од тог тренутка је стекла повјерење многих корисника. Кућни апарати су окарактерисани као висококвалитетна опрема са довољним сетом функција и просјечном цијеном. Осим тога, Ханс-ова плинска пећ је правовремено дизајнирана и савршено се уклапа у сваки кухињски интеријер.

 • Чести проблеми и начин њиховог решавања
 • Карактеристичне карактеристике уређаја

  Упркос релативно ниској цени, Ханса Гас Платес се разликује од својих конкурената повећаном функционалношћу, атрактивним спољним параметрима и добром компилацијом. Такав уређај не само да ће омогућити кухање различитих врста кухања, већ ће постати и права "декорација" кухиње. Листа опција укључује нижу температуру, увртање, роштиљ.

  Каталог на званичном сајту компаније има велики асортиман кућанских апарата, који имају и предности и недостатке. Уопштено, треба истаћи следеће користи од јединица:

  • већина модерних модификација у комплетном сету има систем електричног удара и сигурносни уређај за контролу гаса;
  • пећ у свим моделима је велика у величини, што омогућава кување јела различитих величина;
  • одређене варијације су опремљене тимер уређајем са могућношћу аутоматског искључивања, што је врло погодно;
  • Просечна цена кућних апарата им омогућава да купују велики број потрошача.

  Није било никаквих недостатака у овом случају. Би ревиевсКорисници треба да имају на уму да се компоненте не-ектра класе користе приликом састављања Ханс-ове Плинске плоче. Као резултат тога, могу постојати проблеми са елементима за фиксирање, регулаторима снаге гаса. Али то су били изоловани случајеви.

  ВИДЕО: Демонстрација рада гасног штедњака са функцијом дугмета за напајање

  Моделни распон уређаја

  Компанија нуди потрошачима велики асортиман производа у којима се просјечан купац може лако изгубити. Али, да би се избегле грешке и набавиле квалитетне робе, требало би се руководити успостављеним рејтингом гасних плоча Ханса, на основу статистике прегледа купаца и стручњака сервисних центара.

  Ханса Стове ФЦГВ51001

  Гасна пећ Ханса ФЦГВ51001, која има једноставан функционални, класични дизајн и неколико капацитета за снабдевање гасом, ушла је у категорију буџетских јединица. Површине за кухање емајла су опремљене са 4 горионика, различитих димензија и опсега регулације горива.

  Ханса ФЦГВ51001

  Леви горионик, који се налази у првом реду, има пречник од 9 цм и снабдева се гасом снаге 2,8 кВ, десно - 4 цм и 1 кВ. Што се тиче другог реда, грејалице имају исту величину и снагу - 6,5 цм и 1,8 кВ.

  Пећ у овом случају има запремину од 58 литара са ограниченом функционалношћу, при чему је присутна само нижа топлота. Изузимајући образовање о цурењу гаса, опција контроле гаса одговара. Цијела унутрашњост плинске пећнице с плахтама обложена је емајлираном унутрашњости, што увелике олакшава чишћење. У доњем дијелу кућног апарата налази сеодвојени претинац за складиштење разних кухињских помагала.

  • Упутство за употребу ФЦГВ51001

  плусес:

  • цена - 10.500 рубаља;
  • једноставан систем контроле;
  • волумен пећнице.

  недостаци:

  • склоп ниске квалитете;
  • примитивни дизајн;
  • недостатак осветљења у пећници;
  • на ручном панелу нема уређаја за електрични удар и контролу гаса;
  • ограничен начин рада.

  Поред тога, сви власници примјећују да су ручке-регулатори опскрбе плином слабо чишћени.

  Ханса Стове ФЦГВ52021

  Гасна пећ Ханса ФЦГВ 52021 је релативно ниска у цијени, што је 11.500 рубаља. Модел има електрични гријач, али уређај за контролу плина ради искључиво на пећници капацитета 56 литара. Ту је и роштиљ који мало повећава капацитет опреме.

  Ханса ФЦГВ52021

  Тип прекидача механичког ротационог типа, уз помоћ регулатора, могуће је смањити или повећати проток гаса. Због различитог пречника горионика, проток гаса се смањује, а трошење кухињског прибора се смањује, тако да можете заборавити на вртложне оловке од таве или таве.

  Што се тиче дизајна, он је направљен у традиционалном стилу за кухињске штедњаке. Уређај је обојен у бијело, пећница се затвара црним вратима од каљеног стакла, а доњи бијели дио се користи за спремање посуђа.

  • Упутство за употребу Ханса ФЦГВ52021

  Ханса Стове ФЦМВ53010

  На основу Хансових упутстава за употребу, треба напоменути да се ова модификација односи на комбиновану технологију гаса и електричне енергије. Плоча за гас има емајлирану превлаку, 4 горионика, електрично паљење, контролу гаса, механичку контролу ротацијских прекидача. Пећ од 69 л опремљена је двоструким прозорима, хладном предњом страном, позадинским освјетљењем и склопивим одвојивим вратима.

  Величина подручја гријања у горионицима једнака је сљедећим показатељима:

  • десни и леви пламеник у другом реду - 6,5 цм;
  • грејне плоче од близу - 9 и 4 цм

  Опрема за кухињу са електричном пећницом има проширену функционалност, која укључује:

  • нижа топлота;
  • комбиновано;
  • горе.

  Ове опције су довољне за кухање готово свих врста јела.

  • Књига инструкција Ханса ФЦМВ53010

  Ханса Стове ФЦГВ53023

  Ако потрошач жели да купи гасну пећ Ханс-а са тајмером и екраном, у овом случају модификација ФЦГВ53-023 ће одговарати. Према спољним параметрима, ова варијанта је практично потпуно слична претходним модификацијама, осим присуства дисплеја и других мањих елемената.

  Ханса ФЦГВ53023

  Потпуно плински штедњак је прекривен емајлираним материјалом. На пећи се налази опција гас-цонтрол и електрични бријач. Запремина пећнице је 58 литара, а сигурносни уређај такође ради. Поред свега што је у пећници постоји и функција роштиља. Доњи одељак за чување посуђа имаКлизни механизам који поједностављује утовар и истовар кухињског прибора.

  Стандардне димензије штедњака на гас 850к500к600 мм омогућују вам да их поставите у било који кухињски сет.

  • Упутство за употребу Ханса ФЦГВ53023

  Чести проблеми и начин њиховог решавања

  Можете добити слику проблема који су повезани са радом опреме путем повратних информација корисника. Прво, ради се о подметању пожара, уграђеном у оловку. У 8 од 10 плоча не ради током прве године рада. Препоручује се да контактирате сервисни центар, јер фабрика даје 12 месеци гаранције. Ако се то десило већ након датума истека, можете позвати стручњака, јер није увек згодно да запалите утакмице.

  Други проблем је контрола гаса. С једне стране, корисно је, ако је изненада "побјегла" супа или млијеко угасила ватру, ас друге стране, у 60% удараца уопће није могуће користити плочу за кухање - само пустите руку кад се ватра угаси. Можете га онемогућити или поправити.

  Трећа слаба тачка је пећница. Проблеми настају са интензитетом пламена, који се сам по себи постепено смањује, што је тешко кухати. Често се ватра гаси када се врата оштро затварају у пећници. Не размишљајте о фиксирању стакла на вратима и већ током прве године, уз редовну употребу пећнице између чаша, масноћа је зачепљена.

  Свеукупно гледано, корисници примјећују да опрема ове марке није лоша, али у политици одређивања цијена има превише недостатака и недостатака.

  ВИДЕО: Како поставити електронски сатШтедњак Ханса (Ханс)