Грејна наранчаста са оптерећењем на крову до 86 кг: карактеристике

Хотхоусе Оранге због својих техничких карактеристика заљубио се у многе вртлари са топлим и сочним именом које је изумио руски дизајнер. Због материјала и карактеристика дизајна, тренутно немају конкуренцију због ниске цијене и пристојног квалитета. Оквир стаклене баште Наранча из галванизоване цеви, налази се шипка унутра. Ово повећава крутост и поузданост. Премаз дизајна са цинк раствором омогућава да се користи дуже време. Изглед је врло естетски и не квари предиван крајолик сеоске куће. У овом стакленику се праве све најбоље особине: поуздан оквир, издржљива употреба, модеран дизајн.

Значајке стакленика Оранге Дроп

Капљица наранџастог типа Капљица је довољно јака да издржи екстремне временске услове: ветар, снег или јаке кише. Киша и снијег ће се клизати са крова стакленика због његовог облика, олакшавајући оптерећење. Облик стаклене баште је лук са суженим врхом.

Капљица Оранге Оранге је прилично широка

Значајке типа стаклене баште Дроп:

 • Довољна ширина: 2,5 и 3 м;
 • Труп је направљен од трајног профила и прекривен слојем цинка са свих страна;
 • Лукови су покривени са две стране, што омогућава да се ојачају прикључни елементи;
 • Повећан број жица - 8 ком.

Уска кула стаклене баште Наранџаста капљица може носити тежак снијег и не мијења својства. Притисак ерекције се редистрибуира на бочне носаче, олакшавајућилоад Капљица лако толерише снег и кишу.

Изградња стакленика Оранге М

Хонеицомб Оранге М је релативно једноставнији од претходне верзије у карактеристикама дизајна. То је олакшало његову тежину, али није смањило дуговечност костура. Израђује се са истим карактеристикама као Дроп (поцинковани профил, итд.). Цена је прилично ниска, нема губитка квалитета рада.

Конструкција стаклене баште Оранге М разликује издржљивост и поузданост

Конструктивни подаци о пластеницима Оранге М

 • Ширина и висина: 3х2,1 м;
 • поцинковани профил 20к30 мм;
 • Тежина пакета зависи од количине: од 15 до 86 кг;
 • Снег оптерећења: 80 цм покривеност.

Поликарбонат се може уклонити зими и складиштити у удобнијим условима. Произвођач даје 10 година гаранције на метал. Овај стакленик гарантује пристојну култивацију усева на задовољство вртлара. Сигурна употреба и трајна конструкција.

Фазе склапања пластеника Оранге

Сакупљање стаклене баште наранџастог може бити без помоћи стручњака, самостално и према упутству - то ће смањити трошкове. Произвођачи су се побринули за независност својих купаца и означили на мјестима за вијке, захваљујући овој функцији, вијци не скакућу и сигурно се причвршћују. У случају демонтаже, потребно је минимизирати покривеност стаклене баште и уклонити, а сам оквир се може оставити. Ако не желите уклонити стакленик за зиму, онда је сигурно бацити снијег унутра, то ће помоћи земљи да се не замрзне.

Монтажа и припрема површине за уградњу:

 1. За почетак, изаберите место за постављање пластеника. Најбоља опција је подручје далеко од других кровова, итд. тако да снег не напуни стакленик. Стакленик не би требало да буде у хладу, а вода не би требало да дренира на кровној конструкцији.
 2. Једнака земља. Приликом мјерења површине потребно је постићи равномјерност тла. Стакленик се састоји од дрвене подлоге која је положена на површину.
 3. Црвеном нити и рулетом са клиновима мери 4 м дужине. Удаљеност између клинова је 3 м. Конац ће бити оријентир. На дужини конца ископавају се јаме. Удаљеност између њих није већа од 1 м.
 4. Оквир се затим склапа. Бочни дијелови су уметнути у жљебове средишњег дијела.
 5. Склопљени средњи лукови са вијцима.
 6. Сви елементи су постављени у јаме, повезане уздужним естрихом.
 7. Постоље стоји иза и испред.
 8. Монтиране су фронталне самостреле и већ су обављени радови на причвршћивању вијака и петље.

Възможността на стакленици Помарки треба да се постави

.

Склоп оквира увек почиње са уградњом лукова на лице, са бочног лука и централног. За сигурну и квалитетну монтажу, рукавице, одвијач или одвијач, електричну шаблону и кључ на 10. Поликарбонат се не реже, али су његове величине наведене у упутству. Многи од њих су причвршћени на оквир помоћу вијака. За њих, избушите рупе. Али не заборавите на својства експандирајућег поликарбоната од високе температуре.

У средини, централни лук је поликарбонатпричвршћени вијцима. На рубовима треба бити око 5 цм

Монтажа се одвија у било којој земљи, а главна ствар је једнака. Инсталација и монтажа су брзи. Пре инсталирања, морате или да прегледате приручник који је приложен за сваки производ, или да се упознате са мастер класом обуке, што је доста. Важно је напоменути најважније аспекте колекције и не пропустити их.

Предности стаклене баште наранџе

Састављање костура је извор забуне за почетнике, о томе се говори. Дуга настава, довољно дуга за студирање, дакле, све више и више људи прибјегава мајсторским скупинама стакленика.

Предности и недостаци оквира стаклене баште Наранџа:

 1. Дизајн оквира купца за мито. Поуздани цев и компресиони шав ће бити поузданији у раду од многих врста стакленика.
 2. Није нарочито погодно за постављање шава, а налази се на вањској страни оквира.
 3. Готове траке за поликарбонат омогућавају причвршћивање покрова на оквир без вијака. То олакшава његово уклањање током зиме.
 4. Поликарбонат на каменолому има хоризонтални распоред канала, што доводи до кондензације. Разблажити паузе након мраза.

За дуготрајну и висококвалитетну експлоатацију стакленика треба пажљиво водити рачуна о њој. Посебно једноставна ће бити за активне вртларе, који већину времена проводе у земљи. Предности оквира стаклене баште су у томе што је делимично састављен у фабрици произвођача. То значи најједноставнију изградњусите.

Да би стакленик служио дуги низ година, потребно је да се на одговарајући начин брине

Да би се повећала његова чврстоћа и жилавост, вреди одбити да се поликарбонат учврсти на оквир помоћу вијака.

Постоје ствари које треба научити одмах: стакленик мора бити заштићен од сјеверног вјетра. Првобитна заштита ће бити сунцокрети или кукуруз посађени у близини зидова стакленика у том правцу. Ово ће бити додатна подршка за стакленички оквир. Постоји поуздана услуга за засађене биљке. Када се брине о стакленику, потребно је осигурати да нема вишка воде и снијега. Посебно са додатним зградама. Ово ће осигурати даљње кориштење стакленика након зимске сезоне. Прање стакленика ће такође помоћи у продужењу животног века. Тло испод стаклене баште треба да буде суво: држати слој песка.

Колекција Оранге Греенхоусе (видео)

Произвођачи су говорили о повећаној активности садница у стакленику, жетви 2 пута годишње. Слетање је већ крајем марта, што омогућава жетву тако често. Речи произвођача потврђују сељани који податке користе у стакленицима и не жале због свог избора.