Фахверк стил: једноставност и оригиналност у земљи

Чим су људи престали да живе у пећинама, недовршеним кућама, почели су да граде своје нове домове, приватне парцеле, а након што су се куће и викендице већ изградиле, на основу материјала у земљи, региону пребивалишта и локацији особе. Важно је напоменути да је дрво најтраженије и приступачније свим грађевинским материјалима. Користи се у свим регионима и земљама света. А технологија градње дрвета је безбројна, само требате покупити стил који вам одговара. Одлична опција јефахверк немачког стила . Поштујући све своје захтеве и услове, ваша дацха ће постати стандард једноставности, оригиналности и поузданости.

Основна технологија фахверк стила

Као што је већ поменуто, оснивачи овог стила су Немци. Сви извори тврде да је прва грађевина са дрвеним оквиром у виду греда подигнута у немачком граду Кведлинбургу 1347. године. Од ове године "оквирне структуре" су постале популарне широм Европе. Потражња викендице и ладањске куће у овом стилу почеле су у Француској, Немачкој и Пољској. И то не изненађује, јер је главна предност њемачког стила полупансиона његованиска цијена .

Погледајмо детаље, зашто. Дрво је заправо веома скуп материјал, поготово ако је избор у питању на квалитетно дрво, на примјер, на храст или пепео. За изградњу викендица од масивног дрвета - није јефтино задовољство. Стога је одлична опција била употребаоквири, а као пунило користи глину са сламом или циглом.

Данас се технологија изградње њемачког дома Фахверк није много промијенила, само се мало побољшала. За оквир узети лепљено дрво, и напунити бетоном, циглом или стаклом. Успут, стакло се сада користи у готово свим стиловима.

Завършението на сеоски домови в немскиа фахверк

Оквирне куће добивају све већу популарност. А то је збогнеколико фактора:

1. Фасхворк стил помаже да се створи невероватан дизајн просторија.

2. Трошкови изградње су незнатни.

3. Зграде су поуздане, не подлежу скупљању, стоје не само дуги низ година, већ вековима.

4. Куће у њемачком стилу не штете околишу.

5. Конструкција не траје много времена.

Вриједи обратити пажњу на број прозора у кућама овог стила, на њихов огроман број. Такве структуре нису погодне за све. Бити, а још више, живјети у таквој кући, потребно је бити морално и психички спреман прије тога.

Људи који живе у таквим структурама могу слободно да се отварају, воле сунчеву светлост, отворени простор, цене своје здравље и здравље својих рођака.