Ентеријер ходника: 5 модерних идеја

За модеран ходник можете одабрати било који стил који одговара укусу власника вилеСовременнаиа предсобља који се може замислити под овим појмом? У нашем времену постоји велики број стилова који остају непромијењени дуги низ година. Најпопуларнији су стилови као што су: барок, класика, царство, провинција или модерна. Међутим, модеран стил је нешто друго, стално се разликује, јер варира у зависности од модних трендова, материјала и укуса људи. Еклектицизам - то је главна одлика модерног стила. Нема границе и садржи ноте различитих стилова, на пример: хигх-тецх, минимализам, лофт, итд.

Модерне идеје за ходник у стану: фотографија за помоћ организаторима

Модеран стил, то је потпуна супротност класичном ентеријеру, једноставности, практичности, удобности, простору, свјетлости и зраку, овдје су његове главне карактеристике.

Модерност се не придржава строгих правила, али има своје препоруке, које укључују сљедеће ставке:

 • Не, стари, велики ормари;
 • доле с отоманима и комодама бака;
 • Тешке слике не би требале бити присутне;
 • Масивни лустери нису погодни за модеран ентеријер;
 • Нема нагомиланих непотребних детаља на полицама.

Све треба да буде једноставно иу најбољој традицији елеганције. Идеално у унутрашњости стане велико огледало, гардеробни одељак са глатком површином, и неколико предмета декорације, као што је ваза са цвећем. Неки могу рећи да је ова идеја за ходник превише минималистичка, тако је. Међутим, шта се може рећи о трендовима модерногмода? Фокусира се на оне елементе ентеријера који пружају удобност, естетику, практичност и функционалност, потпуно замјењујући непотребан крајолик.

До данас постоји много идеја за унутрашњост ходника

Разумевање шта тачно има модеран стил и дизајнерска решења могу се наћи на фотографијама које су веома лако пронаћи на интернету, као и дизајнери.

Израда слике на стварности фотографије није тако тешка као што се чини на први поглед, јер те идеје немају непотребне детаље и креирање таквог ентеријера је лакше него једноставно.

Остварити ходник: дизајн у стану, идеје са фотографијама

Разматрајући фотографију свих варијанти вестибула уређених у модерном стилу, може се схватити да све идеје укључују употребу искључиво висококвалитетних и природних материјала.

Да би се такав интеријер претворио у стварност, потребно је извршити поправке са неколико тачака. На пример, приликом украшавања зидова најбоље је користити једнобојне тонове, савршено уклопљене тапете са глатком површином, које неће отежати никакву потешкоћу. Осим тога, унутрашњост ће савршено пристајати плутаним плочама или декорима, начињеним од акрилне боје. Успех стварања акцента на једном од зидова или његовом делу се ради уз помоћ ненаметљивог обрасца.

Што се тиче подне облоге, дизајнери препоручују тамнији тон према зидовима. Од материјала јако тражен ламинат,паркет, керамички гранит са узорком који имитира камен или дрво.

Да би зидови предсобља били најбољи у свијетлим бојама

У односу на под, плафон је направљен у светлијим бојама. Из материјала је пожељно одабрати напонски плафон или једноставну боју са воденом бојом. Палета боја за креирање прелепог ентеријера у ходнику је разноврсна, али најчешће власници бирају свијетле боје. Коридор не захтева контрасте, само пола тоне од једне одређене боје. Идеалан ентеријер је једноставан. Једна од опција за стварање прелепе стропа је употреба панела. Могу се извести у сјајном, мат и прозирном стилу. Друга могућност дизајна је напонски плафон. У овом тренутку, ово није само једна од буџетских него и брза опција. Уградња затезног плафона се дешава у једном дану.

Идеје за намештај за дизајн ходника

Главни циљ модерног стила у ходнику је постићи удобност у тривијалности. Избор намештаја је лаган и компактан, али најважније, удобан је.

За модерни коридор у кућу ће се приближити:

 • преграда за одељак;
 • Угаони ормар;
 • Употреба компактних ормара са скривеним кутијама;
 • Мали кишобрани и торбе;
 • мале или склопиве столице од пластике или метала;
 • Компактни сталак за ципеле.

Ако предсобље има малу величину, савршен излаз из ситуације ће бити употреба модуларног намјештаја, који ће комбинирати свенеопходне квалитете за ходник. Дизајнери препоручују и употребу транспарентних врата и великих огледала, пожељно у пуној висини, што не само да се савршено уклапа у модеран стил, већ и визуелно продужава границе ходника. Будући да у овој просторији практично нема расвјете, а гломазни лустери не би требали бити присутни, најбоље је користити скривене расвјете, сцонце, софисте и ЛЕД свјетиљке, а опције су више него довољне.

Усправно сидриште се савршено уклапа у кутни или ормарски простор

Неопходно је запамтити важан детаљ, што је светлија у ходнику, то више изгледа.

Што је светлија изабрана, то боље изгледа намештај. С друге стране, нико не каже да ходник није дизајниран за меко и пригушено светло. Ако постоји жеља да се направи такав детаљ, морате се побринути да га је могуће укључити одвојено. Унутрашњост можете украсити светлим детаљима као што је ваза, фигурица, али палицу не треба савијати са светлим контрастима, јер то може пореметити минимализам модерног ентеријера.

Идеје за коридор и грешке у стварању унутрашњости

Нема сумње да свако организује свој ходник по својој вољи, упркос одређеним стиловима и идејама. Међутим, према дизајнерима, људи често праве одређене грешке.

Опремом ходника пажљиво размислите о свим ситницама како би ваш ходник изгледао естетски и функционално

С циљем да се направи коридор успех,Треба размотрити следеће практичне савете:

 1. Недостатак полице за ципеле. То није тачно, јер није не само практично, није естетско, већ и ципеле брзо губе свој изглед;
 2. Отворити вјешалицу. Такав елемент не само да ствара додатну количину ходника, већ показује и неспособност домаћина да правилно организује унутрашњост;
 3. Недостатак простора за слијетање. Чак и најмањи ходник треба да садржи малу столицу за удобно постављање;
 4. Погрешна зидна облога. Дизајнери инсистирају да се у дворанама не користе папирнате тапете. Улична прљавштина ће се брзо смирити на површини, и биће тешко уклонити је;
 5. Употреба тепиха. Наравно, употреба овог елемента је лична ствар сваког од њих, али тепих, који се налази на ободу коридора, је непрактичан
 6. .

Јединствене идеје за улазни хол (видео)

Дешава се да је створена једноставност у ентеријеру сасвим задовољавајућа, али ипак желим неке додатке. Што се тиче модерног стила, то је корисно, јер се не може заправо покварити, комбиновати са другим стилом, док се укупна композиција неће разбити. Направите поправке својим рукама, пронађите нова рјешења користећи декор. Бог је у ситницама, каже француски народ. За креирање практичног интеријера лакше је инсталирати цијеви, али све треба осмислити у складу с концептом цијелог стана.

Примери поправки у ходнику: идеје (фото ентеријери)