Емајл врата: емајлирано осликана унутрашња крила врата, прегледи о њима

Сваке године тржиште производње унутрашњих врата се допуњује новим материјалима. Али упркос томе, старе доказане технологије остају у тренду. Такви производи укључују емајл врата. Дошли су нам у употребу чак иу совјетским временима, али још увијек нису изгубили своју важност.

предности

Зашто постоји велики број опција за врата које нуде произвођачи који спречавају купце да изаберу исте производе? То је због бројних предности емајлираних производа од врата. На првом месту - то је одређена роба. Таква куповина неће стати у џеп и можете купити модел који вам се свиђа готово сваки.

Произвођачи нуде велики број опција за унутрашње уређење крпе за врата. Површина се може обојити у било којој боји. Поред тога, обављају се и посебне декорације. Свако цртање или оптичка илузија се може применити на површину.

Важно је префарбати крило врата. Ако одлучите да освежите дизајн просторије, није потребно заменити стара врата. Могуће је не само потпуно промјенити њену нијансу, већ и утјеловити било коју идеју о декорирању површине.

Још једна важна предност је трајност рада. Крило за врата задржава свој оригинални изглед дуго времена. Не плаши се механичког дејства и влаге. Такође, крило врата не реагује на утицај ултраљубичастих зрака.

карактеристике производње

Карактеристике снагеВрата зависе пре свега од технологије њихове производње. Да би се добила квалитативна превлака, платно се подвргава неколико фаза обраде:

  • глодање;
  • брушење;
  • прајмер;
  • Премаз.

Платно се може направити из чврстог низа. У овом случају, његова вредност се значајно повећава. Повољнија опција је да се направи основа шипки и покрију њене МДФ плоче.

Сљедећи корак припреме врата се меље. Са њеном помоћи, одабрани рељефни узорак се наноси на платно. Након тога, обрађена површина је темељно полирана и прекривена темељним премазом.

На крају припремних радова долази ред на наношење премаза за боје и лакове. Сликање се изводи у неколико слојева. Ово се ради како би се осигурало да премаз траје дуже. Поред тога, завршни слој садржи компоненте које штите врата од излагања ултраљубичастом, влаге.

преглед произвођача

Тржиште емајла врата представља велики број произвођача. Сваки од њих покушава заузети водеће позиције. Три лидера укључују следеће фабрике:

  • "Фрамир";
  • Браво;
  • "Врата региона".

Фрамир послује у складу са европским стандардима квалитета. Најпопуларнији емајлирани модел је врата Долце Порте, покривена са неколико слојева емајла. Ова опција савршено комбинује цену и квалитет.

Посебност дизајна података о вратима је платно, које је комплетна конструкција,што позитивно утиче на његову крутост и звучну изолацију. Ако се суочите са задатком стварања прелепог ентеријера са квалитетним вратима, Долце Порте је одлична опција за куповину.

Белоруска фабрика "Браво" се налази на другом месту. Предузеће нуди напредни асортиман модела и велику разноликост површинске обраде емајлираних врата. Производи белоруске фабрике комбинују такве показатеље као што су цена и квалитет. Премаз је направљен од трајне полиуретанске емајла увезене производње. Предузеће стално развија и имплементира иновативне развоје, проширујући свој асортиман новим моделима.

Фабрика "Врата региона" користи дрво вриједних пасмина као основу крила врата. Врата се израђују од фурнира, након чега се третман врши лаком и емајлом. Сама компанија се бави бербом дрвета, што осигурава пријем висококвалитетних сировина.

Степен влаге дрвета је строго контролисан током технолошког процеса. За повезивање одвојених делова дрвета користи се ПВА лепило немачке производње. Строга сагласност са производном технологијом омогућава Вам да добијете квалитетну емајл врата. По квалитету и цени, након проучавања корисничких рецензија, производ се може оценити на чврстом "квартету".

Фабрика Фрамир

Емајлирани производи ове компаније заступљени су широким спектром модела: Милан, Венеција, Фиренца, Напуљ, Торино, Арагон, Оригами. Свако платно је прекривено лаком високе чврстоће. И финална обрадаВодоотпорна емајл Глосс вам омогућава да добијете висококвалитетну површину са много дизајнерских решења.

Врата могу бити изведена у различитим изведбама: обрадивим, шкољкашима, клизним или ротационим. Врата су опремљена само квалитетном опремом увозних произвођача. Обухвата велики број модела оловака, браве и ојачаних шарки за врата.

Као палета боја, користи се много нијанси. Врата се могу прекрити главним бојама за све колекције: бела, слоновача, кремаста карамела, сива, црна. Такође можете да изаберете било које нестандардне боје: жуту, песковиту, наранџасту, црвену. Употреба у палети љубичасте, плаве, зелене, сиве и браон боје ће додати елеганцију вашем ентеријеру.

Као додатни делови врата користе се новчанице, конзоле, капители и други декоративни елементи. Крило врата може садржавати стаклене уметке. Као материјал за њихову производњу користе се огледало, сатен и каљено стакло. Сатин је доступан на две нијансе: бела и бронзана. Каљено стакло је представљено великим бројем варијанти боја: бела, црна, калвадос и северна.

Браво

Сви емајлирани производи за врата су изведени у два стилска правца: класични и модерни. Класични дизајн врата обухвата следеће моделе: Блуес, Јазз, Фолк, Танго, Опера, Ритам, Фусион. Све рељефне линије и декоративни елементи дизајнирани су у строгом стилу.Смјер модерног дизајна представља линије Душа и Графити.

Асортиман производа је ограничен на следеће нијансе: бела, крем, бело сребро, ванила, мока. Пастелни тонови слика одговарају дизајну спаваће собе и деце. Као елемент декорације, део врата је украшен уметничким стаклом. У ту сврху се као материјал користи бијели сатен, његова површина може бити украшена изузетним цртежима и рељефима. На захтев купца, структура врата је опремљена додатним декоративним елементима који се користе за украшавање кутије.

Материјали који се користе у процесу производње су потпуно безбедни за људско здравље. У процесу производње, они не испуштају токсичне супстанце. Емајл врата не захтева посебну негу и лако се чисти од могућих загађивача.

"Врата региона"

Капацитет предузећа омогућава да се изврши пуни циклус производње. То укључује: цртање тканине, прајмер, морилка, лакирање, цртање завршне емајла. Све ове фазе одвијају се у производним областима предузећа и омогућавају потпуну контролу целог процеса. За премаз се користи специјални полиуретански лак шведске производње. Дуго времена задржава оригинални изглед новог производа.

Асортиман је представљен широким асортиманом модела од класике до модерних, што чак и најзахтевнијим купцима омогућава да пронађу одговарајући производ. Колекција врата покривених емајлом представљена је следећим моделима: Алина,Цлассиц, Торино. Модели су украшени витражним прозорима беле и бронзане нијансе. На стаклену површину наноси се декоративни цртеж.

Распон боја платна се бира под постојећим ентеријером. Могуће опције: бела, слоновача, капућино. Рељеф на површини платна се наноси помоћу 3Д глодања.