Елегантан црно-бели везни криж: контурне шеме

На Интернету постоји много шема којима можете направити црну и бијелу вискозу.Изгледа да је везење криж и добро је да због цвијећа за игру можете постићи занимљиве ефекте. Али не само у боји можете створити ремек-дела везења и везења, често то може и на први поглед једноставна графика. За везење ове специјалне сфере, у којој су обожавани и новорођенчад и професионалци.

Црвени и бели цртани криж: функције

Ако погледате слике и пажљиво их погледате, можете видјети најситније детаље црно-бијелог везења. Оне нису тако једноставне као што изгледају, тако да ће ова објашњења бити корисна, посебно за почетнике.

Црно-бели вез има само 2 апарата:

 • контура;
 • Монохроматски.

Црно-бели вез, уметнут у оквир, савршено украшава сваки ентеријер

Свака врста се разликује по својим предностима и недостацима, степен сложености посла такође варира. Контурна техника је веома једноставна ако је упоредите са другима. Стога, за почетнике, комплети таквог везења одговарају. Његова посебност је да се везење врши само уз употребу бијелих или црних нити.

Црно-бијеле силуете су привлачан изглед крижа - то је љубав према заљубљеницима у парове, или плесачицама, мушкарцима и женама на састанку, људима различите доби, дјевојчици на киши итд. То може бити слика бебе, или мало смешна животиња.

Цросс везење: црно-бели кругови, како радити са црним платном

Бело платно је такође изабрано за белу позадинуовде за црно је потребно црно платно. Рад са црном базом није тако лак, јер гледање у рупе за игле није тако једноставно.

Да бисте поједноставили рад са црним платном, потребно вам је:

 • Ставите испод дна црног платна обични бијели материјал, чврсто затегните базу;
 • На отворима ће се појавити бела позадина - пронаћи, и израчунати потребан број крстова ће бити лакше;
 • Можете да залијепите траку бијелог љепила на своје индексне прсте, а прстима лако можете пронаћи рупе испод тканине;
 • Исто тако, на основи црне тканине, можете се намазати једноставним економским сапуном, онда ће бити сива, и лакше ће вам радити - па, и када завршите везење слике, слатка ће лако отићи, само извезите вез у топлу воду.

Да би идеална веза била препоручљива, препоручује се рад са добрим осветљењем и прецизно у складу са шемом

Па, наравно, радите по свим правилима - на дневном свјетлу или у врло добром свјетлу. Постоје контурни везови, где је дословно неколико редова - лако их је свладати придошлицама. Али још мало боје се може додати. На пример, ако извезете девојчину контуру, онда очи и наушнице могу бити извезене плаво. Или, ако извезете љубав, нека срце буде црвено, а силуете или мотиви црно-бели.

Контурни криж за везење: црно-бели, дијаграм и објашњење

Везење контурног везења не захтева много времена. Дизајн је једноставан, све се ради у истој боји. Један светао детаљ, као и ранијерекао је да вез неће болети.

Танка контура контурног везења:

 • Конац треба да буде високог квалитета да се не топи;
 • Платно мора бити навучено, а оловка, чак и након прања, може оставити трагове;
 • Послушајте крајеве нити само под извезеним крстовима, иначе ће имати среће да сијају с предње стране;
 • Тканина за везење је квалитетна, не би требало бити чворова и другог брака;
 • Приликом одабира оквира за вез, узмите у обзир да контуре у слободном простору изгледају боље.

Не користити превише јефтине пређе, јер квалитет рада зависи од њиховог квалитета

Обликовање везова се често користи за извођење поклон-радова, а све зато што се испоставило да је лијепо, и да се ради брзо.

За везење монокромног ковача обично се користе две врсте жица - сектон бекстицх (или "бацк игле") и шав Галбане (или двоструки бод). Везање црног корица је компликованије, захтијева посебну пажњу и конзистентност. Користи занимљиве хороскоп, тачније слике хороскопских знакова. И такођер теме љубави у црно-бијелој техници.

Како направити црно-бијелу схему (видео)

Црно-бели шавови су веома вредни, посебно за љубитеље једноставности, елеганције, суздржаности и минимализма. Везена графика ће увек бити модерна.

Успешни радови!

Схеме црно-белог крижа за везење (фото)

)