Дрвена унутрашња врата су израђена по мјери

Упознавање сваког стана обично почиње са вратима. Важно је напоменути да је одувек био такав симбол заштите. Данас чак и уобичајена унутрашња врата служе не само ради сигурности, већ су и један од интеријера. У неким случајевима, нагласак је на његовом изгледу и квалитету.

садржај

 • Врсте и карактеристике унутрашњих врата
 • Прилагођена врата
 • Још неколико речи о вратима
  • Постоји неколико варијација клизних производа:

Становници великих станова често желе да диверсифицирају своје животе, мијењајући изглед својих врата. У исто вријеме, и текстура дрвеног платна и његов облик могу се промијенити.

Врсте и карактеристике унутрашњих врата

Производња врата је свуда распрострањена. Израђени су од различитих материјала. Најпопуларнији производису дрво, стакло, пластика , као и композитни материјали. Али, упркос разноликости материјала, производи од дрвета су најраширенији.

Дрвени производи имају многе карактеристике. Композиција је подељена на неколико типова:

 • Врата из низа . Ова врста се прави, по правилу, из једног комада дрвета. Има невероватну издржљивост и неупоредиву трајност. Због чврсте дрвене подлоге, производи из низа могу се користити у свим условима. Направљен од разних врста дрвета. Најпопуларнији дрвени производи су храст и јасен. Недостаци се могу приписати њиховој високој цени.
 • врата од фурнира . Они су дрвена конструкција која се састоји од неколико слојева. Типично, постоји неколико танких слојева дрвета који су причвршћени за базу. Основа може бити, на пример, МДФ плоча или иверица. Такав дизајн је много јефтинији од низа, али мање издржљив и високо изложен механичким утицајима.

Прилагођена врата

Врло често у свакодневном животу та фраза је: врата према реду. И то не изненађује, будући да су врата већ дуго дио унутрашње композиције, а људи желеучинити је прекрасном и јединственом . У нашој земљи и иностранству постоји много индустрија. У производњи се користе многе врсте дрвета и других материјала.

Понекад димензије врата не дозвољавају инсталацију производа стандардне величине. У овом случају, можете направити и поруџбину користећи вашу величину.

Када се примјењује на произвођаче, потребно је узети у обзир не само величину дрвеног платна, већ и величину кутије за врата. Поред тога,мора узети у обзир дебљину зида . Ово посебно важи за куће старе зграде у којима постоје широки зидови.

Распон цена за прилагођене нестандардне ставке може варирати. Зависи од многих фактора:

 • сложеност дизајна;
 • материјали;
 • сложеност инсталације;
 • дизајн.

Ако сами не можете да наручите, консултанти фирме произвођача ће помоћи у избору. Они могу саветовати и своје предлошке и креирати нови дрвени производ. КадаОва предност купаца.

Поред стандардног лечења дрвене површине платна, можете ставити на његову слику. Најпопуларније штампање потражња. Може се применити директно на дрво или стакло, илипред специјалним филмом , који се потом залијепљен на површину.

Други метод је чешћа, са мање издржљив. Упркос избору ових метода, могуће је створити истински јединствене унутрашња врата са прелепом сликом. Поред тога, слика се може дати, и вешти дизајнери складно да уђу на површини платна.

Анотхер кнов-хов је употреба активног електричне осветљења. На пример, заједничкидрвени обрасце инлаид глассна периметру који су мале сијалице. Ова опција ће сигурно постати веома необично и занимљиво аквизиција његовом стану.

Неколико речи о врата

Поред уобичајених, има дрвени клизна врата. Ова врста је веома елегантан и атрактиван. Да клизна врата добро уклапају у рез прилагођене величине.

Постоји неколико варијација клизних продукти

 • един;
 • доубле.

На основу наслова, они се разликују у броју вентила. Сваки апартман има своју планирање карактеристике. Стога, да би се израчунатислободног простора механизма клизна , а као резултат, подесите потребан број дрвеним капцима.

клизна врата исећимного модерних стилова. На пример, добро ће се уклопити у стил високе технологије. За то, на платно треба додати металне уметке. Занимљиво је победити клизни механизам, дајући му авангарднији изглед. Поред тога, клизна верзија ће се добро уклопити у собу са јапанским стилом.

У зависности од Ваших преференција, могуће је направити посебан унутрашњи објекат од уобичајених унутрашњих врата. Сложеност израде таквог дрвеног предмета зависиће од коначне цене наруџбине. Можда ће у нашем времену кризе цена бити довољно висока. Међутим, плаћати једнократно за квалитетна врата, бит ће дуго времена да служи његовом власнику.