Дневни боравак са камином у приватној кући - преглед фотографија занимљивих рјешења (55 идеја)

Дневни боравак - срце сваког дома, најудобнији кутак дома. У дневној соби је уобичајено састајати се са нашим рођацима и рођацима ради одмора.

Дневни боравак, који има уређај попут камина, задовољит ће вас и ваше рођаке у дугим зимским вечерима, јер је увијек лијепо попити каву, ароматични биљни чај, читати омиљену књигу или душевне разговоре у близини отворене ватре.

Најчешће камин у ходнику - да тако кажем главни елемент, полет целокупног креираног дизајна. Главно правило - нај органскији начин да се "смјести" огњиште у атмосферу дворане.

Камин у дневном боравку

Такав унутрашњи објекат као камин уграђен је у простране собе, површине најмање 20 м2. Пространи дневни боравак с камином увијек изгледа врло "богато", али камин у малој просторији подсјећа на неку врсту парне купељи, а често и на шталу.

Дневни боравак, изведен у класичној унутрашњој декорацији, гдје се налази камин, постављен је каменом, по правилу је испуњен посебном атмосфером, која има врло угодно вријеме, романтику и дуге разговоре.

Дневна соба у сеоској кући

Ако имате среће да живите у својој кући, онда је боље имати камин - дневну собу, трпезарију у комбинацији са кухињом - једини пространи простор. Овдје можете у потпуности уживати у топлом пламену и направити роштиљ у својој кући.

Камин у урбаним апартманима

Камин је дозвољену малом стану. Главна ствар - колико је год могуће направити избор намјештаја и неке елементе декор, остављајући што више простора што је више могуће у соби.

Ако сте дошли до такозваног лажног камина, то није битно за расположиво подручје, није важно висина стропова. У ентеријеру дневног боравка налазе се и кутни камини. Кутне варијације камина у посебно компликованим и пажљиво дизајнираним интеријерима дневне собе решавају проблем недовољне површине.

А шта је са локацијом?

 • Оток - камин се налази у средишту дворане. То је велики плус у одличном преносу топлоте, као иу грејању просторије.
 • Зид - камин монтиран на зид. Ако је камин спољашњи, онда топлота излази напоље, па ако користите камин као извор топлоте, вреди изабрати други метод локације.
 • Уграђени камин је савршена опција за мале просторије. Оригинална и изузетно популарна инсталација камина у колони је одличан начин за уштеду простора.

Шта су камини?

У прошлости су се камини налазили само у сеоским кућама, али се данас све мијења, а сваки дневни боравак с добрим простором може примити ове декоративне елементе.

дрвени камин

Често у сеоској кући и данас можете упознати податке камина, изводећи двије функције - декоративне и истовремено огромне. То значи да подручје камина мора бити додатно опремљено додатним простором за одлагање полигона.

електрична комора

Ово је најсигурнија опција за станаре. Присуство камина ствара прилично угодну атмосферу у соби, наглашавајући потребну и довољну топлоту за додатно загријавање респектабилне величине собе. Наравно, не ради се о правој ватри.

Фалсх камин

Ова опција се често производи властитим рукама и служи само као унутрашња декорација. Често постоје огледала и свеће, фотографије и цвеће.

гас

У овом случају, могуће је уживати у правој ватри и стога не треба опремити дровника.

На фотографији је дневни боравак са камином - најзанимљивији примери, као и начини украшавања полице изнад камина. Фотографијама можете понудити свој ексклузивни дизајн.

Унутрашњост дневне собе са камином је прилика да се створи место за остатак читаве породице.


 • Завршна обрада фасаде: преглед главних типова фасадног дизајна (90 фото идеја)

 • Кућа у стилу Провансе - савршено решење за сеоску кућу (70 фотографија)

 • Приватна кућа у класичном стилу - фотографија модерних дизајнерских идеја (67 идеја)

Фотографија предивног салона са камином у приватној кући


 • Дизајн стропа са гредама у кући - идеално рјешење за сеоску кућу (70 фотографија)

 • Куће високе технологије- 75 фотографија модерних опција дизајна у сеоској кући

 • Дизајн куће равног крова - фотографија идеје оригиналног дизајна


 • Интеријер поткровља - 70 фотографија идеја као прекрасно уређено поткровље

 • Интеријер дрвене куће - 75 фотографија разних идеја модерног дизајна

 • Улазна врата у приватну кућу - инструкција како да се не греши са избором