Дизајн собе 17 м² м спаваћа соба-дневни боравак: идеје и фотографије

Да би спаваћа соба-дневни боравак изгледала складно, дизајн би требао користити само стил 17 квадратних. м спаваћа соба-дневни боравак, фото-радови на тему која се ријетко среће, стандардна је локација просјечног стана. Било би пожељно да кућа буде пуна здјела, тако да је у њој било апсолутно све. Међутим, познати квадратни метри не дозвољавају увек да направите жељени. Са њиховом величином још треба да се постави! И не одлазите од својих снова, покушавајући да га имплементирате у свим условима.

Модеран дизајн собе 17 м2. м: дневни боравак-спаваћа соба, или права идеја

Према статистичким подацима, величина стана је задовољна са врло малим процентом власника. Остатак се може помирити само са оствареним стамбеним простором и покушати га квалитативно опремити. Посебно је тешко власницима једнособних станова у чијој је равнини потребно уредити и спаваћу и дневну собу. Задатак је прилично компликован, али то није немогуће.

Ова идеја је широко подржана и истакнута од стране водећих дизајнера, тако да осјећај да ће унутрашњост бити бесмислена или смијешна не мора. Међутим, у свим важним смислу и укусу.

Уз рационални распоред намјештаја површине од <17 квадратних. м је сасвим довољно за дизајн спаваће собе-дневне собе

Да би дизајн био што хармоничнији, треба узети у обзир следеће кораке као основу рада:

 • рационална процјена циљева и способности;
 • Избор најбољег унутрашњег решења;
 • Консултације са специјалистом у везисврсисходност избора;
 • корекција идеје (ако је потребно);
 • Реализација идеје.

Најбољи пријатељ "комбиноване" собе је његова неутралност. Немојте бирати превише очите нијансе или преоптеретити кућу са тренди и овер-тхе-цоунтер производима. Боље је стајати у принципу дизајна златне средине. Затим, претварање собе из собе у спаваћу собу и обратно неће представљати никакве посебне тешкоће.

Најбоља спаваћа соба-дневна соба 17 квадратних. м

Појам "бољег" код куће је субјективан за сваког појединог власника куће, тако да је постављање неких канона овдје потпуно неразумно. Међутим, док је у потрази за оптималним рјешењем потребно представити захтјев за извршење.

Наиме:

 • Унутрашњост мора пружити умирујући ефекат, ни у ком случају да одбија или иритира;
 • Свако домаћинство треба да импресионира боје;
 • Модни предмети би требали бити укључени у унутрашњост, али не би требали бити превише;
 • Најдужа у кући су њежне, готово пастелне нијансе.

У малој спаваћој /дневној соби се препоручује да се телевизор постави близу супротног зида кауча

Избор или развој опције индивидуалног дизајна куће није лак задатак, што може потрајати и до неколико мјесеци да се ријеши. Да би вам било лакше, можете користити услуге професионалаца. Дизајнер, у његовим годинама, видио је и развио много интерних приједлога, моћи ће креирати за свог клијента свјеже и ажурнепројекта Међутим, поручујући његову производњу, важно је запамтити да су укуси свих људи фундаментално различити, тако да оно што изгледа као слатки дизајнер може бити потпуно неприхватљиво за власника.

Простор, прво у фази скице, мора бити растављен на најмањим детаљима! А онда, када ће све нијансе бити одобрене, стручњак ће моћи да настави са имплементацијом, узимајући у обзир жеље свог клијента.

Распоред на дневну собу 17 м2. м: фото као основа

Најбоље је знати жеље власника куће. Понекад је за њега лакше да сам спроведе пројекат, него да тражи помоћ од специјалиста. Овај приступ случају је потпуно добродошао, поготово ако ентузијаст трезвено цени његову снагу и јасно разуме да ће се носити са задатком. Оверсеас спреман да самостално направи револуцију у својим животима све више и више. И постепено ће се овај тренд уклонити и домаћим власницима кућа.

Раздвојити спаваћу собу и дневни боравак може се обавити помоћу преградне стијене од сухозида

Алгоритам на дејствие в този случај е следва:

 • Процена просторија;
 • Прегледајте готове радове, међу којима можете наћи праву опцију;
 • Анализа онога што се може користити у одређеној просторији;
 • Дизајн скице;
 • верификацију добијеног нацрта за усклађеност са одобреним просторијама;
 • Означавање простора;
 • Почетак имплементације.

Простор зонирања може претпоставити како се дословно додељује простор халии спаваћу собу са екранима, украсне завесе, и банално оцртавање разних унутрашњих решења. Али овде треба да се понашате веома филигрански, тако да је прелаз био гладак. У супротном, комбинована дневна соба - спаваћа соба ће изгледати бесмислено, а не елегантно.

Оно што би требало да буде унутрашњост собе 17 квадрата. м: дневни боравак-спаваћа соба

17 квадрат. метара није пресуда, већ добра одскочна даска за даљи дизајн. У овом случају, стилска слика може бити најразноврснија!

Да се ​​спаваћа соба-дневни боравак не чини монотоним, могуће је купити намјештај различитих боја за сваку зону

Между съдебно, по-голам е да се прилагане на малка соба:

 • Лагани тонови;
 • Мали, али примјетни нагласци;
 • комбиновање неколико боја и структура;
 • Присуство мултифункционалних ствари које имају способност трансформације (кауч на развлачење, стол - столица итд.).

У сваком случају, кућа је мјесто гдје живи мора бити удобно. Чак и ако се жеља не уклапа у усвојене каноне.

Угодна соба 17 ск. м: спаваћа соба-дневни боравак (видео)

Простор зонирања (у овом случају трансформација собе у спаваћу собу и дневну собу) - задатак није лак, али се увијек може покушати имплементирати. У циљу спречавања фаталних грешака, боље је да поново проверите неколико пута. Дакле, ако се нешто не угаси, увијек можете затражити помоћ од специјалиста.

Дизајн собе 17 ск. м, спаваћа соба-дневни боравак (унутрашња фотографија)