Дизајн модерних малих дворана: фотографије и идеје

Модерне мале дворане требају бити не само атрактивне, већ и пратикицхнимиСовременние мали ходник није тако лако опремити, јер би требао бити удобан, удобан и најважније атрактиван за изглед. Важно је напоменути да опремање коридора може проузроковати много проблема, јер може бити пролазно, мртво, уско и дуго.

Мали ходник у модерном стилу

Свака соба има своје недостатке и потребно је покушати их претворити у предности. Поред тога, потребно је узети у обзир тренутак када сва домаћинства и гости користе коридор, па стога просторно планирање треба да буде што је могуће лакше за сваког ко дође. Упркос чињеници да просторија има мале димензије, прије поправка треба приступити што је више могуће како би се искључило формирање грешака, на примјер, нехармонични изглед просторије, стварање непропорционалне унутрашњости и слично.

Коридор у стану има одређену локацију са својим карактеристикама. Они треба да обрате пажњу на дизајн обнове.

Пажњу треба посветити:

 • ширина;
 • дужина;
 • обрада;
 • Избор намештаја;
 • Избор расвете.

Са малим ходником, не заборавите на избор расвете и намештаја

Стручњаци за поправке знају да без пројекта једноставно није могуће извршити квалитативно ажурирање. Пажљиво планирање вам омогућава да елиминишете недостатке и дуже време пре почетка радаодлучује о избору материјала, боје и сл. На првом месту, предсобље чак и малих димензија требало би да буде практично.

Без обзира на то који ће стил бити пожељнији, зидови од најмање једног метра од пода требају бити покривени опраним материјалом.

Од јесени до пролећа, киша се сипа и прљавштина је стално на улици. У складу с тим, папирне тапете ће брзо доћи у неприкладне за прскање. Коридор се може назвати не само најважнијим већ и прилично загађеним мјестом. При константној влажности и одсуству чистоће може доћи до стварања плијесни, гљивица, па чак и малих инсеката. Сходно томе, покривање зидова и подова, као и намештаја треба да буде отпорно на влагу, као и да се лако сервисира, тако да нема проблема са чишћењем и одржавањем реда.

Модеран дизајн мале улазне хале

Мали коридор је један велики недостатак дневне собе. То је практично немогуће учинити, јер планирање станова не дозвољава проширење простора без ометања других просторија. За данас је модеран стил уградње вестибила врло популаран, али прије свега је потребно нагласити не на декорацији и избору прибора, већ на чињеници да визуално трансформишемо простор.

на пример:

 • Повећати плафон;
 • Проширити зидове;
 • Погледајте дубље.

Прва и посебно популарна метода је уградња сјајних затезних плафона. Предност у модерном стилу се исплатиДаје светле и сочне цветове, посебно црне. Боја чини просторију живљом и занимљивијом, па се претвара у непознавање.

У модерном стилу ходник може бити у црној боји

Ефекат рефлексије унутрашњости је одлична прилика да простор учинимо обимнијим. Због чињенице да соба није велика, цијена платна неће бити скупа.

Друга најпопуларнија метода је проширење огледала у простору. На зиду би требало поставити велико, али не масивно огледало, и пожељно је да домаћинства ударају тамо у пуној висини. У модерном стилу можете створити неку врсту пројекције огледала, која ће ширину коридора учинити готово неограниченом. Како тачно Објесите два огледала исте величине један наспрам другог, а ходници који се формирају у њиховом одсјају ће учинити просторију не само широм већ и необичном.

Будите сигурни да је соба уређена у свијетлим бојама. Можете да користите светле тренутке, на пример, текстил или прибор тамне боје, али у ограниченим количинама.

Модерне мале хале

Мали ходник у модерном стилу је простор у којем се сваки детаљ темељно разматра до избора постоља. Важно је напоменути да након поправке плафона треба размишљати о томе како ће се формирати ходник.

Варијанте аранжмана могу бити огромне, али у целини много зауставља на таквим објектима унутрашњости као:

 • Пуффс;
 • Столице;
 • полица;
 • Вјешалица.

Овај сет ставки ће бити оптималан за најмањи коридор. Неки дизајнери у 2018. години очекују употребу гипсаних преграда. Тачније, уобичајени намјештај замијенит ће необичан зид с прорезима који се користе као полице.

У малом ходнику треба да буде полица за ствари, вјешалица за одјећу и ципела

Таква преграда зонира простор ходника у мјесто за одијевање и одијевање.

Величина партиције мора бити компактна, а сам дизајн је оригиналан. С обзиром на то да модерне технологије дозвољавају употребу флексибилног сухозида, могуће је направити преграду са таласом или потпуно нестандардним обликом, што ће простор учинити оригиналнијим. Идеје о томе како уредити ентеријер могу бити различите, али уопштено се исплати обратити пажњу како би ситуација била пријатна за домаћинства, што ће искључити појаву раздражљивости и агресивности од боравка у ходнику.

Расвета у малом ходнику

У било ком стилу који је ходник дизајниран, он би требао бити удобан, лаган и удобан. У овој соби је лепо остати. Светлост је веома важна за животни простор, јер његов недостатак или недостатак не само да квари изглед ходника, већ може изазвати и погоршање здравља.

По правилу, у коридорима нема природног свјетла, због чега је потребно попунити га уметањем умјетних извора.

На пример:

 • Главни лустери у модерномстилес;
 • уређаји;
 • Бра

У малом ходнику треба бити добро осветљење, тако да не заборавите на лампе и сцонце

Избор уређаја зависи од личних преференција и од тога где ће се налазити. На пример, ако је осветљење планирано са стране, онда природно треба да изаберете сцонце. У малим коридорима потребно је поставити уређаје малих димензија и дифузора. Тако ће соба бити испуњена светлошћу, топлином и удобношћу. Врло оригиналан и модеран изглед ЛЕД траке за освјетљење пода и све врсте боја.

избор намештаја

Модерни стил се разликује од друге практичности, практичности и функционалности. Зато је у ходницима, уређеним у модерном стилу, често могуће пронаћи модуларне дизајне.

За модерну малу дворану, намјештај је практичан, удобан и функционалан

Модуларни ормари су одлична опција, јер се могу објесити, што значи да неће заузимати много простора. Осим тога, такви производи су оригинални по изгледу, пространи су и омогућују вам да формирате занимљив ентеријер. Важно је да се модуларни системи распореда коридора могу надоградити током рада, разводњени новим елементима или уклонити са старих.

Како уредити мали улаз (видео)

Дакле, мали простор ходника је проблем. Али то се може ријешити. Главна ствар је да се све компетентно мисли.

Пројектовање модерних малих дворана (унутрашња фотографија)

)