Бојлер Поларис: ПОЛАРИС ОРИОН СТ 50 литрес, УЛТРА ИМФ 50В, ГАММА ИМФ 50В

Упркос доступности предности цивилизације, сезонско одсуство топле воде, као и поремећаји топле воде због превентивних или поправних радова на топлотним мрежама, остају ургентни проблем за урбане становнике. Да би се ово питање ријешило једном заувијек, довољно је инсталирати котао или текућу воду за уређење угодних животних увјета у стану, сеоској кући или сеоској кући.

Данас је тржиште климатских технологија способно да задовољи било какву потражњу потрошача нудећи технолошку опрему водећих руских произвођача. Прави избор ће бити бојлер Поларис истоимене марке. Посебне карактеристике ПОЛАРИС система, индикатори перформанси популарних модела, повратне информације о купцима, поправке инструмената - прочитајте све о томе.

 • поправка бојлера
 • Предности кућних апарата Полариса

  Холдинг компанија ПОЛАРИС производи проточне и акумулационе бојлере. Предности првих производа су компактне димензије, мала тежина и тренутно загревање воде, када пролази кроз грејни елемент. Недостатак је повећана потрошња електричне енергије. Системи акумулације су опремљени са спремником великог капацитета, а ТЕН загријава воду постепено.

  ТЕН за бојлер

  У производњи опреме ПОЛАРИС за премазивање унутрашњих резервоара користи се еколошки фино распршена биосекоемална вода која омогућава складиштење свеже воде дуго времена. Инсталација у свим моделимазаштитне магнезијумске аноде, штите резервоаре од оштећења од корозије.

  Грејачи воде овог бренда се разликују:

  • поузданост и сигурност рада;
  • Дуг радни век;
  • Практично и разумљиво управљање;
  • Атрактиван дизајн;
  • оптимална потрошња електричне енергије;
  • Приступачна вредност испод аналога других брендова са истим перформансама и функционалношћу.

  Опремање опреме цевним грејним елементима обезбеђује брзо загревање резервоара.

  Индикатори номиналне снаге и максималне температуре климатских система зависе од укупних димензија модела.

  ВИДЕО: Поларис бојлер - како заменити сам ТЕН

  Избор грејача воде: величина резервоара и начин постављања

  Када планирате купити бојлер Поларис, морате узети у обзир интензитет употребе, број корисника, могућност уградње: са хоризонталним или вертикалним положајем.

  Акумулаторски бојлер Поларис ФД-50В Вхите /Виолет

  Приликом избора котла, такође је важно обратити пажњу на то који се материјал користи за производњу резервоара за складиштење. Опрема ПОЛАРИС је углавном направљена од квалитетног легираног челика, отпорног на корозију гасова у условима високих температура и утицаја агресивних средина. Такви производи ће трајати дуго времена, што њихову куповину чини профитабилним улагањем средстава.

  Кључна тачка избора- агрегатне количине. Свака линија производа ПОЛАРИС представљена је моделима различитих капацитета.

  Најпопуларније варијанте су опрема са капацитетом резервоара:

  • 10 литара - минијатурни кумулативни системи намењени за уградњу испод судопера. Ови уређаји су удобни за употребу у земљи.
  • 30 литара - погодно је да се изабере таква посуда за резервоар, под условом да постоји мала количина воде.
  • 50 литара - најпопуларнија верзија котлова који могу задовољити повећану потражњу за топлом водом.
  • 80 литара - системи овог капацитета су погодни за кућне објекте са великим бројем сталних или привремених корисника.

  Постоје и снажни уређаји за мерење са резервоарима од 100 литара.

  За израчунавање потребне запремине резервоара погодно је кретање следећим вредностима потрошње воде:

  • Посуде за прање - 7-15 л;
  • Узмите туш - 15-30 л;
  • Идите до купатила - 80-190 л;
  • За прање - 6 9 литара.

  Приликом одабира котла, поред броја корисника, важно је знати колико се воде троши у општем животу на истој територији, јер у различитим породицама овај индикатор може значајно варирати.

  ВИДЕО: Укључивање бојлера

  Популарни Поларис модели: перформансе и карактеристике употребе

  Асортиман бојлера укључује неколико серија: УЛТРА, АКУА, ГАММА, ОРИОН, АПОИИО и друге. Серије су представљене моделима различитих перформанси, који се разликују по дизајну и јединственим перформансамадизајн. Опсег система за загревање воде - урбани станови, сеоске куће, ладањске куће, мини хотели, кампови, мала приватна предузећа, на пример, бензинске станице, итд.

  Бојлер ПОЛАРИС ОРИОН је незамјењив атрибут удобности

  Стално велика потражња за серијом ПОЛАРИС ОРИОН 3.5 С, 5.5 С и 5.5 СТ је због неколико узрока одједном. У поређењу са системима за складиштење, вода у њима се загрева у року од неколико секунди, што чини употребу оваквих уређаја што је могуће практичнијим. У сваком тренутку можете се туширати, потрошити топлу воду на неограничену количину и не зависи од централизованог водовода.

  Поларис ОРИОН 3.5 С

  Модерни компактни уређаји без гломазног резервоара за воду са хоризонталним положајем универзално су погодни за уградњу у купаоницу било које величине, заузимају минимум простора и штеде простор. Укључује сигурносни вентил, флексибилно црево, славину за туш.

  Опрема је опремљена кварцним грејним елементима, који обезбеђују ефикасност од 98%. Сенке имају дужи век трајања и отпорне су на прљавштину, без обзира на квалитет радне средине.

  Поред тога, можете бирати између три режима снаге који утичу на брзину грејања и перформанси - 2200, 3300, 5500 В.

  Ако се фокусирате на перформансе од 2,2 кВ, што подразумева постављање економичног режима, вода ће бити топла и притисак ће бити умерен. Када дође време у обрезивању и ако се хитно морате истуширати,довољно је изабрати одговарајући режим снаге од 5,5 кВ, тако да вода одмах загреје до максималне могуће температуре. У погледу брзине грејања, ОРИОН ће обрадити овај задатак у року од две секунде. У минути, уређаји су у стању да загреју воду у запремини од 4 литре до 60 ° Ц

  .

  Било који бојлер Поларизе Орион опремљен је биполарним системом заштите: ако температура воде у резервоару прелази дозвољену норму, Тена се аутоматски гаси. Поред тога, уређаји су опремљени механизмом за аутоматско закључавање који ради у одсуству радне средине.

  Бојлер ПОЛАРИС ГАММА ИМФ 50В - поуздана опрема складишног типа

  Уређај запремине резервоара од 50 литара може да обезбеди топлу воду за више корисника одједном, стога је погодан за уградњу у станове, купатила, викендице и друге просторије у домаћинству.

  Поларис ГАММА ИМФ В

  Предности ПОЛАРИС ГАММА ИМФ 50В:

  • Практична контрола за брзу контролу температуре;
  • Добра својства топлотне изолације: потребна температура воде се одржава у резервоару дуго времена;
  • Два начина напајања омогућују брзо загријавање воде и уштеду енергије;
  • Поузданост система - зидови у резервоару и ТЕН су заштићени магнезијумском анодом од оштећења од корозије, формирања талога. Магнезијумска анода спречава цурење и повећава век трајања.
  • Повећана заштита. Опремљен је уграђеним сигурносним системом,која ради под условом недовољног нивоа воде у резервоару, искључује могућност укључивања лима. Ако притисак у резервоару прелази 6 бара, систем аутоматски ослобађа притисак.
  • Зидови резервоара имају малу дебљину, тако да је ПОЛАРИС ГАММА ИМФ 50В спремник за воду лако инсталирати.

  Поред модела од 50 литара, уређаји се могу купити на 30 литара, 80 литара и 100 литара.

  Проточни електрични бојлер ПОЛАРИС УЛТРА 3.5

  Ефикасан уређај - повољна понуда за домаћинства без снабдевања топлом водом. Веома велика излазна снага од 3500 В омогућава да уређај брзо загрева воду. Једноставност употребе обезбеђује присуство електронског индикатора температурног режима, који ће у правом тренутку рећи колико се воде загреје у резервоару. Комплетан комплет садржи туш кабину.

  ПОЛАРИС УЛТРА ИМФ 80

  За пуни рад јединице, потребно је једнофазно напајање са биполарним прекидачем, који се инсталира одвојено од уређаја.

  Грејач воде ПОЛАРИС УЛТРА ИМФ 50 за складиштење

  Такав скуп ће постати незамјењив асистент у оним мјестима гдје нема централног снабдијевања топлом водом. Систем за загревање воде у вертикалној верзији је погодан за уградњу у утилитарне и кухињске просторе. Уређај са резервоаром од 50 литара је удобан за употребу, јер такав капацитет вам омогућава да не ограничавате проток топле воде приликом прања судова или купања.

  ПОЛАРИС УЛТРА ИМФ 50

  Због ефективноститоплотна изолација, вода у резервоару остаје врућа током дужег периода, максимална температура грејања је 75 ° Ц, термометар помаже у контроли температуре. ПОЛАРИС УЛТРА ИМФ 50 је у стању да пружи добар притисак са тачака ограде - индикатор максималног притиска од 7 бара. Тренутни параметри система приказују приказ хардвера.

  Постоје и модели са капацитетом од 30, 80 литара и 100. За рад једнофазног напона, утичнице које се користе морају бити правилно уземљене.

  Поправка бојлера

  Најчешће грешке у уређајима за загревање воде укључују:

  • Квар грејног елемента;
  • Прегревање уређаја;
  • Кршење рада контролне јединице опреме.

  У већини случајева узрок таквих неуспеха је:

  • Неправилно чишћење уређаја, прашина, длакавост, ситне честице смећа потребно је уклонити свака 3 мјесеца. Сличан поступак се изводи влажном спужвом, убрусом или четком. Гријач воде, наравно, треба бити у искљученом стању.
  • Користи се за чишћење система абразива, препарата на бази алкохола, што је строго забрањено.
  \ т

  Опрема за загревање воде ПОЛАРИС, чији се прегледи могу наћи на многим интернетским ресурсима, укључујући локације продаваца производа ове марке, потврђују декларисане и стварне параметре кућних апарата, поузданост и употребљивост. На недостатке које су навели корисници, могуће је приписати неисправност ТЕН-а,термостати, термостати, које је потребно промијенити у сервисном центру.

  ВИДЕО: Спајање бојлера, бојлера. Правила и грешке