Армстронг стропна свјетла

Светиљке за плафон Армстронг ће красити простор на плафону било ког простора. Тренутно, светиљке за строп Армстронг су изузетно популарне. Зашто? Да, јер је модеран и веома погодан: једноставна инсталација и јефтиност. Осим тога, такве лампе имају одличне перформансе.

Шта су Армстронгова ЛЕД плафонска светла

Свака Армстронг стропна свјетиљка је погодна јер је готова готова конструкција од регулатора и напајања - скривена су непосредно иза дифузора свјетла. То значи да се таква расвета може директно повезати са мрежом од 220 волти са наизменичним напоном. Такође, ове лампе су опремљене радијатором. Они су само исти расипач светлости, јер је направљен не од стакла, већ од алуминијума или близу техничких параметара материјала.

Компанија производи и тзв. ЛЕД панеле, који су најбоља опција за постављање система канцеларијског осветљења. Њихова кључна предност је велика површина покривености светлом, енергетска ефикасност, висока фреквенција сјаја (која ствара минимално оптерећење на очима), оптимална је густина и јачина светлосног тока. Наравно, лампе у таквим инсталацијама су променљиве, али без ње раде од 5 година са активним радом.

ЛЕД панели се лако инсталирају, економични, не захтевају специјалне услуге

Армстронг такође издаје оне моделе лампи који су уграђениплафон Њихова инсталација не представља ништа компликовано, јер је величина таквих панела стандардна (на примјер, 60 до 60 центиметара, што одговара стандардној подјели профила у висећем стропу).

Главне предности Армстронгових сијалица:

 • релативно ниске трошкове;
 • у комбинацији са регулатором, трансформатором и јединицом за напајање;
 • једноставност инсталације;
 • постоји могућност регулације снаге, даљинског управљања;
 • трајност (просечна снага сваке ЛЕД сијалице - у подручју од 30-60 хиљада сати, што је скоро 20-30 пута више него у стандардним сијалицама са жарном нити).

Лампа растера уграђеног у плафон Армстронга 600к600: сврха и користи

Светиљка осовине 600к600 је дизајнирана за спуштене плафоне. Изграђен директно на дубини од 20 центиметара, може се повезати на мрежу од 220 Волти.

Кључна предност, која је уједно и разлика - присуство неколико ребара са огледалном површином, који обезбеђују оптималну расподелу светлосног флукса преко канцеларијског простора.

Растерска светла се могу користити у било којој врсти висећих конструкција

Успут, ова ребра делимично испуњавају функцију уклањања вишка топлоте. Сама лампа је плоча која се причвршћује на строп помоћу вијака или сидара (иако се може држати и на појасевима).

Понекад такве лампе инсталирају луминисцентне лампе, али су њихове карактеристике много лошије од ЛЕД позадинског осветљења. И датренутна потрошња - знатно више. Њихова једина предност - мање топлоте, али ће служити много мање. Стандардни излаз луминесцентне лампе (која се обично назива "штедња енергије", иако није сасвим исправна) лампе - 10-15 хиљада сати. Истовремено ће се смањити њихова осветљеност након 5 хиљада сати.

Въздушни въздушни светилки 600 до 600 вклучени във връзка в съответствие:

 • уређење расвете у канцеларији;
 • потребу да се покрије огромна област са светлосним флуксом;
 • за генерисање енергетски ефикасне распршене расвете (на пример, за улично осветљење).

Армстронска ЛЕД трака за плафон: монтажа и прикључак

Армстронг се може користити за причвршћивање ЛЕД панела на неколико начина. Најлакши међу њима - банално стезање вијцима до главног стропа. Такав дизајн ће добро издржати и издржати ће и најјаче вибрације. Стандардна снага панела је 4к18 (то јест, у 4 реда, или 4 ЛЕД диоде, од којих свака троши 18 вата).

Схема инсталации на ЛЕД панел

Ако је плоча уграђена у спуштени плафон, онда се препоручује да се она укључи чак иу фази слагања истог сувог слоја. Тако ће бити могуће сакрити све ожичење и не морате поново демонтирати зглобни дио. Сама инсталација се врши на металним профилима (попречно или уздужно - није важно). Ако је потребно, задњи поклопац осветљивача се може уклонити, алиПрепоручује се да се то не ради, јер ће доћи до одлива топлоте.

Када су у питању моћни панели који троше око 60 вати или више, то ће нужно оштетити ЛЕД диоде.

Што се тиче везе, онда је све изузетно једноставно - направљен је 220 волти преко прекидача (могуће је даљинским управљачем). Постоје Армстронг-ова светла која се не испоручују ни са напајањем ни са регулатором. У складу с тим, инсталација ових компоненти је потребна за инсталацију. Можете их сакрити за било коју нишу, или директно између главног и спуштеног стропа.

Възможности за възстановаване на въздушни светилки се съсествуваат за осветаване на канцелариа или на индустријски простори

.

Ако се повезивање врши самостално, морате узети у обзир:

 1. Поларитет прикључка панела и напајања.
 2. Димензије саме плоче (што значи дебљину, будући да уграђени панел треба да буде усклађен са општим нивоом без икаквих размака или пројекција).
 3. Ограничите снагу читавог панела (а не сваки појединачни елемент). Изабрани су исти параметри и напајање, са само неопходном резервом снаге (најмање 20 параметара од стварне вредности).

Разлике у Армстронговим лампама других модела

Робна марка Армстронг је изузетно популарна због своје поузданости и врло квалитетне регулације сваког производа. То јест, чак и ако се ради о уграђеним панелима,онда не можете да бринете да светлост неће равномерно расподелити собу. И уз све то - изузетно су енергетски ефикасни, јер се у расветним елементима користе само диоде америчке производње. У њима - скоро 2 пута већа од ефикасности, у поређењу са сличним моделима кинеске производње (чија се поузданост више не може похвалити).

Једна од битних разлика између Армстронгових лампи је њихово високо одржавање, због чега служе десетине година. Поред тога, уграђена плафонска светла изгледају веома шик и скупа.

Сам дизајн је склопив, али је већ продат готов комплет са уграђеним напајањем и регулаторима. Односно, да би се управљао таквим уређајем за осветљење, довољно је само га фиксирати на плафон и повезати на мрежу од 220 Волти.

Армстронг светиљке су опремљене специјалном заштитом и радијатором за хлађење, тихим, еколошки прихватљивим

Произвођач такође производи појединачне лампе, које се разликују у мањим капацитетима, али ће бити оптималне за осветљење велике канцеларијске расвете или канцеларија. Сваки од ових панела има свој индекс оптималне висине монтаже, што само доказује колико је произвођач одговоран за лаку индустрију.

Заједно, предност Армстронгових ЛЕД панела укључује и:

 • највиши квалитет;
 • ниски трошкови (на нивоу Пхилипсових производа);
 • репаирабилити;
 • предвиђа могућност надоградње - замјењујући елементе расвјете снажнијим.

Наравно, овај тип прибора се може користити не само у канцеларијској опреми, већ и код куће (на висини стропа од 3 метра или више) или у производњи. У овом другом случају, препоручује се да сама лампа буде покривена заштитним екраном. Ово неће бити потребно ако користите посебне факторе на бази екстерног панела (ИП-класа је назначена на паковању).

Инсталација Армстронг ЛЕД светла (видео)

И, најважније - лако се инсталира. Са инсталацијом технолошке ЛЕД лампице ће се носити са сваким мушкарцем. Повезивање неисправних ствари или кварење ће и даље радити. Ова светлост се нагло исплати - за 1-2 године.

ЛЕДрасчета за стропови Армстронг (фото)

)