Аргументи: парадајз сорте које наиурозхаинисхи Греенхоусе

Које сорте парадајза су најпродуктивније за стакленике, не знају од сваког Пролећа питање како изабрати најбоље сорте и изабрати за сјетву у стакленику: настаје најпродуктивнији, најпродуктивнији или високородан. Одговор на ово питање можете наћи у наставку.

Одређујемо који парадајз је најпродуктивнији за стакленик

Најбоље сорте супер парадајза су високе. Зову се индетерминанти. Ове сорте имају више јајника. Истовремено, у току сазревања плодова могуће је цветање и раст биљке. Цветање често наставља са одговарајућим условима за то - загријавање стакленика и додатно освјетљење.

Најплодоносније врсте укључују:

 • Евпатор Ф1;
 • Буденновка;
 • Пинк Елепхант;
 • Благовест Ф1; Микадо пинк.

Парадајз Буденовка - сорта парадајза с високим приносом

Принос Еупатор Ф1 износи 40 кг на 1 м2. Он је неодређен и безбрижан. Црвени плодови парадајза Буденовка у облику срца, који достижу 350 г, користе се свеже. Висок грм даје 9 кг парадајза по 1 м2. Једини минус ове сорте је то што нема информација о отпорности на разне болести.

сорте парадајза високог степена и приноса за пластенике

Није супер, регуларна приносна детерминистичка сорта. Намењени су одређеном броју цветова, након чега биљка престаје да расте и умре. У стакленику у таквим сортама потребно је резати изданке.

Сорте жетве укључују сорте као што су:

 • Талис Ф1;
 • Руска величина;
 • Мастер Ф1;
 • Ружичасти мед;
 • Црни принц;
 • Мали Ф1.

Сорте Ф1 Тали су хибридни парадајз. Отпорне су на гљивичне лезије и вишак влаге. Тежина једног парадајза - 125 г. Сам воће - округло, густо. Од биљке можете добити до 20 кг. Њихова сврха је очување.

Парадајз Розени мед, отпоран на болести

Црни принц се користи свјеже, као и за прављење сока.

Мед од грожђа је веома добар. Једно воће може да достигне 700 м. Парадајз се кува са соком, сосом, кечапом. Биљке не реагују на температурне разлике, плодови се не пуцају. Сорта је ниске висине. Укус парадајза има добре критике.

Мали Ф1 се може сачувати и солити. На 50-центиметарском грму, много воћа у просеку 50-70 м. Руска величина се користи свеже. Свака четкица има 3 велика плода. Мастер Ф1 је најранија и најпродуктивнија сорта и једна од култура међу осталима. На кисту има 6-8 плодова.

Неке од најраспрострањенијих сорти парадајза за пластенике

\ т

Узгајивачи стално раде на побољшању старог и појаве нових сорти. На пример, уведене су нове сорте сибирског Ф1, Урал Ф1, Схаолин Ф1. Сибирик Ф1 сорте достиже 2,8 кг. Просечна величина фетуса је око 1,5 кг. Равно су округли, глатки, пријатног мириса и десертног укуса. Урал Ф1 је сорта за регионе као што су Урал и Удмуртија, који се користе за салате. Око 25 плодова има једну биљку. Тежина фетуса је једнака350 м Схаолин Ф1 - укусна сорта за салате, воће - до 400 г. Принос је просечан, око 9,5 кг из грма.

Висококвалитетне сорте су веома бројне, а међу њима је потребно означити сорте:

 • Де Барао;
 • Интуиција Ф1;
 • Кострома Ф1;
 • Росемари Ф1;
 • Цхио-Цхиос-сан и други.

Парадајз Де-Барао може се користити за конзервирање и киселе краставце. Расте у различитим климатским условима, чак и са хладним ваздухом и недостатком осветљења. Сорта је представљена црвеним, ружичастим, златним и црним нијансама, а постоје и ниске жуте. Тежина плода је 68 г, са густом и густом кашом. Висина грма је 2,5 м, а жетва 7-12 кг. Сорта Де-Барау се може назвати супер-плод, јер је норма приноса за неке - 30 кг, а рекордна вредност - 70 кг. Де-Барау црвена сорта, заједно са хибридом Аивенго Ф1, може достићи приносе преко 20 кг. Хиундаи Авенго Ф1 изгледа као грожђе у свом изгледу. Плодови су светли и црвени, укусни су, погодни за салате.

Де-Бароа парадајз се лахко упорабља за конзервирање и краставци

.

Парадајз је веома отпоран на болести.

Веома укусна ружмарин Ф1 има глатке плодове око 390 м. 1 биљка може дати 11 кг парадајза.

Интуиција Ф1 има заобљене, глатке плодове масе преко 95 м. Ова сорта је сачувана и употребљена свежа. Једна биљка даје око 5 кг. Приближно исти принос у парадајзу Кострома Ф1. Има додатне предности у односу на друге: отпорност на вирусе и хировима времена.Равни плод хибрида средњег опсега тежак је 150 г.

Гране од ружичастог парадајза Цхио-Цхио-Сан садрже 50 плодова по свакој. Тежина парадајза је 40 м. На целој биљци око 4 кг поврћа. За свеже салате, као и за конзервирање, користите Ловри Варлеи Верлиацк Ф1. Принос округлих плодова је 5 кг. Једно воће тежи око 95 м

Камчатка Ф1 достиже висину од 1,5 м. Округле плодове досеже до 144 м. Врста је отпорна на вирусе. Принос - 6,8 кг из 1 грма.

Семко-Синбад Ф1 парадајз тежи око 95 г, у цвату - 8 црвених плодова. Просечан принос је око 9,9 кг по 1 м2.

Укусни жути парадајз за пластенике

Жуте парадајзе могу се јести алергијама, дјецом, људима који су на дијети. Богати су многим корисним микро-храњивим тварима и витаминима који вам омогућавају да допуните вашу дневну исхрану.

За орехи, следуусие следуусие види желних парадајзов, както со:

 • драгун;
 • Конигсберг је златна;
 • Амбер Цуп;
 • наранџаста;
 • Мед и друге.

Жути парадајз је богат многим корисним минералима и витаминима

Распон персимона је средње висине и средњег до средњег. Тежина плодова је од 150 до 600 г. Један грм може да дели 2.8-3.9 кг воћа. Плодови су округли, љускави. Конигсберг злато има издужено воће. Висина грма 2 м, принос - до 3 парадајза. Биљке не захтевају посебну негу, потребно је оплодити.

Куп зрна Амбер карактерише рано сазревање плодова (до 90-120 г), повећана отпорност наболести, одлична отпорност на високе температуре. Грм достиже 1,7 м. Плод сорте наранџа тежи 350 г, висина биљке је 1,4 м. Тежина пада меда је 130 г. Висина биљке Азоиусхка је 1,8 - 2 м, Алтаи Оранге 1,6 - 1,8 м, прах ананаса до 2 м.

Преглед: Које сорте парадајза су најпрофитабилније за пластенике (видео)

Дакле, при избору сорте парадајза за узгој у пластеницима, потребно је узети у обзир карактеристике као што су могућност раста са недовољним извором светлости, висока влажност, оштре разлике у температури, висок принос у ограниченом простору и отпорност на болести. Можда ће у наредној години замена ових сорти доћи са вишим приносима и побољшаним ароматичним својствима.

Жетва сорте парадајза за пластенике (примери фотографија))