Замена каде у туш кабину

зашто су људиразмишљали о замјени каде тушевима ? Постоји неколико разлога за то. Први разлог је посматрање Европљана који су научили да штеде на многим стварима, чак и на уштеду воде (углавном након преласка на појединачне шалтере). Други - компактност инсталације, најчешће, односи се на мале квадратне метре, апартмане, који морају да штеде простор! Типично, купатило се ретко користи по својој намени, у већини случајева је боље ставити машину за прање веша која нема довољно простора и заменити кутну туш кабину, што ће уштедети време без добијања кубичних метара воде.

Али ћете мислити да без купања нећете моћи да урадите деликатно прање ствари или да оперете бебу. Велике промене и реконструкција комуникација понекад захтевају велике поправке и инвестиције.

Идемо на листу

Постоје различити начиниза замјену каде у туш кабину.У нашем времену постоји велики избор асортимана, туш кабина. Завршени моноблокови са палетом и прозирним клизним вратима или ногама, за практичан трансфер до места купатила, обично затворени специјалним завесама. Последња опција је стационарна туш кабина, са једноставном оградом, и са истим клизним вратима или завесом.

Размотрите прву опцију - Цапсуле

Једноставни за употребу и једноставни за употребу, туш кабине за капсуле. Имају једноставне облике, у облику полукруга или квадрата, што је веома погодно за уградњу. Дифференцезатворене кабине са отвореног крова, само на горњем крову са вишенаменским тушем. У затвореним кабинама задржава се више топле паре, што подстиче брзо загревање простора, код неких врста се обезбеђује вентилација паре.

Материјал у производњи туш кабина, затвореног и отвореног типа, користи акрил, дно или палету, израђује армиране стаклене и челичне преграде. Лак за руковање, али чак и ако никада нисте морали то да урадите, инсталација је најбоље да поверите стручњацима.

Када одлучите да замените купатило, поставиће се питање да ли ће се плочица демонтирати, јер ће кабина заузети један од углова вашег купатила, по могућности на месту где се купатило туширало или ближе уздици. У већини случајева, ноге палете имају недовољну висину за елементарну дренажу воде, ако постоји удаљена локација од одвода, потребне су додатне потпоре.

Довршене туш кабине са хидромасажом, чак и са светлом, телефоном или радиом, у тим случајевима је потребно прикључити струју. Али главна ствар је да се обрати пажња не само на функционалност и практичност, већ и на димензије. Стандардни параметри туш кабина су око 2 метра, ширине и дужине око метра. Препоручујемо да прије куповине узмете у обзир димензије, а све ће зависити од вашег укуса и капацитета квадратних метара.