Винил под је ваш избор

Винилни подови - модерно решење у подној облози станова било које геометрије. Ако желите да покријете тип линолеума, који се састоји од ролни - молим. Винилне подне облоге могу се наћи у двије варијанте: у облику ваљкастог слоја и плочице, која се поставља као стандардна плочица. Успут, о томе, компактна и удобна када се постављају плочице, хајде да причамо више.

Што се тиче структуре, то је полимерни премаз, који се састоји од неколико слојева, тако да се може користити дуги низ година, током којих неће изгубити своја својства. На примјер, горњи слој: он задовољава љепотом власника куће, не брише и не блиједи дуго, је водоотпоран. Доњи слој, који служи као топлинска изолација између простора просторије и бетонског пода или бртве, практично се не мијења с временом, за разлику од горњег, у сваком случају се полако брише, јер је био квалитативно висок.

Овај материјал је занимљив јер је сам по себи врло лаган и лако га је саставити. Често га бирају они који планирају да самостално ажурирају своју подну облогу. Поред тога, избор текстуре је прилично богат, што је уједно и плус, иако је то имитација за различите врсте дрвета које и даље остају у лидерима. Међутим, вреди рећи да је ваш избор опција за мермер, гранит, пјешчењак.

Текстура може бити одабрана и сјајна, и мат, и груба - по укусу и по карактеристикама експлоатације, што су дизајнери већ много пута цијенилиинтеријера у јавним просторијама.

Такође бих желео да се осврнем на еколошку прихватљивост овог материјала. Успут речено, сматра се еколошким, упркос чињеници да садржи хемијске и синтетичке компоненте. Да, садржи и неоспорна је, међутим, ниједна плочица која је штетна за људе испарљива једињења не разликује и стога је одобрена за употребу код куће.

Овај винилни премаз такође има велики димензионални опсег, има јасну геометрију - то јест, једноставно је сложен, без видљивих спојева. А избор самолепљивих винилних плочица означава потребу за одабиром и набавком поузданог лепка. За слагање је погодан за било коју сексуалну основу, што такође смањује сложеност и припрему за слагање.

Под се може наћи на било који укус, само требате одредити које су родне особине пресудне за вас при одабиру.