Вентилација у приватној кући

Изградња приватних кућа у земљи су давно престала да буде нешто егзотично. Данас, купац често воле индивидуалну изградњу, али не изабере стан. Купац је врло строга став према планирању, на пројектовање и извођење друге детаље, као што су напајање или планирање канализације за вентилацију хаубе. Стручњаци не знају увек како да се спроведе вентилацију, као и њихово знање зауставио на осамдесетих, и само стицање искуства са директним полагања модерног дизајна. Само млади стручњаци знају све детаље о новим технологијама, али не увек, испоставило се, да му њихову помоћ, а вентилација цена бити много већа.

Шта се захтева и користе принципа
Веома важан део приватних домаћинстава сматра вентилације. Чим прозора су инсталирани свуда, што значи да је владала у кући аудио и непропустљивост на ваздух. Ако хомеовнерсхип старим зградама, вентилациони систем није дизајниран за модерне здравствене стандарде, у већини случајева, вентилација је природно. Ако становници почињу да се мењају прозор, а затим након неколико месеци постоји нови проблем који вентилација не може да се носи са својим радом и треба да урадите нешто хитно. У приватним кућама, ствари су другачије. Ако је кућа је нова, стандардни услови су обезбеђена из земље, алиинсталација вентилације у приватној кући кошта јефтиније.
Процена по области

Приватна кућа је далеко од високоградње и вентилациони круг се израчунава другачије. У зависности од подручја, измјена зрака се одређује одговарајућим параметрима: брзина струјања зрака. Ако се користи природна вентилација, систем приватне вентилације ће радити на летњој температури + 25 степени, а зими на -5 степени.
Природна вентилација у приватној кући

Подручје приватне куће је много веће од стана, стога се приликом вршења обрачуна мора узети у обзир свједочење СНиПова. Да би се израчунала компетентна расподела ваздушних маса, рачунање се врши узимајући у обзир број живих лица и грешке. Природна вентилација је уређена врло једноставно, обично се налази у просторима као што су гаража, подрум, кухиња, купатило и друге техничке просторије. Вазне масе се уклањају из просторије помоћу екстрактора. Ако је соба у стану, у њу се улива зрак. Када се капуљача налази у свакој просторији, топлота ће почети да иде узалуд и формираће се промаје.