Узорци везова за укрштање: важне нијансе за марамице

Ауторским програмима можете направити одличан вез, који ће се добро уклопити у унутрашњост једног великог портала који нуди велику колекцију узорака везења. Не постоје само дијаграми, већ и коментари аутора који су креирали ове узорке, као и потребне информације о ауторима. Тако можете "ући" у неки интересантан веблог који води маншету. И видећете не само њен рад, већ ћете се упознати и са нијансама крижева за везење, нечијим искуством.

Аутори крижа за везење: ко су они

Следите исти искривљени начин, претплатите се на блог познатог мајстора. Ако тек почињете да шивате и не познајете много, онда само радите на шемама, идите, можете рећи, из инспирације, неће бити тако лако. Популарни блогери су тако цоол на својим страницама да је процес хватања нове врсте креативности бржи и забавнији.

На пример, унесите "лекције везом" у претрагу и пронађите блог сајт где неколико мајстора дели своје савете одједном. Један од таквих блогова води емброидерер под надимком Светлана. Много пише о везу, детаљно и једноставно, предаје видео лекцију, тако да се број њених обожаватеља само повећава. Па, схеме се, наравно, могу наћи тамо.

Оваква ауторова схема помоћи ће да се створи предиван вез, који се може објесити у дјечјој соби

Популар со постали такие блоги емброидерерс:

 • Нелли;
 • Василкинове стазе;
 • енглески стил;
 • Цветна фантазија;
 • Блог јапанских љубавника, итд.

Ако и саминекако показати независност у раду на шеми, задржати све своје шеме - можда ће бити прикладно да их поделимо са истомишљеницима. То важи и за друге врсте рукотворина, као што су плетење, љуштење, шивање и тако даље.

Ауторске шеме за крст за везење: напојнице за ручни рад

Публика блогера-рукотворина досеже велику величину. Зато је користе и преносе публици своје калкулације о креативности. Посебно је корисно прочитати овог новајлије тако да најважније знање које су цртали не из строгих књига, већ из дневника.

Сличне комплексне шеме треба изабрати ако имате искуство шивања

На пример, можете одабрати уводне савете за почетнике:

 • Изрежите жељени комад платна и завршите га са лепком ПВА;
 • Тканина се савија 4 пута да би се пронашла средина платна;
 • Почевши од везивања из центра, ово је најуспјешнија опција;
 • Из отвора морате да причврстите навој - немојте га направити чвором, нити ће бити фиксиран шавовима;
 • Прво, поставите шавове у једном правцу, а затим у другом, једноставне доње стазе су постављене десно, а горње лијево;
 • Док везете, не повлачите конац снажно, иначе слика неће бити естетска;
 • Готов производ треба опрати у сапунастом раствору и испарити из рерне, и то све док тканина још није мокра.

Данас се не користи само платнена или памучна тканина, већ се може купити и пластично платно, и водорастворљиво, и Страин.Да, а избор обруча је прилично мали.

Ауторски сетови за криж за везење: велике могућности

Данас можете наћи све на интернету. Осим тога, интересују вас не само шеме и белешке у блоговима. Можете чак наручити и комплетну ауторску колекцију, где је све већ састављено да би се почело са радом - од обруча до нити. Нема потребе да тражите нешто, само отворите кутију и почните шивати.

Вез од ауторових шема је одличан оригинални поклон

Наравно, прво морате размотрити шему, прочитати, разумети све. То је веома згодно, али може бити потребно потрошити много. Ипак, њихова открића и настојања су такође одређена од стране аутора.

Шеме аутора, нити и тканине за криж за везење (видео)

Шеме аутора заслужују и да поштујете права креатора шеме. Ако предајете негдје у мрежи свој рад, наведите аутора схеме коју сте користили. Поштен је и поштен, исто тако обавезан да вас представи и позове ако сте аутор једне или друге шеме.

Добар посао!

Различите ауторске шеме за криж за везење (фото)
)