Унутарња улица метална изолирана врата

Улазна врата - ово је обавезни атрибут сваког дома. Њима је додељено више задатака одједном - изолација буке, топлотна изолација, заштита од продора неовлашћених лица у просторије.

Треба имати на уму да је улаз на улична врата пословна карта вашег дома. Зато се при одабиру морате ослонити на обраду и дизајн, али још увијек не морате заборавити спецификације, јер је то врло важно. Произвођачи сада нуде велики избор модела.

садржај

 • инсталација
  • Предности и недостаци спољних металних улазних врата
 • Које методе изолације постоје?
 • Како се загрејати властитим рукама?
 • Како одабрати метално изолована улазна врата?

инсталација

Прво морате бити сигурни да је производ квалитативан, иначе ће бити потребно прилагодити га. Квалитет увек лежи у једном - у присуству антиситних пинова. Намењене су спречавању уклањања сечења петљи. То су метални конуси у облику шипки.Потпуна поруџбина за инсталацију:

 • Потребно је измерити прорез да би се знало која ће величина метална структура улице требати. Мера је најбоље урадити помоћу мерне траке од три метра. Обично се рупа прави више од саме кутије.
 • Прво, потребно је монтирати кутију, након чега су већ избушене рупе потребног пречника. Затим је потребно уградити припремљену кутију у отвор и осигурати је сидрима. Сидро је челична шипка која се уздиже до улазашири

Учврстите улична метална врата у рупу помоћупосебних дрвених клинова . Клинови морају бити такве величине да се лако убацују између кутије и зида. Када поправите структуру, потребно је да наставите са поравнавањем - то се ради помоћу нивоа који је једнак бројачу петље.

Сидра која сте поставили су заварени на сталак. Пре него што обесите тканину, морате подмазати петље тако да не шкрипе. Преостали простор између зида и утора треба да се разнесе монтажном пеном. Пена обично замрзава у року од једног дана.

Предности и недостаци вањских металних улазних врата

Унутрашња метална врата имају неколико предности. Сада ћемо погледати шта су исти плусеи.

Многе предности:

 • Врло су отпорни на пробоје, чак и ако придајете снагу или ударате тешку тему, то не помаже, ионако неће успјети.
 • Дуги низ година задржава свој првобитни изглед.
 • Иако скупи и високи, али то је предност, имат ћете дуг животни вијек.
 • Они не труну дуго и нису изложени инсектима.
 • Метална улазна врата увек имају оригиналан и атрактиван изглед.

недостаци:

 • Може се појавити хрђа на површини.
 • Тешко их је транспортовати и монтирати.
 • Мала допустивост обраде.
 • Постоји блага склоност ка огреботинама, као и удубљењима.
 • Дешава се топонекад се не уклапају у укупни поглед на целу структуру.

Који су начини изолације?

Постоје два начина загревања: централни или спољашњи. Први метод изолације се обично примењује на склопива врата, у којима је унутрашњи омотач причвршћен на оквир помоћу вијака.

За изолацију су погодни следећи материјали:

 1. Полифоам
 2. Минерална вуна
 3. пена полистирена
 4. пенаста гума
 5. листови од пенасте пластике
 6. ћелијски пуњач
 7. пенасти полиуретан

Како се загријати рукама?

Да бисте изоловали уска улична врата, припремите све потребне материјале: изолацију, вијке, плоче од влакана, филе, нож, љепило. За почетак, прије загријавања потребно је уклонити врата са шарки, уклонити унутарњу овојницу и направити ознаке на плочи плоче за изрезивање отвора испод ока, дршке, браве и свих других површина које су избочене.

Када су све означене области исечене, потребно је да изгладите све перформансе са датотеком. Фиксирање плоче од влакана најбоље се ради од врха до дна, углови су такође поравнати са датотеком. Спољна страна плочеје покривена омотачем . То је све што треба да знате о томе како да изолујете металне улазне спољашња улична врата сопственим рукама.

Како одабрати метално изолована улазна врата?

Пре него што изаберете права врата у продавници, обратите пажњу на следеће параметре: степен заштите, изглед, дебљину материјала, звучну изолацију, изолацију, трошкове. Статистике показују да је сам метал изолованВрата улаза са таквим карактеристикама су данас посебно популарна. Као што знате, они све више избацују улазна дрвена врата сваки дан, што у модерном свету остаје прилично мало. Заштитите себе и своје рођаке који ће вам помоћи у металним уличним вратима.