Улазна врата шипки: челик, метал, к модели, рецензије купаца

Московска фирма Барс постала је играч на руском тржишту 1995. године. За данас се испоручују челична врата Хи-Енд класе, која немају аналога међу домаћим произвођачима. Производи компаније одликују се одличним квалитетом и дизајном који се разликује од кинеских и нискоквалитетних домаћих врата, која буквално преплављују тржиште грађевинског материјала. Овај резултат се постиже увођењем техничких иновација у производни дио и привлачењем талентираних умјетника у дизајн платна. Сада врата израђена од стране робне марке Барови представљају комбинацију високог нивоа поузданости, која коегзистира са луксузним изгледом, слично раду италијанских мајстора.

Процес производње врата је направљен коришћењем роботске ултра-модерне опреме, створене у светлу недавних достигнућа у науци и технологији. Захваљујући техничкој опреми, компанија нуди широк спектар величина и дизајна, које купац бира по жељи, али као бонус - компанија пружа бесплатну испоруку купљених врата кући у Москви и региону, као и њихову инсталацију од стране професионалних занатлија из фирме Барс к, или мајстора Барс цомпани сама.

Опште препоруке за избор врата

Да би се одабрала одговарајућа метална улазна врата, препоручује се не само да се консултују са продавцима, већ и да се знају. Ако вам продавац нуди јефтина врата, обећавајући добру заштиту - желите преварити, јер нејефтина врата немају дебеле лимове, квалитетан механизам и поуздане петље.

Стварна сигурносна врата морају имати гвоздене плоче дебљине 2 мм, двије браве различитих типова: полуге и цилиндричне, скривене петље или контра-игле, садрже добар изолациони материјал и пружају широк поглед на степениште кроз око.

Производство на компании Барс.

Квалитативна врата имају све потребне документе од произвођача, који одређују ГОСТ, на којем су направљени, врсту материјала, и наводе све компоненте садржане у пројекту. Ако су документи сумњивог порекла или их продавац једноставно одбија да их обезбеди - то је фалсификован производ који има низак ниво квалитета и боље је да размислите о томе да изаберете улазну крпу у другој продавници.

Све ове и многе друге карактеристике су у власништву компаније Барс, о чему ће бити више ријечи у наставку.

Шипке врата барова

Предузеће производи производе који су подељени на неколико врста:

 • стан;
 • улица;
 • Канцеларија.

Поред металних врата Барова стандардних димензија, фирма Барови нуди и долазне платна типа шкољки са платном асиметричних и симетричних типова, блокове врата са стационарним уметцима за пропуснице велике ширине и друге робе.

У већини врата, Барс је премиум сегмент који постаје све популарнији и купује се на руском тржишту. Дизајнирани део платна је дизајниран иотелотворени у животу инжењера, док су пажљиво руковали сваким детаљем и чвором, што је резултирало могућношћу њиховог квара постало је минимално.

Карактеристичне карактеристике производа Барова су:

 • Недостатак заварених спојева са спољне стране мреже;
 • Благо ошишан руб плоче, који се не пружа изван оквира;
 • Патентно заштићена двострука контура заптивача са фиксирањем преграда спољне линије. Заптивач се може изабрати у било којој боји, али се обично препоручује боја која се комбинује са главним дизајном;
 • Побољшана изолација топлоте и звука, између осталог, модернизирана дебљином декоративних панела, сада има 16 мм;
 • Висока прецизност производње, која елиминира потребу за даљом монтажом, постиже се аутоматизацијом рада;
 • Поуздан систем запорних чворова отпорних на ломљење;
 • широк спектар готових тема;
 • Могућност наручивања сопственог дизајна личном скицом.

Приликом избора дизајна, мора се узети у обзир да врата која су постављена са улице морају бити отпорна на све врсте атмосферских манифестација. Љепота и поузданост заједно с третманом против хрђе и одличном топлинском изолацијом - то су главне карактеристике шипки врата.

Вањска дорада се разликује овисно о намјени врата и може бити:

 • обојене прашкастом бојом;
 • Мајка МДФ плоче;
 • Задржати вишеслојни премаз лаком;
 • Природно фурнирање;
 • Чести дизајн.

Браве и деловиза врата Барови

Сви појединачни делови, као што су оловке, браве, јастучићи и други предмети, испоручују се у производњу Барова директно од италијанских произвођача, који су познати по квалитету и пажњи према детаљима. Купци могу да бирају саставне делове врата из широког асортимана, што је у непосредном приступу складиштима.

Браве МОТТУРА се сада користе у конструкцији типова полуга и цилиндара. Свака врста има своје добре и лоше критике, али се препоручује да специјалисти комбинују ова два типа како би били што заштићенији како од интелектуалне тако и од дисекције моћи. Сигурносни прорез је додатно опремљен заштитном заштитом, што компликује задатак избацивања, ломљења и бушења главних компоненти констипације.

Асортиман шипки од гвоздених врата

Нове колекције компаније представљене су у серији ЕВО, а појединачни пројекти, на захтев клијента, могу се побољшати биометријским системима контроле улаза.

До сада су врата из ове линије крхка, нова стила која потпуно одговарају европским стандардима.

Бравице од ливеног гвожђа произведене у Италији не дају лоповима никакву шансу за успјешан пробој, што вратима даје шест тачака затварања. Специјални жељезни екран који понавља облик браве, спречава отварање врата без оригиналног кључа. Због своје величине, запорни вијци улазе у зид што је могуће дубље при затварању, што додатно побољшава заштиту чинећи врата непоколебљивом тврђавом.

Врата елитних врата.

Дизајн врата омогућава избор свих врста боја и решења са узорком, као и избор обраде, као конвенционалног праха, и врсте дрвета, које се могу третирати крпом. Врата изолационих материјала су веома отпорна на ватру и штите кућу од продора страних звукова и мириса са улаза због гуменог заптивача. Изолација се врши из материјала који не испуштају штетне супстанце под било којим околностима и условима.

Шипке челичних врата имају миран потез, што значи да њихова употреба неће створити никакве потешкоће ни за домаћинства ни за сусједе, или за вас.

Сви узорци из серије ЕВО односе се на уградњу браве електронског типа која омогућава улазак у просторије путем електронске карте или биометријске анализе отисака прстију. Таква врата леопарда имају добре критике, у којима се купци фокусирају на једноставност система, његову беспрекорну изведбу и супериорност на уобичајене кључеве захваљујући уобичајеном причвршћивању прстију.

БИОМЕТРИЦ систем спада у сферу "паметне куће", а поред високе технологије, кућна безбедност је обезбеђена снажним профилним оквиром и минимизирањем техничких недостатака. Биометријска контрола омогућава лак приступ кући чак и када су кључеви изгубљени. Али не брините о евентуалним падовима у раду - врата се могу отворити само са отисцима, који су претходно направљени и унети у програмску меморију.

БИОМЕТРИЦ је систем који обезбеђује највиши степен заштите који се може направитиидентификација отисака прстију милиона могућих профила. Али ако не верујете новонасталим гаџетима, вероватно ћете ценити могућност да користите врата са нормалним кључем.