Украсимо ентеријер дајући живе слике

Сваки дан људи излазе на улицу и гледају дивне слике природе. Величанствени шумски пејзаж, живе слике под ногама, зелене панораме паркова и још много тога. Све то је створило природу, па зашто не узети неке од њених идеја, а не да их утјеловимо код куће?

У природном стилу многи украшавају своје домове и станове. До данас су нове идеје за озелењавање простора веома популарне. Искусни туристи стварају величанствену зелену декорацију која покрива непривлачне зграде или ограде. Поред практичне функције, такви живи пејзажи су добра декорација. И то је све о њиховом властитом дому, у унутрашњости праве специјалне слике цвећа или како их зову и живе слике. Савршено се уклапају у дизајн просторије. Уз помоћ таквих слика настаје одређени декор куће.

Необична слика на зиду

Вјешти мајстори чине такав елемент декорирања у необичном уметничком објекту. Уместо боја користе собне биљке и земљиште. Главна особина живих слика - честа промјена изгледа. Уосталом, биљке играју нијансе, почињу да цветају и расту ... Редовно мењају изглед. Цвијеће прочишћава зрак и уклања живчану напетост код куће.

Да бисте направили живу слику, потребне су вам следеће ставке

1. Дрвени оквир.

2. Шперплоча.

3. Метална решетка.

Алгоритам за креирање живе слике

Сви подаци комбинују објекте у једном дизајну, који ће задржати цвеће. Прво, од дрвеног оквирадно треба да буде око 5 центиметара. Под њом бирају сличну шперплочу. Потребна је фолија за изолацију и мрежа са малим ћелијама. Након тога, филм се наноси на шперплочу тако да тло, са своје стране, не нарушава површину зида. Филм за храну ће бити одлично решење за хидроизолацију, само што је неколико пута омотана шперплоча.

Решетка се причвршћује чавлима између филмова на оквирима. На полеђини оквира долази шперплоча. Главни захтев - изолована страна мора бити унутар дизајна. Онда на слици направите најмање два причвршћивача, јер би требало да буде чврсто причвршћена за зид. Већ израђени производ је лакиран и прекривен лаком. Сушена жива слика испуњена је земљом кроз мале ћелије решетке. Преварите га оловком. Када земља дође до решетке, она се мора филтрирати и покрити малим слојем сувог тла. Да се ​​не пробуди, можете користити маховину. После ових мера почињу да расту цвеће. Да бисте уштедели у будућности свог времена, испод скелета инсталирајте систем за наводњавање капањем.

Постоје специјалисти који су одбили да користе мрежу, користе висеће контејнере. Такве посуде поуздано се причвршћују на површину зида. У свим капацитетима испланирајте потребан цвијет за измишљени састав. Можете користити посуде различитих величина и боја, можете слободно ажурирати и украсити унутрашњост своје собе. Направите слику цвећа без употребе оквира. Крајолик је одмах причвршћен за зид, унапредпокрива га хидроизолацијом. То ће штитити биљке од катастрофалне моћи влажног тла које долази из биљака.

Које цвијеће је погодно за стварање сличних слика?

нај ~ е {} е јесукулентизелени. Осећају се одлично у сваком тлу. Биљке добро реагују на високу или никакву влажност, такође су лојалне суши. Да би се створио прелеп елемент декорације, слика се прави у хоризонталном положају. Саде се, почевши од великих садница. Сукуленти се развијају веома споро, тако да их излажу оквирима који су близу један другом.

Када садите биљке на слици, морате је ставити на топло мјесто далеко од сунца. И задржи га око месец дана. За то време, саднице су укоријењене и овај декор може да се виси на зиду.

Из таквих биљака створени су неприкосновени предели

1. Драцена. Погодан је за стварање необичног пејзажа, јер листови биљака наликују шиковима у тропима.

2. Делосперм. Ако одлучите да на слици прикажете зиму, ефекат снега ће вам помоћи да осликате делосперм.

3. Хавортх. Његови велики тамно зелени листови наликују пустињским пејзажима дивљег запада.

4. рипсалис. Ово зеленило дивно краси слике Амазонске шуме.

5. Молокаи. Изгледа као мали делиријум.

Лијеп поглед изгледа овако када се додају различити елементи декорације, као што су бисери, корњаче и још много тога.

Просприсуство слика биљака у унутрашњости

1. Необичан дизајн ентеријера. Живе композиције испуњавају собу свежином и оригиналношћу.

2. Емоционално задовољство домаћинстава. Како биљке расту, пејзаж се мења, што доноси невероватно задовољство свим становницима стана.

3. Свјежи дах зрака. Можете променити не само локацију биљака, већ и њихов сет.

Жива слика савршено ће се уклопити у различит ентеријер просторије. Фотографије показују да увек изгледа доста и гломазно. Можете гледати живу слику из било ког угла, и не заборавите да је то резултат вашег рада и фантазије, тако да преноси ненадмашну љепоту.