Цоттаге китцхен сет

Кухињаје мјесто гдје свака жена проводи већину свог времена. И тако би требало да буде не само лепо, већ и практично. Чишћење не би требало да изазове потешкоће. Скоро све жене сањају дакухињски сетовине само да су оставили много слободног простора у просторији, већ су и пружили могућност да се лако постављају прибор, конзерве, лименке, итд Међутим, нажалост, нису сви сретни са великом кухињом. Носиоци малог простора ће морати уложити много труда и маште, тако да њихова соба задовољава ове потребе.

Било би идеално имати радну површину накућициу близини прозора. Можда постоји и судопер. Између њега и пећи је највећа површина радне површине. Као што можете видјети, често се у многим рекламама професионалци брину о правилној расподјели простора, а затим о практичности.

Закони који су диктирани искуством многих породица, успоставили су редослед локација свих компоненти. Најповољније је постављањес лијева на десно : хладњак, мали дио стола, судопер, велики дио стола, пећ, други дио стола. Све је то врло логично, лако можете добити нешто из фрижидера и ставити их на стол. Исто важи и за посуде са посуђем на пећи.

Која величина треба да буде у кухињском столу.Мера идеалних поставки табеле се мери на следећи начин: стојте усправно, спустите руке, савијте их у лакту и измерите удаљеност одлакат на под. Од података, одузмите 18 центиметара.Та цифра ће бити тачна за висину радне површине. То можете урадити, наравно, само ако вам дозвољава да имате собу.

Од каквих материалов би требала бити столна плоча.Нема много варијанти његове производње. Најприкладнија одлука је куповина стола од камена или дрвета. Уосталом, сеоска кућа је мјесто за одмор, а ту не бих волио користити умјетне материјале. Међутим, ако имате високу влажност у затвореном простору, или постоји велика вероватноћа формирања гљивица, боље је користити плочице, камен или бетон.

Веома практично уклањање смећа са стола.Могуће је направити мали "отвор". За њега се користи мали сегмент велике цеви са капом. Трик ове акције састоји се у чињеници да приликом чишћења са стола није потребно отварати врата, довољно је отворити поклопац поклопца, све је увучено у ову цијев, а из њега се смеће директно пребаци у канту за смеће. То је веома згодно и практично.

Ако нема довољно простора у соби, онда можете наћи стол за ручавање. Наравно,кухињски сетовине могу без ормарића. Ако га правилно изаберете, онда ће се овај део ентеријера уклопити у сваки декор. Одвојено, требало би да постоји мноштво полица за зачињавање, тегла. Главна ствар је задржати један стил у кухињи. Ако већ имате дрвени стол, полице би требале бити израђене од дрвета. На поду можете поставити тепихе, трачнице, "виле". И ако су направљене властитим рукама, ондаЦене неће бити за ваше полове, оне ће постати право уметничко дело. Не можете купити лустер, може се направити од старе керозинске лампе, ово рјешење ће изгледати необично и оригинално.

Од душе, од опеке, гранитног зида од рушевина до плетених тепиха направљених властитим рукама можете користити све што желите. Главна ствар је да јесеоска кухињадонела радост, практичност и практичност.