Тоалетни столови са огледалом за спаваћу собу: 5 идеја за распоред женског угла

Тоалетни столови су веома удобан комад намјештаја, јер су пространи и заузимају мало простора, а стол или стол ће постати омиљено мјесто за сваку жену, ако се заједно с њим формира заиста угодан, интиман кутак у којем желите остати.

Тоалетни стол са огледалом у спаваћој соби: где ставити

Најбоље је да сто стоји на прозору. Затим, у могућности да продре кроз прозор кроз сунчеву свјетлост која неће задовољити препреке у лице намјештаја, а његов директни проток ће освијетлити ваше лице. А то је неопходан атрибут писменог цртања материјала.

Ако у близини прозора нема слободног простора, поставите сто уз зид са добрим извором свјетла. Ако ставите стол или комоду испред прозора, свјетло ће се одразити у огледалу, па ће засјати у очима. Испоставља се да ће лице пасти у сјену.

Најбоље је поставити тоалетни стол уз зид на десно или лијево од прозора

Нема бољег природног светла, али ако ова опција није доступна, трошите на висококвалитетне вештачке. Само немојте ослободити генерални лустер. Можете купити посебну лампу, која је причвршћена у зони огледала и омогућава вам да добро видите лице.

Шта треба да буде огледало тоалетног стола

Столови за пешкире са огледалом са три оштрице поново су постали популарни. Ако је ово огледало изведено иу ретро стилу, то ће бити врхунац ентеријера спаваће собе. Обично су средња врата, највећа, чврсто причвршћена на бази, а два бочна крила слободно се крећу по шаркама. То јест, можете затворити странуврата, и на тај начин затворити огледало.

Огледало за тоалетни стол треба бити одабрано тако да буде складно уграђено у унутрашњост спаваће собе: ако је спаваћа соба направљена у класичном стилу, онда ће се уклопити једно огледало

Модел женског стола можете покупити тако да му се боја максимално комбинује са завршном обрадом спаваће собе - тапете или текстила. Штавише, ако ћете врата често затварати, у већој мери ова комбинација треба да буде видљива у затвореном огледалу.

Пуфф или фотеља за огледало: шта изабрати

Наравно, Пуфф се може сматрати компромисном опцијом. Изгледа слатко, али не увек пријатно. Леђа се неће смирити, ако се дуго шминкате, онда можете бити уморни. Али ако је спаваћа соба мала, са свом удобношћу столице може бити неприкладна. С друге стране, лук може увек бити заглављен испод стола, што је такође веома погодно.

Ако се ипак одлучите за куповину фотеље, али скупе опције нису за вас, постоје једноставна и занимљива рјешења. Тако можете једноставно купити дрвени стол и од њега направити оригиналну фотељу примјеном неколико декоративних техника.

За тоалетни стол направљен у класичном стилу, дрвена фотеља с меканом пресвлаком ће се добро уклопити. Ако је сто направљен у хигх-тецх стилу, боље је изабрати поуф

Како украсити столицу (фотељу) за тоалетни стол:

  • Капица за столицу.Ово може бити и природно крзно и његови умјетни колеге. Бело крзно на тамној столициизгледа шармантно, а ако је стол у комбинацији са прибором (светле вазе, ковчези, перле), слика ће бити холистичка.
  • Јастук који је сам направио.Као да шијемо, ово је само тренутак да шивамо тако слатки јастук за женски чамац. Требало би да буде у хармонији са ентеријером спаваће собе, да буде повезано са удобним, да буде леп детаљ.
  • Плетена задња столица.Лагана чипкаста плетива од мохера или сличних предива - врло занимљива опција за лагану, њежну спаваћу собу. Наравно, са таквим поклопцем ће морати да се закуне, али изгледа веома лепо.

Наравно, можете купити готов комплет, у којем се чак и прибор прибавља за вас (као у истој Икеи), али заиста угодне, лијепе, незаборавне ствари у којима сте сами учинили властите напоре, фантазију, креативност .

Угаони тоалетни столови са собним огледалом: практична опција

За малу спаваћу собу, добар избор ће бити кутни сто. Ако је сто прво попуњен огледалом, то је још боље - пошто ово огледало визуелно повећава величину читаве собе. Огледала су увек додатни извор светлости, и ово правило има смисла примењивати само у малим просторима.

Кутни тоалетни столови који се рационално користе ако је спаваћа соба мала, јер заузимају мало простора

Ако на столу на углу не постоје три врата са огледалима, и једно, то даје могућност да се обезбеди сто са великим бројем полица и фиока. Тада се сто шири, што је такође добро ако је спаваћа соба мала и другачија је важнаствари треба поставити што је могуће повољније.

Декор тоалетног стола

А ово је можда најпријатнији тренутак за главну спаваћу собу. Компетентан декор може надокнадити скромност намештаја, привући пажњу на нешто. Идеје су многе.

Као украс за тоалетни стол, свеће, корпе за цвеће, вазе или друге декоративне елементе су савршено погодне

  • Дрво је осветљено. Данас постоје тако лијепи лустери, који сјаје у мноштву свјетала. То је извор светлости и елегантна декорација. За израду шминке такав лустер није довољан - потребна вам је директна свјетлост. Али, у том случају, ово дрво изгледа лепо, али ако је укључено, слатки бљесак ће се распршити по соби - савршена атмосфера за собу.
  • Велико цвеће.Ово је најједноставније, најчешће, али избор опција је импресиван. Данас се у моди враћа вјешто изведено цвијеће-имитација, што не умањује естетски учинак таквих букета. То могу бити божури, хортензије, вртни цловес, који ће бити добар додатак месту лепоте.
  • Скрињице. Потпуне тајне лепоте, можда породице, а можда и имитације антике. У једној кутији можете похранити накит иу другој хрпи разгледница. Узгред, постоји још један разлог да се вратите на листове папира - они имају посебну енергију.

Вазе, оквири за фотографије, свећњаци, фигурице, играчке за унутрашњост - све ово је такође релевантно, а избор је увек одличан. Главна ствар је, немојте претјерати с декор, када убија све екстрастворен ефекат.

Изаберите тоалетне столове са огледалом за спаваћу собу (видео)

Тоалетни столови могу бити јефтини, скромни, врло једноставни, али вриједи радити на њиховом уређењу, јер га нико неће примјетити ради једноставности. И што је најважније, у овом углу ћете провести пријатне тренутке.

Успешна претрага!

Примери тоалетних столова са огледалом за спаваћу собу (фотографија у унутрашњости)
)