Светлеће камење за пејзажни дизајн

Сеоска кућа, врт, град, а још више приватна парцела коју сваки власник сања да оплемењује, претвара се у право рајско мјесто. Да би то урадио, он користи разне уређаје за уређење локације. Осим тога, кућица може изгледати одлично и ујутро и увече.

Кориштењеблиставог камењау пејзажу је постало популарно у посљедње вријеме, али су већ стекли огромну популарност. Ноћу, уз њихову помоћ, заплет оживљава, постаје живописан, фантастичан. А у поподневним сатима, блистави камени њежно уоквирени различитим цвјетним гредицама, потоцима и резервоарима.

Функција декорације није једина сврха камења. Они зраче довољно свјетла, што олакшава навигацију у мраку. Смештени дуж постеља и стаза, они ће увек бити засићени меким нијансама.

Главни типови светлећих камења:

1. Пластични модели са лаким катализатором.Они су практично природни, једноставно направљени од посебног материјала, са којим је ујутро уобичајено скупљати светло, а ноћу га зрачити. Њихова маса је мала, јер се луминозни каменчићи лако преносе са једног места на друго. Да би служили вама и вашој башти дуже време, не треба вам посебна брига. Они се перу једноставним средствима. Светлеће камење се може купити за украшавање рибњака, стаза и павиљона.

2. Камење које сјаје властитим рукама.Они се бирају независно. У ту сврху најбоља опција је шљунчана, јер има изненађујуће лијеп облик. Такви сјајни каменчићи су лакипостављен око врта. Да би их створили у зградама, добијају луминисцентну боју, коју боје. Након тога, камење је прекривено посебним лаком. На тај начин добићете одличне уређаје за уређење баште, а новац ћете потрошити на минимум. Флуоресцентна боја садржи посебну компоненту која је отпорна на било коју температуру, тако да уз правилну негу гловинг гемстонес од стране ваших руку ће вам послужити за једну деценију.

3. Празан полимерни камен са ЛЕД-ом унутра.Они нису као природне громаде, такви модели су више налик ванземаљским уређајима. Служи више од 10 година. Производе се у специјалним предузећима. Главни плус - велики избор камења разних облика и нијанси. У врту можете украсити одједном неколико врста: огромне громаде, каменчићи или чак минијатурни каменчићи. У мраку ова комбинација сорти изгледа сјајно. Сјајни камен ове врсте је веома скуп, али не морате их куповати у огромним количинама, можете купити неколико врста које су сврсисходно распоређене по читавој локацији. Понекад чак и једна стена може створити невероватну атмосферу.

Предности упорабе светлећег камења у том подручју:

1. Они су у стању да распореде сва неопходна места у мраку.

2. Нема потребе за куповином батеријских лампи за освјетљавање подручја.

3. Ствара се романтична тајанствена атмосфера.

4. Постоји могућност да сами креирамо невероватне композиције различитих врста светлећих камења.

5. Можеуживајте у тишини и треперењу камења ноћу.

светлећи камен- ово је један од најбољих изума нашег века. Они постају енигматска светла на лицу места, благотворно утичу на психу, умирују живце и повлаче се из депресије. Људи их заборављају на све своје проблеме и бриге, он једноставно ужива у природи и ноћу.