Стретцх стропови. Типови и карактеристике апликације

спољашњиоблик затезног плафонаувек зависи од жеље купца. Задатак за тензиони плафон би требао бити сам пројект, који описује: гаму боја, величину, број нивоа, освјетљење стропа и друге податке. Често се дизајн стропа бави дизајнерима, који ће, захваљујући свом искуству, радо савјетовати боље рјешење.
Разноликост оваквог плафона зависи само од маште. Овде нема ГОСТ-ова, оквира. И, исправно подижући осветљење и угао упадне светлости, можете створити заиста ремек дело.
Сада је једно од најпопуларнијих решења за растезљиви плафон "Звездано небо". Испод су опције за њено креирање:


1. "Звездано небо" са не пробушеним платном. У таквом предлогу, влакна оптичких влакана су чврста са унутрашњом страном платна и учвршћена уз помоћ спуштеног плафона. У поподневним сатима то је обичан плафон. А када се сумрак спусти на улицу, на њој су светле звезде.
2. Оптичка влакна се уклањају са стропа напетости за 10 цм за већу изложеност зрачењу.
3. Изванредни угао упадања светла се гаси у "звезданом небу" користећи кристалне честице да се распрше. Налазе се на ЛЕД лампицама на вањској страни нашег плафона. Волуметричност звезда се даје не-стандардним стакленим оквиром.
4. Најчешће уређен начин је присуство ЛЕД диода. На месту њихове повезаности можете постићи различите ефекте који су слични гирландама на јели, стварајући необичан саставзвезде
Још увек постоје стварни начини пројектовања, а један од најатрактивнијих је фото-плафон. У исто вријеме, купац у потпуности остварује своју машту, као у вријеме сликања плафона. Може бити све што пожелите, било да се ради о погледу из свемира на Земљу, омиљеном мјесту одмора или фреске.


Постоји безброј варијација. Технологија стварања је врло једноставна. На платну (сатен или мат) штампа се поставља на ширину до 180 цм, направљену на штампачу великог формата. Готов производ се реже, затим долази инсталација. Ако је величина ваше собе много већа, рез се састоји од два до три или више платна.
Слика се може изабрати са листе понуда компаније или понијети властиту опцију, али само у добром стању. Након тога дизајнер припрема распоред, који ће на крају ставити на платнену тканину.