СТЕЛ-Инвест девелопер

Ово је један од највећих представника који су само на грађевинском тржишту у граду Вороњеж. СТЕЛ-Инвест се доказао као организација са великим бројем предности и дугогодишњим искуством. Учествовала је у изградњи бројних вишеспратних зграда, у које су ушле на хиљаде сретних власника станова. Опеке од почетка су биле у тренду, тако да су данас у великој потражњи. Ако погледате резултате испитивања грађевинских комисија, можете видјети да су удобне и удобне, прије свега циглене куће. Већ стољећима у градњи се користи цигла, као главни материјал за зидну монтажу. Природни материјал је еколошки, а самим тим и конструкције направљене уз помоћ, дуго ће стајати, а верује и инвеститор СТЕЛ-Инвест, који на првом месту преферира овај грађевински материјал.

Зидање отвара широке могућности за рад, а објекти су заштићени од негативних утицаја, укључујући показатеље отпорности на пожар и ниску топлотну проводљивост, због чега се сигурно налазе у таквим просторијама. Ако поредите зидање са другим врстама градње, онда је комплексност мања и трошак је виши, па ако изаберете инвеститора, ако одлучите да останете на СТЕЛ-у, не заборавите на ту нијансу. Водећа компанија својим становницима нуди само најбоље апартмане у Воронежу. Изгледа да је стамбено збрињавање у одређеном времену без застоја и наставка развоја. Не свака зградакомпанија се може похвалити изградњом сличних објеката. Као извођачи су изузетно поуздане компаније, тако да су некретнине приступачне и за сваки укус.

Главне предности нових зграда од СТЕЛ-Инвест:
- инсталиране пластичне прозорске јединице са двоструким стаклима;
- изградња цигле;
- улазна врата - метална;
- савремене инжењерске комуникације;
- систем грејања;
- Планирање и дорада су извршени.
Делатност предузећа се заснива на принципу јефтиних цена, станови се нуде са завршним радовима по принципу кључ у руке, ценовним позицијама на просеку Вороњеж. Градитељ увијек има репутацију, стога се односи на поуздану и пристојну грађевинску индустрију. У почетку, инвеститор плаћа сопствена средства, а тек онда позива инвеститоре за учешће, тако да је акумулирана акумулација радила и није мировала.