Соутхпорт Воод Продуцтс Фацтори (Москва)

Московска фабрика дрвних производа позната је као један од лидера домаћег тржишта дрвета. Тренутно има сопствене производне погоне, складишта, брендиране продавнице и дистрибутивну мрежу у Москви, Московској регији и другим регионима земље. Поред тога, фабрика дрвних производа активно ради на тржиштима дрвне индустрије у земљама ЗНД-а, посебно у Азербејџану и Казахстану. Међутим, треба напоменути да то није било увијек случај.

садржај

 • Историјска референца
  • Главне фазе развоја постројења
 • Тренутно стање производње
  • Номенклатура произведених производа

Историјска референца

Историја фабрике је почела 1991. године, када су у подножју радионице за обраду дрвета у фабрици аутомобила. Ликхачев (АМО ЗИЛ), који се налазио на 2. путовању у Соутхпорту, организовао је мало дрвопрерађивачко предузеће. У том тешком времену када јенагло пао производ АМО ЗИЛ-а , управа фабрике је почела активно радити на развоју производње нових врста роба, укључујући расвјетне уређаје, намјештај, па чак и брикете из отпадних производа. Укључена је и металопрерађивачка опрема, наслијеђена од АМО ЗИЛ.

Темељна анализа домаћег тржишта допринијела јебрзом ре-инжењерингу постројења , што је резултирало производњом унутрашњих дрвених врата као главне области дјеловања.

Чврсто фиксиран на тржишту, фабрика дрвних производа је наставила да се успешно развија и више од тогаДвадесет година историје постало је модерно предузеће, које има мултидисциплинарни ток производње, вишестепени систем контроле квалитета и добро развијен систем за маркетинг својих производа.

Главне фазе развоја постројења

У годинама свог постојања, постројење за производњу дрвних производа прошло је неколико фаза развоја, што му је омогућило да у кратком времену постане један од лидера домаће дрвне индустрије. Међу њима се посебно може запазити:

 1. 2001 -набава на предприатието за обработка на дрвото, во областа на Кострома, внесуваве на ланац на фабриката за преработка на дрвото и организација на производство на калупите. Осим тога, пуштени су у рад и Катрес сушачи који омогућавају квалитетно сушење дрвета.
 2. 2005 -изградња радионице за паркет, куповина и пуштање у рад увезене опреме из њене производње. Од ове године, производња паркета је постала један од приоритета рада постројења.
 3. 2006 -организација производње намештаја оригиналног корпоративног дизајна. Почела је и производња штитова за намештај, степеница и зидних панела.
 4. 2007 -покренуло је производну линију за прераду и производњу декоративног и уметничког стакла за производе произведене од намештаја. Осим тога, савладава се производња двоструких стакала и стаклених врата од сигурносног стакла "триплек".
 5. 2011 -савладала је масовну производњу дрвених и еуровица, укључујући и округлу и лучно.

Тренутно стање производње

По завршетку обнове великог обима и стварања кохезивног тима, постројење сада представља велико индустријско предузеће с великим искуствому производњи разних производа од дрвета . Главни производни објекти компаније се налазе на: Москва, 2. Иузхнопортови пассаге, 26. \ т

Производња је опремљена опремом високих перформанси, међу којима:

 • аутоматске обрадне центре;
 • четверостране машине за обраду;
 • машинске обраде флексибилних центара;
 • линије за наношење акрилних материјала, бојење праха и вакуумско прскање;
 • опрема за пресовање и обраду метала.

Поред специјализованих продавница које се баве производњом широког асортимана производа, постројење има сопствену базу сировина и пилана, као иодељење за дизајн, чији стручњациразвијају оптималан дизајн врата дизајнираних за стамбене просторе, и за потребе производње. Усаглашеност производа произведених према постојећим стандардима обезбеђује наша лабораторија за квалитет.

Номенклатура произведених производа

Данас је затворено акционарско друштво "Плант оф Воод Продуцтс", чија се канцеларија налази у 2. јужној луци Москве, потенцијалним потрошачима нуди велики асортиман производа, и то:

 • прозори од пуног дрвета;
 • унутрашња дрвена врата;
 • улазна метална (челична) врата "Остио";
 • унутрашња противпожарна врата;
 • паркетна даска;
 • покућство;
 • степенице.

Поред тога, заинтересована лица могу купити у предузећу:

 1. Разно дрво и профилирани производи.
 2. Декоративно стакло.
 3. Штитови за намештај и зидни панели.
 4. Ролетна за фурнир.
 5. Прозори.