Скривена инсталација миксера

Модерни миксери се користе за одржавање хигијене, а живот је једноставно немогуће замислити без ових водоводних предмета. Ова опрема је веома популарна, миксер је инсталиран у купатилу и под тушем, а посао неће захтијевати превише времена. Најновији уграђени миксери од дусхфурнитура.цом.уа је одлично решење ако је простор у коме су инсталирани веома мали и потребно је уштедети мало простора.
типови миксера

Нанотехнолошки санитарни уређаји омогућавају да се вода и регулација концентришу у тијелу. Адаптације се праве одвојено од снабдевања, а неопходно је уградити током узгоја водоводних цеви, инсталација ће се налазити у зиду. Са спољашње стране остају само контролна полуга и млазница металног типа. Произвођачи производе две врсте санитарија за прање руку помоћу скривене инсталације:
- уграђени механизам - овај монолитни оквир израђен је од ливеног метала, са отворима, тако да је могуће доводити топлу и хладну воду, за уградњу, елементе који се користе за монтажу. Патрона се сматра главним и само дијелом склопивог типа;
- кутија уграђеног типа - универзални миксер, који се може користити и за душу одвојено, као и за купатило и туш.
Санитарни тип стационарног типа

Скривени миксер је у стању да регулише температуру и притисак млаза, који долази не само из славине, већ и из канте за заливање.Могу се приказати једноставни и мултифункционални режими, инсталација једносмерног система је прилично примитивна и посао зависи од кертриџа који је представљен као вентил и куглични миксер. Славина са мешачем је повезана са валовитим цревом, а зид је причвршћен за носач.
постепена инсталација

Инсталирање скривеног миксера је чак доступно само ако постоје специјални алати. Жљеб се израђује помоћу резног ваљка. На то место се врши снабдевање топлом и хладном водом, а славина се крије у зиду. Приликом извођења утора потребно је компензирати ширење цијеви. За монтажу је потребан пробој и крунице. Потребно је размотрити који материјали за завршну обраду ће се користити за облагање. Чврстоћа се постиже помоћу траке за дим. Инсталација је причвршћена на носач, црево се повезује.