Сидинг Које су предности и недостаци употребе споредног колосека?

Главне предности било ког споредног колосека укључују следеће тачке:
Сидинг није потребан посебна и захтјевна брига. Веома је тешко контаминирати, али се лако чисти. На пример, сва прашина и прљавштина која се сакупља на површини споредног колосека током године, за неколико минута се испире не-спонтаном струјом обичне текуће воде. Други врло важан плус било који споредни колосијек је лакоћа и лакоћа постављања споредног колосијека. Панели су сигурно причвршћени једни за друге уз помоћ специјализованих бравица. Поред тога што су панели причвршћени један са другим, они су такође причвршћени за зид помоћу посебних отвора који се налазе у сваком панелу.

Речено, монтажни панели могу или на самом зиду, и на дрвеном /металном оквиру. Инсталација може да траје од неколико сати до неколико недеља, али све зависи искључиво од обима посла и величине изабране зграде. Такође се може узети у обзир важна предност споредног колосека и да се Сидинг панели могу монтирати годину дана и апсолутно у свим климатским условима. Захваљујући овом квалитету споредни колосијек је у великој потражњи и од компанија-девелопера и потрошача. Сидинг је потпуно свестран, због чега је одличан за спољашње и унутрашње облоге.
С друге стране, поред предности споредног колосека, постоје и њихови недостаци, које треба знати и произвођачи и потрошачи.

У ствари, није све што је речено у рекламама и једностраним књижицама истинито. Али против, за доброрекламирате, или не говорите, или само откријете. Укратко, неке информације су једноставно утишане или класификоване. Па, и још једна ствар, према којој се не рекламирају недостаци споредног колосека. То је један од фактора нелојалне конкуренције. Контра у основи зависи од врсте споредног колосека. На примјер, метални споредни колосијек се разликује у великој тежини и, као посљедица тога, у сложености самосталне монтаже.

Дакле, који су недостаци различитих врста споредних страница:
Као што је горе споменуто, метални споредни колосијек је веома тежак; Што се тиче спајања дрва, она зависи од временских услова; Минус алуминијумски споредни колосек је у томе што је сувише лаган. Ово сугерише да свака особа или компанија која ради са њом може оштетити или искривити панеле током инсталације или током утовара.