Шведски валлпаперс: 8 карактера

Шведске позадине су одавно доказане као једна од најбољих одлука у области декорације.Након тешког дана, тако је лијепо доћи кући. Желим мир и удобност. Али како га створити? Да бисте креирали јединствен дизајн, позадина ће нам помоћи.

Једино је вредно отићи у радњу специјализирану за обраду зидова, а ви се у њима збуните. Модерне продавнице су једноставно пуне тапета. Позадине широког спектра боја, квалитета, величине и земаља произвођача. И људи су једноставно изгубљени, не знају шта да изаберу. Али, Шведска поставља тренд на глобалном тржишту тапета.

Позадине у Шведској се раде ручно, што повећава јединственост позадине. Сви узорци тапета се наносе ручно и пажљиво проверавају. Цело особље дизајнера ради на стварању јединствених модела који ће нагласити и допунити дизајн модерних кућа, биће врхунац сваког модерног ентеријера.

Предности шведских тапета

Произвођач шведских тапета је заинтересован да осигура да је купац задовољан купњом чак и након много година. Зато је тапета прекривена посебним филмом који их штити од паљења и оштећења. То им омогућава да сачувају свој првобитни изглед током година. А производња је подвргнута најоштријој контроли квалитета производа.

Прегледи дизајнера и потрошача кажу да су шведске тапете међу најбољима на свету.

Шведски тапети су израђени према јединственој технологији и покривени су посебном заштитом од филмањихова оштећења и сагоревање

то им довољује да задрже бренд на свјетском тржишту:

 1. Квалитет.Тапете су прекривене специјалним филмом, који омогућава дуготрајно чување боје и заштиту од вањских утјецаја. Осим тога, они су способни сузбити буку, не упијају мирисе и одржавају топлину.
 2. Јединственост. Дизајн тапета направили су најпознатији стручњаци који дизајнирају стил широм света. Купци ће цијенити широк избор зидних облога.
 3. Екологија.Куповином шведских тапета можете бити сигурни да су еколошки прихватљиви. Швеђани су љубитељи еко-трендова. У производњи шведских тапета користе се само природне сировине и боје на бази воде.

Произвођачи из Шведске већ дуги низ година чувају бренд и дизајнирају трендове на свјетском тржишту, тако да су веома пажљиви у погледу својих производа и одржавају стандард на висини.

Сорте шведских тапета

Чак и најизбирљивији купац ће моћи да пронађе тапете по вашем укусу. Шведски тапети се разликују не само по изгледу, већ и по материјалу производње.

Можете пронаћи класични папир и модерније шведске позадине као што је бамбус

Сведисх валлпаперс аре:

 1. Папир.Најједноставнији и најприступачнији тапети, али не и лошији од других.
 2. Винил. Они се називају и детерџентима због отпорности на влагу. Веома издржљив. Винилне тапете су богате текстурама и текстурама.
 3. Бамбус.Од нетканог материјала од мешавине полимера са целулозним влакнима. Често су позадине од бамбуса једнобојне. Могу се бојати без губитака за квалитет тапета.
 4. Течност.Састоји се од природних компоненти које имају неутралан набој који обезбеђује антистатичка својства тапета и не скупљају прашину. Добри дефекти за маскирање и попуњавање пукотина. Но ститцхес.
 5. Позадине са стакленим влакнима.Стаклене плоче у својој структури подсјећају на стаклопластичну тканину која се прави ткањем. За производњу стаклених производа користе се само природни материјали који повећавају отпорност на хабање.

Шведски тапети могу бити изабрани за сваки укус. Избор зависи само од дизајна и просторије, које ће украсити шведске тапете.

Квалитет шведских тапета

Квалитет шведских тапета је постао бренд. А фабрике за производњу тапета су веома љубоморне иза њега. Створена су посебна одељења која прате квалитет производа од тренутка њихове израде до истовара у малопродајним објектима.

Шведски тапети су познати по свом беспрекорном квалитету и еко-пријатељству

Квалитет шведских тапета светске класе потврђује да су:

 • заштита животне средине;
 • способни за сузбијање буке;
 • Не апсорбује мирис;
 • хигијенски;
 • гашење пожара;
 • хипоалергена;
 • јака;
 • Трајни.

Створени су нови модели повећане стабилности, тако да је тест квалитета и утицаја обавезансамом материјалу у посебним лабораторијама.

Шведски тапети су знак квалитета.

Шведски тапети: карактеристике дизајна и екстеријера

Дизајнери су развили моделе у веома различитом стилу, који су идеални за сваки ентеријер и помажу у стварању јединственог дизајна.

Какав год шведски тапет изабрао - дизајн ће бити на висини

Шведски тапети комбинирају два смјера - једноставност и максимализам:

 1. Штампа.Никад му није досадно, чак и ако је класичан стил. У шведским тапетама увек постоји локална боја која им даје посебан шарм.
 2. Улепшавање.Монохромне тапете због богате текстуре и рељефа, које их чине да играју својим бојама.
 3. Дечје тапетеимају посебну њежност осебујних шведских тапета и дају дечјој соби јединствен изглед.
 4. валлпаперс- ово су позадине за креативне људе који ће нагласити чак и најсмјелију идеју.

Шведске позадине су сада на врхунцу популарности. Посебни шарм доносе скандинавски и оригинални мотиви. Шведски тапети по праву могу се назвати умјетничким дјелом.

Шведски тапети у унутрашњости: гдје је боље примијенити

Шведски тапети су погодни за било коју просторију у кући. Свака соба са њима ће постати јединствена и са унутрашњим "врхунцем".

С обзиром на разноликост боја и цртежа шведских позадина, лако можете пронаћи праву опцијуза било коју собу

Шведски тапети ће учинити да ваше собе за госте изгледају импресивно чак и нај богатије маште и нагласиће укус или створити хармонију и удобност у кући.

Тапете из Шведске су еколошки прихватљиве, тако да су хипоалергене и сигурне. Погодни су за завршавање спаваће собе и најскупље за нас - дјечје собе. Веома практичан за кухињу и купатило, који захтевају сталну бригу. Уредски и производни простори неће бити остављени без шведског тапета. Они ће нагласити бизнис и строги стил који ће радити. А за креативне људе, серија фото тапета је развијена како би помогла у стварању елегантних интеријера.

Шведски тапети (видео)

Тапете су дуго биле саставни део дизајна. Модерна шведска позадина учинит ће интеријер сваке собе јединственим и остати у савршеном облику за дуго времена.

Дизајн шведских тапета (фотографија)


)