Шта и како изоловати плафон у дрвеној кући?

Дрвена кућа , има способност да обезбеди дом са посебном удобношћу и удобношћу. Строп у дрвеној конструкцији не носи посебно оптерећење. Често обавља функцију крова зграде. Али од стварања заштите од плафона, од хладноће и мраза, зими много зависи од собе.

Плафон је од планираних и редукованих дасака. Поред завршне обраде стропа, важно је обратити пажњу на стил. Прави избор уређаја. По правилу, рефлектори су изабрани за осветљење просторије.
Плафон у дрвенојкући се може прекрити гредама, дрвеним одлагама и панелима. На плафону, поред носећих конструкција, могу се поставити и греде. Греде су обојене у различитим бојама, да би зграда добила атракцију.
Најсавременија верзија третмана иизолација плафона- постављени су на плафонски зид. Прво, потребно је фиксирати метални оквир на греде, а затим га причврстити. Строп гипсане плоче не труне и не тоне, има звучну изолацију.

Редослијед уградње сухозида

Обележавамо вертикалне и хоризонталне линије оловком, на зидовима и плафону. Шине за причвршћивање сухозида морају бити постављене тако да се листови картона саберу на њих. Шине су причвршћене за зидове и строп помоћу типли. Шине стварају решетку. Између ћелија на лепку налази се изолациони материјал. И одозго причврстите на вијке сухозидом, размак између вијака се израчунава до 15 центиметара. Било је размака између листовапоцинковано
Након сушења, кит се брушује брусним папиром.