Шта да радим ако се стаклопластике сломе?

Стакло од стаклопластике је довољно снажно да га разбије није тако лако. Али, у неким случајевима, то је могуће. Ако се то догоди, не губите главу и мирно се бавите ситуацијом.

алгоритам акције

  1. Прије свега, морате разумјети да чак и ако је сломљена само једна чаша, онда ће се цијели скуп морати промијенити. Прво затворите разбијени прозор филмом или нечим другим. Пронађите пасош на прозорима са двоструким стаклом које је издала организација која је инсталирала прозор.
  2. Ако имате пасош, позовите их, испричајте шта се десило и диктирајте тражену информацију из пасоша. У року од неколико дана ваш прозор ће бити враћен.
  3. Ако нема пасоша, контактирајте фирму која је поставила прозор и обавестите их о томе шта се догодило. Они морају послати чаробњака и направити сва потребна мјерења за будућу замјену. Не покушавајте то сами. То није тако једноставно, а цена грешке ће бити неупоредива са износом који је он платио.
  4. Ни у ком случају не бацајте све наочаре из разбијеног прозора. Обавезно дајте бар један комад занатлији. Модерно стакло је на много начина веома разнолико. Према томе, ако ће се умјесто разбијеног стакла испоручити исто, онда ће извана бити изразито другачија нијанса.
  5. Ако немате среће, и нема фирме која је инсталирала разбијени прозор, онда позовите организације овог профила. Откријте услове производње и цене, укључујући испоруку и инсталацију. Ако је изван прозора љето, а ви немате први спрат, онда не можете пожурити. Али зими и даљеНа првом спрату, наравно, треба да пожурите.

С обзиром на све горе наведено, не просипајте потребне документе. Понекад су врло вероватно. Волео бих да се надам да нећете имати сличну ситуацију. Али као древне изреке: упозорили су, онда, наоружани.