Шперплоча за украшавање баште

Какво је задовољство шетати се властитом локацијом, уживајући у дивној природи. Сваки јазавчар, размишљајући о украшавању територије, жели да га учини јединственим и позитивним. Можете користити комаде шперплоче, они ће вам помоћи да окренете парцелу, учините је радоснијом и удобнијом. Биће нам задовољство провести вријеме у таквом врту. Сви могу да праве производе од шперплоче. Ако мислите да се само уметник или дизајнер може носити с тим, онда сте у криву. Да бисте направили комаде шперплоче морате имати минимум вештина и максималну жељу.

Ови производи од шперплоче се фокусирају на делове територије, који оплемењују углове. Захваљујући својој природној привлачности, бројке се савршено уклапају у дизајн баште. Такође, не заборавите да је шперплоча материјал не само за невероватне производе, већ може и даље да служи као посуда за цвеће, поштанско сандуче, чудна ограда. Из дрвета долазимо до необичних производа који једноставно немају границе.

Како одабрати прави материјал

Шперплоча се сматра једним од најбољих материјала. То је комад дрвета који је међусобно повезан. Њихов распон варира од 4 до 30 милиметара. Нијанса и изглед производа од шперплоче могу да утичу на његову текстуру. На пример, игле су погодније за сликање.

Почетни материјал може бити: топола, бреза, смрека, бор, јасен или јоха. Главне предности употребе шперплоче су њена еколошка прихватљивост, поузданост, трајност, лакоћа уградње и декорација.

При изборуразмотрите материјал:

1. Отпорност на влагу.Купити шперплочу са ознаком ФЦМ и ФСФ. Имају ефекат одбијања влаге.

2. Третирање брушењем.Наравно, најбоља опција су потпуно полирани листови са обе стране, али се може наћи и једнострано обрађена шперплоча. Постоји и неполирани материјал. Све зависи од времена које можете потрошити на прераду дрвета.

3. Бои.Престаните са избором уља и акрилних боја, савршено се уклапају на дрво, не излажу се ултраљубичастим зрацима и не исперите водом.

Како створити облик шперплоча властитим рукама

Најчешће је простор украшен равним производима од дрвета. Да бисте креирали ове предмете морате купити: шперплоча, шаблон, слагалицу, оловку, вијке и одвијаче, уљане боје, четку и лак. Ако одлучите да ставите производ који га не облокацхиваиас, онда размислите о присуству квачица (да дубоко у тло треба да буде 40-60 цм).

Помоћу склопивог ножа исечете фигуру са дрвета. Можете купити шаблон или то учинити сами. Да бисте то урадили, морате да сликате на папиру који вам се свидио слику, нацртајте га у облику цртежа и исеците га.

Видео: