Шик цханделиерс за дневни боравак у модерном стилу: 4 смјера

Стилски лустер у модерном ентеријеру је веома важан: уз његову помоћ могуће је нагласити оригиналност постављања Лустреса за дневни боравак у модерном стилу - то је максимум демократије који индустрија може понудити. Чини се да избор таквог производа неће представљати никакве посебне потешкоће, али то не значи да је потребно да на неки начин приступите том питању. Мораћемо да измеримо сваки корак! Тада шанса да добијете заиста модеран производ у модерном стилу се повећава неколико пута.

Модерни лустери у дневној соби: шта је релевантно

Временом се материјали из којих се праве лустери нису променили, али се њихов опсег знатно проширио. Због тога сватко може постати власник стилског додатка, без обзира на његове ствари. И то не може, али молим, на крају крајева, релативно недавно, кроз лустер се може одредити колико добро живи породица. Остаје само претпоставити да су се осјећали они који си нису могли приуштити скупе кристалне свјетиљке.

Најпопуларнији материјали за производњу лустера су:

 • кристал;
 • Стакло;
 • пластика;
 • Керамика.

Модерни лустери су направљени од кристала, стакла, пластике или керамике

Сваки од наведених материјала је на свој начин лијеп и може се користити за сваку ситуацију. Ствар је не само у цени, већ иу компатибилности материјала, текстура, итд. међу собом.

Тако ће, на пример, чак и најмодернији ентеријер изгледати банално ако његов лустер не буде баналанће се уклопити у друге елементе ентеријера.

Да би све изгледало скупо, није потребно користити скупе компоненте. Питање је само у смислу укуса. А, ако се не може погодити са дизајном, боље је користити услуге специјалиста. Лако ће пронаћи праву границу и направити најбољу композицију.

Тренутни и модерни лустери за дневну собу: величина је важна

Још је из совјетских времена лустер за дневну собу требао бити знатне величине и на сваки могући начин потврдити добробит породице која тамо живи. Данас су се трендови мало промијенили, а избор лустера постао је што је могуће више демократски. Можете да купите све што желите и да се не плашите да ће неко унутрашње решење бити погрешно оцењено од стране других. У моди било које, чак и најлуђе идеје. Најважније је да све изгледа хармонично.

Зато је постало могуће да се у хали инсталирају сљедеће врсте уређаја:

 • тачка;
 • вишеслојни;
 • Једнослојни.

Модерни лустери за халу могу бити шиљасти, једноструки и слојевити

Прва опција се обично бира за ултра-модерне собе са затезним плафонима. И, упркос неупадљивој спољашности, такви уређаји могу произвести максимум светлости! Да, само двије или три јединице успјешно замјењују пуноправни лустер.

Мулти-тиер лампе у модерном ентеријеру су ретке, али ипак имају право да постоје. Конкретно, ако је циљ да се споји неколико врста одједномтренди трендови.

Лустери на једном нивоу - ово је класик, који готово никад не излази из моде (као и све врсте сјенила). Облици и нијансе могу се промијенити, али цјелокупни концепт остаје неповредив. Зато, ако постоји жеља да се приближимо класици, вреди обратити пажњу на такав лустер.

Лустер у дневној соби у модерном стилу: фото извештаји

Расвјета у унутрашњости игра веома важну улогу, тако да није потребно занемарити имплементацију. Од чињенице да је свјетло правилно постављено, вањска привлачност собе изравно овиси о томе!

Када планирате електрични роштиљ за лустер, морате се усредоточити на сљедеће захтјеве:

 • Светлост мора равномерно покривати собу;
 • Лустер мора бити постављен у средини просторије условно;
 • Моћ расвјете треба дефинитивно прилагодити;
 • Светлост не би требало да туче садашњост директно у лице.

Пре него што се одлучите за избор лустера, испланирајте електричну мрежу

У случају да питање контролише специјалиста, не може се бринути да ће се све извршити на најбољи могући начин. Међутим, власници кућа често преузимају иницијативу у својим рукама, што неизбјежно води до неких грешака. Нарочито, ако човек преузме точак моћи, пре тога он није имао ништа са струјом.

Можда ће требати времена да се боље разумије проблем, али да ли је вриједно играња свијећа? Биће много лакше закључити сарадњу са професионалцем, радити сваки дан сличноопсег радова. Шкртац плаћа два пута! А ово ће се сигурно десити ако се не треба бавити електричном енергијом! У најмању руку, "погрешна" мрежа ће морати да се преради.

Како поставити светиљке: строп или зид

Време када је расвјета постављена искључиво на плафону је одавно прошло. Сада пред власницима кућа постоји још једно питање: строп или зид? Инсталација светла је дозвољена и тамо и тамо, али шта је боље? С једне стране, стропно освјетљење је класик, који је одавно тестиран.

До сада, светиљке се могу поставити не само на плафон, већ и на зидове

.

Потпуно зидно осветљење је нови и још непровјерени тренд. Она има право да постоји! Међутим, да ли је вреди ступити у контакт са њом, одлучује искључиво специјалиста. Можете и треба да се консултујете са њим! Посебно у таквим контроверзним питањима.

Лустер в современном стиле - концепт национального тима, вклучаа:

 • положај уређаја;
 • Његова одлука о боји;
 • Материјал од којег је направљена производња.

Врсте лустера за дневну собу у модерном стилу (видео)

Не плашите се одважних експеримената. Неће унети у кућу ништа страшно! Ако сте у недоумици, можете се обратити за помоћ специјалистима. И, без сумње, они ће формирати прави вектор кретања за свог клијента!

Примери модерних лустера у дневној соби (фотографија у ентеријерима)

)