Савети и трикови: везење за мачке, обрасци

Врло лијепа, и што је најважније - једноставна схема шивања с крижем - ово је везење мачака У техници везења крижева, чини се, можете извезати све, укључујући и фаворите многих жена - мачака. То могу бити мачја лица, или љубитељи мачака, велики и мали, на дрвету и на крову, смијешни и грациозни, лијени и несташни, мачићи и већ одрасли кућни љубимци. Ако погледате све предложене слике, можете се изгубити у одабиру исправне шеме. За почетнике ће бити лакше везати свјетлосне кругове, без великог броја боја елемената. И то је лакше ако купите готове комплете.

обрасци укрштених бодова: мачке и најгори мачићи

Развојни програмери за везење врло често узимају теме малог мачића. Ове мачке су ревносне, забавне, живахне и помало неспретне, па су тако шармантне. Постоји читава серија у којој ће једна везена мачкица бити симпатичнија од друге.

Следни цртежи се могу узети као основа:

  • Маче које седи у пртљажнику;
  • мачићи у џеповима џемпера;
  • Црвена мачка у џепу торбе;
  • Мачке у корпи са чипком од конца;
  • Боје столњака на којима играју мачићи;
  • Магиц Брит обучен је у кисело врхње;
  • Црвена лопта којом гламурозне мачке играју;
  • Британска мачка са луком на врату.

Данас постоји велики број различитих сетова за везење са слатким мачићима

И листа може бити бесконачна! Чак се и тема извезене тематске године може свладати темом мачака. Везите на једнојплатно четири сектора, у једном мачићу ће се играти са гранчицом јоргована, у другом - да пљусне преко језера, у трећем - да се игра у јаворову лишћу, у четвртом - да ухвати снежинку. Али могу бити четири различите слике.

Шаблони за шишање: црне и беле мачке, контурни вез

Ако желите нешто ригорозније и елегантније, користите црно-бијеле схеме. То може бити контурно везење, прилично једноставно, тако да је за почетнике ова опција управо прикладна. "Сњежна" сијамска мачка, мистериозна лунарна мачка на крову, египатске и бурманске мачке - све по вашем избору. То може бити грациозна силуета мачке која је постављена на каучу.

Везене на платнима црне и беле мачке изгледају елегантније и грациозније

За успјешан вез, требат ће вам платно Аида 14 или 16, такво ткање је најприкладније.

Двоструки конац. Везење контура је једноставно, тако да ће се рад брзо и лако кретати. Занимљива опција би могла бити, на примјер, двије мачке у огледалу. А оригиналност рада ће се постићи на рачун занимљиве комбинације боја нити и платна.

шаблони за крижић, црна мачка и не само

Многи занатлије воле чаробне мачке Маргарет Схерри. Његов дизајн се разликује по томе што је слика веома добро обрађена, а параметри чисте величине везова су мали. Уосталом, често мале величине пате од квалитета делова - то је увек ниско. Али Маргарет Схерри сав посао је врло танка, пажљиво израђена.

Атово би требало да буде пажљиво - мали број крстова се среће на малом распону. Многе новајлије се плаше грешака, нешто погрешно је извезено. И ова грешка ће бити приметна, у дизајну Маргарет Схерри, чак и четвртина крста је веома важна.

Добро дизајниране шеме Маргарет Схерри су савршене за везење крижем

Али ове јакне су ушивене, ако сте већ однесене, прилично брзо. Многи мајстори у својим блоговима напомињу да је процес везивања четири забавне мачке трајао мање од мјесец дана. Резултат је добар - сочне, светле боје, варање осмеха, све је слатко и прави осмех.

Такве радове можете уредити у обичним оквирима за фотографије. Сами свиње су довољно светле да се потроше на посебну декорацију. И црне мачке и пругасте дуге изгледају једнако цоол.

Цатс цросс ститцх (видео)

Можете посветити много времена везењу са крстом мачака - једноставном сеоском мачком, или мистериозном мачком из Чешира, или ћете можда моћи да прикажете свој Перм или Сибирски љубимац - у посебном програму, дизајнирајући шему за фотографију.

У сваком случају - пријатан процес и одличан резултат!

Прелепе везене мачке са крстом (фото)

)